• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار گلکسی بیم Galaxy BeamGalaxy BeamGalaxy BeamGalaxy BeamGalaxy BeamGalaxy BeamGalaxy BeamGalaxy

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
خلاصه گوشی تکیه ، از لحاظ روون بودن هم نگران نباش چون خودم دارم استفاده میکنم و مشکلی از لحاظ روون بودن نمیبینم توی منو ها ....

خودم کم کم دارم از فروشش منصرف میشم ، چشم همه رو گرفته ! یه مقدار به پولش نیاز دارم وگرنه دلم نمیاد از دست بدمش ....
مهرداد جان شما بگی روونه یعنی روونه چون میدونم مث خودم چشمت رو گوشی خیلی تیزه البته استاد مایی شما منظورم تو ریز لگ و این چیزا
نمیدونم چه کنم 3دی مکس هم چشمم رو گرفته

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
مهرداد جان شما بگی روونه یعنی روونه چون میدونم مث خودم چشمت رو گوشی خیلی تیزه البته استاد مایی شما منظورم تو ریز لگ و این چیزا
نمیدونم چه کنم 3دی مکس هم چشمم رو گرفته

والا من اصلاً دوست ندارم موتو رو با الجی مقایسه کنم !

ولی بهم بگو با 3D مکس از نزدیک کار کردی ؟

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
والا من اصلاً دوست ندارم موتو رو با الجی مقایسه کنم !

ولی بهم بگو با 3D مکس از نزدیک کار کردی ؟

والا قبول دارم حرفتو

از نزدیک با مدل قبلی کار کردم بد نبود به دلم نشست ولی هم سرم هم چشمم بعد یه مین آسفالت درد گرفت

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
والا قبول دارم حرفتو

از نزدیک با مدل قبلی کار کردم بد نبود به دلم نشست ولی هم سرم هم چشمم بعد یه مین آسفالت درد گرفت

والا نمیدونم چطور حالت از آیکون های الجی بهم نخورده :دی بدون لانچر اصلاً نمیشه تحمل کرد ظاهرشو ...

خلاصه فکراتو بکن که پشیمون نشی از چیزی که میخری ( هر چند توی دنیای گوشی بازی پشیمون معنی نداره :D )

n550

Registered User
لایک‌ها
523
ارین اسم تاپیکت رو بزار مجمع امور گوشی بازی بهتره داداش....

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
ارین اسم تاپیکت رو بزار مجمع امور گوشی بازی بهتره داداش....
دادا چه کنیم دیگه اینطوری تاپیک هم بالا میمونه :دی
البته فک کنم بیم خودت رو یکم تو قیمت راه بیای بردارم
والا نمیدونم چطور حالت از آیکون های الجی بهم نخورده :دی بدون لانچر اصلاً نمیشه تحمل کرد ظاهرشو ...

خلاصه فکراتو بکن که پشیمون نشی از چیزی که میخری ( هر چند توی دنیای گوشی بازی پشیمون معنی نداره :D )
منم با آیکوناش حال نمیکنم
ولی چی بگیرم داداشی؟
گیج شدم

بالا