• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

/\/\/\/\/\/\/\/\ خریدار گوشی بدون کارتون \/\.\.\/\/\/\/\/\/\/\

mergen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان
2 سال پیش گوشی n86 نوکیا بنده رو تو خیابون مولوی از جیبم زدند
با پیگیری از طریق اپراتورها شخصی که صاحب خط ایرانسل بود در حال استفاده از گوشی بنده میباشد
بعد از چند جلسه دادگاه راه به جایی نبردم با اینکه هویت طرف کاملا محرز بود قانون تا به امروز نتونسته گوشی رو پس بگیره
خودتون فکرشو بکنید
منم به این نتیجه رسیدم میشه گوشی دزدی استفاده کرد بدون اینکه آب از آب تکون بخوره
از صاحب تاپیک عذر میطلبم

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
با سلام خدمت دوستان
2 سال پیش گوشی n86 نوکیا بنده رو تو خیابون مولوی از جیبم زدند
با پیگیری از طریق اپراتورها شخصی که صاحب خط ایرانسل بود در حال استفاده از گوشی بنده میباشد
بعد از چند جلسه دادگاه راه به جایی نبردم با اینکه هویت طرف کاملا محرز بود قانون تا به امروز نتونسته گوشی رو پس بگیره
خودتون فکرشو بکنید
منم به این نتیجه رسیدم میشه گوشی دزدی استفاده کرد بدون اینکه آب از آب تکون بخوره
از صاحب تاپیک عذر میطلبم

تایید میشه
روبروی پاساژعلاءالدین از من یه ان95 8گیگ دزدیدن 4یا5سال پیش بعدازپیگیری های خیلی زیاد هنوز دستم هیچ جابند نیست و خیلی بیشترازمبلغ خودگوشی خرج دادگاه و پاسگاه و پیگیری اپراتورهارودادم
به نظر من اینکه کارتن گوشی تواسباب کشی گم شد، دادم داداشم برددیگه نیورد، مامانم انداخت توماشین لباسشویی و.... همه این چیزاکشکه البته قصد توهین به هیچ کسی رو ندارم

hamed_nkh

Registered User
لایک‌ها
5
تایید میشه
روبروی پاساژعلاءالدین از من یه ان95 8گیگ دزدیدن 4یا5سال پیش بعدازپیگیری های خیلی زیاد هنوز دستم هیچ جابند نیست و خیلی بیشترازمبلغ خودگوشی خرج دادگاه و پاسگاه و پیگیری اپراتورهارودادم
به نظر من اینکه کارتن گوشی تواسباب کشی گم شد، دادم داداشم برددیگه نیورد، مامانم انداخت توماشین لباسشویی و.... همه این چیزاکشکه البته قصد توهین به هیچ کسی رو ندارم

نکته آموزنده تو تاپیکمو بخونین کیف کنین از مملکتمون!
http://forum.persiantools.com/t290288.html

masoud212

Registered User
لایک‌ها
15
2ta gushi daram k mosaferati az dubai avordam
y iphone 3g 16 gig saleme salem bedun hich tarako zarbe khordegi
y htc desire hd saleme salem ziad tamiz ni safasham 2 radif bala piksel sia dare unam

بالا