• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار یکی از سی پی یوهای phenom II X6 یا phenom II X4

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sbmojabi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام عزیز
دوست گلم منم مثل شما فقط amd کار کردم و متاسفانه هیچ آشنایی با اینتل ندارم . ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید
. سیستم خودم مینش ASROCK 870 EXTREME 3 هست و سی پی یو هم athlon II X4 635 هست که تا 3700 اور شده . این قطعات رو قراره بدم به یکی از دوستانم که از این سیستم خوشش اومده . حالا نمیخوام تو همین حد خریداری کنم به خاطر همین سعی کردم بابت این تعقیر یه سودی واسم داشته باشه
مد نظرم رو این سی پی یوهایی بود که دنبالشون میگشتم حالا قمیت سری a دستم نیست نمیدونم تو چه مایه هایی هست . یا اینکه از اینتل خیلی سر در نمیارم فقط میدونم الان خرید 1155 پیشنهاد میشه و بقیه از دور خارج شدن . اگر شما مین و سی پی یویی معرفی کنید که با هزینه مناسب ( نه بالا ) بشه به اون چیزی که مد نظرم هست برسم یک دنیا ازتون ممنون میشم
ببین این سیستمی که داری سیستم خوبیه و عوض کردنش برات ضرره. چون در این حد نمیتونی AMD بخری و اینتل هم بخوای بخری باید بیشتر پول بدی. اگر میخوای یه مقایسه حدودی بین سی پی یوهای اینتل و ای ام دی ببینی اینجا رو ببین. میتونی بری به این سایت و قیمتها رو هم تو ایران چک کنی. آنلاین هم بگردی میتونی بازهم مقایسه و بنچ مارک ببینی. ضمناً سوکت قدیمی (775) نگیر و اگر خواستی بری سراغ اینتل رو 1155 فکر کن حتماً. بازهم میگم من اگر جای تو بودم در شرایط فعلی بازار سیستم رو عوض نمیکردم.

HAMED AS

Registered User
لایک‌ها
19
دوستان شاید این حرفم شایعه بیش نباشه!
هر چی دارید دودستی بچسبید که وضع بازار ازین هم بدتر میشه!
یه چیزی تو مایه های وضعیتی که برای هارد پیش اومد! همه امیدوار بودن قحطی هارد تموم بشه و قیمتا برگرده سرجای اولش ولی قیمت ها بدتر رفت بالا!
به قول خودم شاید فردا دیر باشد!

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
دوستان شاید این حرفم شایعه بیش نباشه!
هر چی دارید دودستی بچسبید که وضع بازار ازین هم بدتر میشه!
یه چیزی تو مایه های وضعیتی که برای هارد پیش اومد! همه امیدوار بودن قحطی هارد تموم بشه و قیمتا برگرده سرجای اولش ولی قیمت ها بدتر رفت بالا!
به قول خودم شاید فردا دیر باشد!

آره واقعا خدا به دادمون برسه با این وضعیت که تو بازار پیش اومده
ببین این سیستمی که داری سیستم خوبیه و عوض کردنش برات ضرره. چون در این حد نمیتونی AMD بخری و اینتل هم بخوای بخری باید بیشتر پول بدی. اگر میخوای یه مقایسه حدودی بین سی پی یوهای اینتل و ای ام دی ببینی اینجا رو ببین. میتونی بری به این سایت و قیمتها رو هم تو ایران چک کنی. آنلاین هم بگردی میتونی بازهم مقایسه و بنچ مارک ببینی. ضمناً سوکت قدیمی (775) نگیر و اگر خواستی بری سراغ اینتل رو 1155 فکر کن حتماً. بازهم میگم من اگر جای تو بودم در شرایط فعلی بازار سیستم رو عوض نمیکردم.

ممنون عزیز منم با این شرایط و نکاتی که شما گفتید فکر کنم بهتره بی خیال این ارتقاء بشم . همینی که هست از سرمم زیاده
موفق باشی دوست گلم

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
دوستان کسی داشت هنوز خریدارم
سنگ مفت گنجشک مفت

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
آپ برای دومین بار