• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار یک دستگاه iPad یا iPad2

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.A

Registered User
لایک‌ها
1
خب دوستان گلم، آیپد3 هم با کلـــــــــــــــــــــی تغییرات اومد
قیمت آیپد 2 هم به 399 دلار رسید یعنی اگه دلاری رو 2000 تومنم در نظر بگیرین یعنی نوش میکنه 798 تومن

حالا اینجانب خریدار آیپد 2 هستم
قیمت بدید لطفا"...

اسپم هم ندید... لطفا"!!!!

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
خب دوستان گلم، آیپد3 هم با کلـــــــــــــــــــــی تغییرات اومد
قیمت آیپد 2 هم به 399 دلار رسید یعنی اگه دلاری رو 2000 تومنم در نظر بگیرین یعنی نوش میکنه 798 تومن

حالا اینجانب خریدار آیپد 2 هستم
قیمت بدید لطفا"...

اسپم هم ندید... لطفا"!!!!

رفیق به چند تا از این آیپد 2 های 800 تومنی بیار من تعداد ازت 850 خریدارم . 16 وای فای هم قبوله ;):cool:

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
داداش اینجا ایرانه بازار جهانی نیست
منم خیلی سر این سوختم

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
راستی ipad 3 اومدنش مبارک باشه:heart:

Dr.A

Registered User
لایک‌ها
1
رفیق به چند تا از این آیپد 2 های 800 تومنی بیار من تعداد ازت 850 خریدارم . 16 وای فای هم قبوله ;):cool:

رفیق! شما آیپد 2 داری؟ فروشنده ای؟ اگه آره که قیمت بگو. اگه نه دیگه اینقدر تو کار ملت فضولی نکن.

اصلا" بنده آیپد 3 خریدارم به قیمت 5 هزار و پونصد تومن!

شما اگه کالا داری بسم الله. اگه خودتو از اینی که هست بی شخصیت تر نکن.

یک بار همکار محترم انجمن پست های اضافی شما رو پاک کردن باز اومدی داری الکی حرف اضافه میزنی.

اگه داخل معامله نیستی لطفا" اینجا اوقات بیکاریتو صرف نکن. سایت برای آدمهای بیکار زیاده!

از مدیریت محترم خواهشمندم جلوی این شخص رو بگیرن که هرجا میره فقط تاپیک خراب میکنه و در شان این فروم نیست.

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
رفیق! شما آیپد 2 داری؟ فروشنده ای؟ اگه آره که قیمت بگو. اگه نه دیگه اینقدر تو کار ملت فضولی نکن.

اصلا" بنده آیپد 3 خریدارم به قیمت 5 هزار و پونصد تومن!

شما اگه کالا داری بسم الله. اگه خودتو از اینی که هست بی شخصیت تر نکن.

یک بار همکار محترم انجمن پست های اضافی شما رو پاک کردن باز اومدی داری الکی حرف اضافه میزنی.

اگه داخل معامله نیستی لطفا" اینجا اوقات بیکاریتو صرف نکن. سایت برای آدمهای بیکار زیاده!

از مدیریت محترم خواهشمندم جلوی این شخص رو بگیرن که هرجا میره فقط تاپیک خراب میکنه و در شان این فروم نیست.

اتفاقا حرف اضافه خود شما می زنی دوست عزیز . اونی هم که در شان فروم نیست خود شما و تربیت نازل شماست .
شمایی که با الفاظ زشت مثل خریدارا آبپد 3 اومد مبان موس موس می کنن به من بفروشن و ... تربیت خودت روبه رخ می کشی
چیزی که مدیران زحمت کشیدن پاک کردن الفاظ نامریوط کاربر تازه وارد 50 پسته ای مثل شماست .

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
اتفاقا حرف اضافه خود شما می زنی دوست عزیز . اونی هم که در شان فروم نیست خود شما و تربیت نازل شماست .
شمایی که با الفاظ زشت مثل خریدارا آبپد 3 اومد مبان موس موس می کنن به من بفروشن و ... تربیت خودت روبه رخ می کشی
چیزی که مدیران زحمت کشیدن پاک کردن الفاظ نامریوط کاربر تازه وارد 50 پسته ای مثل شماست .

حسابی پستارو قاطی کردیا اونی که گفت موس موس میکنن کسی دیگه بود از ایشون معذرت خواهی کن .

Dr.A

Registered User
لایک‌ها
1

اولا که اون حرف رو بنده نزده بودم.

ثانیا" فردی مث شما که اصولا" فقط قصد پارازیت افکنی داری اضافه هستی.

ثالثا" من خیلی منطقی یه نرخ دادم و یه جنس خریدارم... شما چرا هی اینجا ایجاد مزاحمت میکنی؟ لطفا" اینجا رو با جای دیگه اشتباه نگیرین
اینجا جای کل کل کردن و خالی کردن عقده های درونی و خانوادگی و امراض روحی و روانی نیست!

چهارما"بنده با 50 تا پست 1 گوشی گالکسی فروختم و یه آیپاد تاج 4جی.
شما بودی که 800 تا پستت حرف محمل بوده!

البته رفتار هرکس نشان دهنده شان خانواده و میزان پدر و مادر دار بودنشه!!!

Dr.A

Registered User
لایک‌ها
1
حسابی پستارو قاطی کردیا اونی که گفت موس موس میکنن کسی دیگه بود از ایشون معذرت خواهی کن .

خیلی ممنونم که اشاره کردی دوست گلم...

اگه مدیریت این مزاحمت های پی در پی رو میبینن لطفا برای کنترل این شخص اقدام کنن خواهشا"

پیشاپیش ممنون و متشکرم.

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16

اولا که اون حرف رو بنده نزده بودم.

ثانیا" فردی مث شما که اصولا" فقط قصد پارازیت افکنی داری اضافه هستی.

ثالثا" من خیلی منطقی یه نرخ دادم و یه جنس خریدارم... شما چرا هی اینجا ایجاد مزاحمت میکنی؟ لطفا" اینجا رو با جای دیگه اشتباه نگیرین
اینجا جای کل کل کردن و خالی کردن عقده های درونی و خانوادگی و امراض روحی و روانی نیست!

چهارما"بنده با 50 تا پست 1 گوشی گالکسی فروختم و یه آیپاد تاج 4جی.
شما بودی که 800 تا پستت حرف محمل بوده!

البته رفتار هرکس نشان دهنده شان خانواده و میزان پدر و مادر دار بودنشه!!!

من حواسم جمع تر از شماست دوستان گرامی . وقتی کسی نوشته ای رو تائید می کنه و قریون دهن گوینده کلام می ره یه مثل این
هست که این حرف رو خودش زده .
قبلا مدیریت یا کوچکترین بی احترامی استارتر تاپیک رو پاک می کردند . جدیدا مماشات با خاطیان باعث شده تازه واردانی مثل شما
اینچنین دور بگیرید و به جمیع اعضای فروم توهین کنی .
یلی هر وقت یک تازه وارد شروع به گستاخی کنه و تعیین تکلیف یکنه و حرف های فراتر از قواره خودش یزنه من جلوش وایمیسم و سر جاش می شونم .

کسی هم که مدیریت باید برخورد قاطع انجام یده خود شمائی . گزارش تخلفت رو رد کردم و دیگه یه این بحث ادامه نده .

Dr.A

Registered User
لایک‌ها
1
من حواسم جمع تر از شماست دوستان گرامی . وقتی کسی نوشته ای رو تائید می کنه و قریون دهن گوینده کلام می ره یه مثل این
هست که این حرف رو خودش زده .
قبلا مدیریت یا کوچکترین بی احترامی استارتر تاپیک رو پاک می کردند . جدیدا مماشات با خاطیان باعث شده تازه واردانی مثل شما
اینچنین دور بگیرید و به جمیع اعضای فروم توهین کنی .
یلی هر وقت یک تازه وارد شروع به گستاخی کنه و تعیین تکلیف یکنه و حرف های فراتر از قواره خودش یزنه من جلوش وایمیسم و سر جاش می شونم .

کسی هم که مدیریت باید برخورد قاطع انجام یده خود شمائی . گزارش تخلفت رو رد کردم و دیگه یه این بحث ادامه نده .

دوست به ظاهر گرامی! با زدن حرف های قلمبه سلمبه سعی نکن خودتو تبرئه کنی.

این شمایی که هی مزاحم روند جلو رفتن این تاپیک شدی. هی مزاحم میشی. هی حرف اضافه میزنی هی بی احترامی میکنی به این و اون.

در ضمن اونی که باید کسیو سرجاش بنشونه مدیریته محترمه و اونی که باید سر جاش نشوند شمایی که معلوم نیس حرف حسابت چیه اینجا رو با چاله میدون عوضی گرفتی!

گزارش تخلف شما هم رد کردی که کردی! این تاپیک واضح و آشکارا معلومه کی ناراحتی داره و قصدش فقط آزار رسوندنه.

بحث رو هم بنده ادامه نمیدم، فقط در جواب صحبت های اضافه و گنده تر از دهن شما نسبت به خودم و دوستان پاسخ منطقی میدم که فکر نکنید خبریه!

بنده و دوستان دیگه داریم در کمال آرامش کار خودمونو می کنیم و شما اینجا ایجاد تشنج میکنی و اضافه هستی. لطفا" برو و دیگه برنگرد و جو رو خرابتر نکن. کمی شخصیت داشتن بد نیست.
________________________________________________________________________________________________________________________

دوستان گلم مرسی که پ.خ میدین. و ببخشین به خاطر اینجور مزاحم ها که جو رو مغتشش می کنن...

در حال حاضر تا 850 جمع کردم که ایشالا تا عید به 1 تومن برسه...

خواهشا"یه لینک عکس هم با پیشنهاداتتون بدین...

یک دنیا ممنونم.

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
سلام
داداش فروم هاي iphone.ir و i-os.ir رو سر بزن با اين قيمت ١٦ wifi پيدا ميشه. من واسه آشنامون 64 3g خريدم ١٢٠٠!! طرف بچه مايه دار بود اين قيمت داد ولي ١٦ wifi رو همين پايه ٨٠٠تا ٩٠٠ هست.
موفق باشي

Dr.A

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
داداش فروم هاي iphone.ir و i-os.ir رو سر بزن با اين قيمت ١٦ wifi پيدا ميشه. من واسه آشنامون 64 3g خريدم ١٢٠٠!! طرف بچه مايه دار بود اين قيمت داد ولي ١٦ wifi رو همين پايه ٨٠٠تا ٩٠٠ هست.
موفق باشي

مرسی داداش گلم. ممنون. :x

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
کلا این جناب Dr.A مشکل دارن مدیریت باید به حسابشون برسن. اول که بی خودی تاپیک زدن تابه حال چندین نفر پیشنهاد فروش آیپدشون بهشون دادن یکی خود بنده. بعد با هر قیمتی که خریدار نیست هیچ ،از اونطرف به بنده حطاب کردن که قسطی میدم یا نه !!!
دوست عزیز بی خودی وقت دیگران و pt و مدیر و فروشنده رو نگیر با چند نفر هم بحثت شده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا