• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار یک سایت متوسط یا نوپا یا @@@از صفر ؟؟؟؟ سقف بودجه تو تاپیک هست

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
سلام دوستان عزیز
خسته نباشید./
تابستون وقتی ایجاد شد دوباره بیاییم نت :rolleyes: / تو خونه که حوصلمون سر میبره تو بیرون هم که نریم بهتره
لذا یک سایتی چیزی باشه سرگرمش بشیم خوبه
خودم خواستم یک وردپرس نصب کنم و هاست و . . . دیدم از صفر حال ندارم شروع کنم
---------------------------------
قیمت سایت :
1) گه شما سایتی دارید که صفر صفر نباشه و البته دیگه لازمش ندارید بفرمایید بخرم و مشغولش بشم و روش کار کنم تا هم حوصلم سر نره هم وقتی به رشد رسید درامدی برام داشته باشه ( قیمت سایت نوپا را که می دونید؟ البته با توجه به اینکه من هم راه اندازی سایت بلدم هم سایر موارد پس قیمت نصب و . . . که به کاربرای بیچاره ساده میگید را به من نگید :D لذا فقط قیمت همون چندتا پستی که دادین یا کار خاصی که کردین

2)یا اگه سایتی دارید که از نوپایی بودن درومده و به حد نرمال خودش رسیده بفرمایید شاید اونم خریداری کردم / البته قیمتش منطقی باشه {برحسب تعداد پست (تازه اونم بستگی داره چند پست قدیمی و چند پست جدید و . . . ) برحسب تعداد آي پی و . . . / سقف خرید من 200 تومن هست علتشم اینه که : من بیش از 200 موجودی دارم (ماهی 200 درامدمه ) اما تا مهر باید 500 تومن دیگه اقساط سیستم نوی که تابستونی خریدما بدم لذا فقط 200 تومن موجودی دارم وگرنه از مهر به بعد ماهی 200 تومن دست خودمه / پس اگرم سایتتون بیش از 200 می ارزه به دو شرط خریدارم اولا 200 تومنش را الان میدم و بقیش را توی مهر تقدیم می کنم ثانیا بیش از 600 نشه چون یه وقت مهر نتونم 400 اضافه تر جور کنم و بدقول نشم توی فروم

در کل با مورد یک بیشتر موافقم ( سایت نوپا باشه) ولی باز توکل به خدا

------------------------------
سایت هایی که من تجربشون را دارم :
1) سایت دانلود داشتم و البته به هزار ایران رسوندمش ;) :D
2) سایت فروشگاهی
3)سایت هاستینگ (از این گزینه خوشم نمیاد دیگه البته )
4)انجمن گفتگو / حتی هنوز لایسنس ویبولتینم داره خاک می خوره
5) و . . . .
سایت تو این زمینه ها باشه علاقمه مند ترم روشون کار کنم تا هم وقتم پر بشه هم شاید درامدی داشت /
----------------------------
سایت هایی که اصلا علاقه بهشون ندارم :
1) سایت موزیک
2) سایت دانلود فیلم
3) سایت عکس بازیگر و . . .
4) سایت مدل لباس و . . .
5) و هرگونه موارد دیگه که ترس فیلتر شدن را هر شب تو رخت خاب بیاره :D
-------------------------
توانایی من :
سایت نیوک باشه یا جوملا یا وردپرس یا . . . همه را بلدم حتی کار با سرور و . . . و نصب موارد ذکر شده و خلاصه ایناش مشکلی نیست ;)
------------------------

ممنون که وقت گذاشتید و خوندید :heart::heart::heart:

Last edited:

lawgostar

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من یه سایتی دارم 5 روزه درست کردم دامنه دات کام هست اما مشکلی دارم باید بفروشم . حدود 54 پست زدم و توی وبلاگ ها تبلیغ هم کردم .
دامنه را 23 هزار گرفتم و هاست را 13 هزار هر دوتاش از میهن وب هاست هست و برای قالب هم هزینه ویرایش دادم . به هرحال من خودم 50 هزینه کردم و 70 هم میدم بخاطر مطالب و تبلیغاتش اگر خاستی بگو اینم ادرس سایت
سایت تفریحی اصفهان پاتوق

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
ممنونم که پاسخ دادین اما عرض کردم سایتهایی که احتمال فیلترش زیاده نمی خوام
و از جمله شنیدم سایتهای تفریحی مشمول همین امر هستند تازه دارای عکسها و . . . هست که من جزو موارد ممنوعه ذکر کردم
بازهم تشکر

منتظر نظرات جدید هستم

lawgostar

Registered User
لایک‌ها
4
هیچ فیلتری توی کار نیست تا خودت نخواهی . الان هزارتا سایت تفریحی است که عکس میزارند اما عکس خوب و مطلب میزارند اونم خوب اما فیلتر نشدند عزیز

mehdiBC

Registered User
لایک‌ها
247
سلام يه مورد پخ شد

ممنون که زحمت کشید دوست من
اما اولا سایت شما هم تفریحی بود و ثانیا قیمت پیشنهادی شما خیلی دور از اون سایت بود (البته به دید بنده و امیدوارم حرفم را جسارت حساب نکرده باشین)
باز هم ممنون

irimg

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوستان عزیز
خسته نباشید./
تابستون وقتی ایجاد شد دوباره بیاییم نت :rolleyes: / تو خونه که حوصلمون سر میبره تو بیرون هم که نریم بهتره
لذا یک سایتی چیزی باشه سرگرمش بشیم خوبه
خودم خواستم یک وردپرس نصب کنم و هاست و . . . دیدم از صفر حال ندارم شروع کنم
---------------------------------
قیمت سایت :
1) گه شما سایتی دارید که صفر صفر نباشه و البته دیگه لازمش ندارید بفرمایید بخرم و مشغولش بشم و روش کار کنم تا هم حوصلم سر نره هم وقتی به رشد رسید درامدی برام داشته باشه ( قیمت سایت نوپا را که می دونید؟ البته با توجه به اینکه من هم راه اندازی سایت بلدم هم سایر موارد پس قیمت نصب و . . . که به کاربرای بیچاره ساده میگید را به من نگید :D لذا فقط قیمت همون چندتا پستی که دادین یا کار خاصی که کردین

2)یا اگه سایتی دارید که از نوپایی بودن درومده و به حد نرمال خودش رسیده بفرمایید شاید اونم خریداری کردم / البته قیمتش منطقی باشه {برحسب تعداد پست (تازه اونم بستگی داره چند پست قدیمی و چند پست جدید و . . . ) برحسب تعداد آي پی و . . . / سقف خرید من 200 تومن هست علتشم اینه که : من بیش از 200 موجودی دارم (ماهی 200 درامدمه ) اما تا مهر باید 500 تومن دیگه اقساط سیستم نوی که تابستونی خریدما بدم لذا فقط 200 تومن موجودی دارم وگرنه از مهر به بعد ماهی 200 تومن دست خودمه / پس اگرم سایتتون بیش از 200 می ارزه به دو شرط خریدارم اولا 200 تومنش را الان میدم و بقیش را توی مهر تقدیم می کنم ثانیا بیش از 600 نشه چون یه وقت مهر نتونم 400 اضافه تر جور کنم و بدقول نشم توی فروم

در کل با مورد یک بیشتر موافقم ( سایت نوپا باشه) ولی باز توکل به خدا

------------------------------
سایت هایی که من تجربشون را دارم :
1) سایت دانلود داشتم و البته به هزار ایران رسوندمش ;) :D
2) سایت فروشگاهی
3)سایت هاستینگ (از این گزینه خوشم نمیاد دیگه البته )
4)انجمن گفتگو / حتی هنوز لایسنس ویبولتینم داره خاک می خوره
5) و . . . .
سایت تو این زمینه ها باشه علاقمه مند ترم روشون کار کنم تا هم وقتم پر بشه هم شاید درامدی داشت /
----------------------------
سایت هایی که اصلا علاقه بهشون ندارم :
1) سایت موزیک
2) سایت دانلود فیلم
3) سایت عکس بازیگر و . . .
4) سایت مدل لباس و . . .
5) و هرگونه موارد دیگه که ترس فیلتر شدن را هر شب تو رخت خاب بیاره :D
-------------------------
توانایی من :
سایت نیوک باشه یا جوملا یا وردپرس یا . . . همه را بلدم حتی کار با سرور و . . . و نصب موارد ذکر شده و خلاصه ایناش مشکلی نیست ;)
------------------------

ممنون که وقت گذاشتید و خوندید :heart::heart::heart:

اینو ببین به کارت میاد ؟
http://forum.persiantools.com/t283193.html

vpsserverx

Registered User
لایک‌ها
177
سلام !

دوستان موردهای خوبی پیشنهاد دادن !

یکی هم من دارم !

یک انجمن گفتگو که توی امضام هست ، دامنه واقعه خوب و مناسبی داره و یک بکاپ از مطالب یک انجمن که تاطیل شده بود براش خریدم با قالبش که اگر ببینید متوجه میشین تعداد مطالب و اعضای اون را !
من توی این سایت هیچ کاری نکردم و دنبال کسی می گشتم که مدیریتش کنه چون خودم وقت ندارم ! اگر به درد شما بخوره می دمش به شما ! کافیه چند جا براش تبلیغ بکنید و چند تا عضو فعال بگیرین و خودتون هم سرگرم بشین ! :D
قیمت دامنه و بکاپ را بهم بدین میفروشم ! بکاپ را من با قالبش کامل خریدم 50 تومن و دامنه هم اساتید باید نظر بدن در مورد قیمتش !

اگر مایل بودین پ خ بزنید بهم
با تشکر

sunstar21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
dinforum.ir
قیمت50/000تومن
آی دی:hamid_stare

Mon_hareF

Registered User
لایک‌ها