سلام دوستان عزیز
خسته نباشید./
تابستون وقتی ایجاد شد دوباره بیاییم نت / تو خونه که حوصلمون سر میبره تو بیرون هم که نریم بهتره
لذا یک سایتی چیزی باشه سرگرمش بشیم خوبه
خودم خواستم یک وردپرس نصب کنم و هاست و . . . دیدم از صفر حال ندارم شروع کنم
---------------------------------
قیمت سایت :
1) گه شما سایتی دارید که صفر صفر نباشه و البته دیگه لازمش ندارید بفرمایید بخرم و مشغولش بشم و روش کار کنم تا هم حوصلم سر نره هم وقتی به رشد رسید درامدی برام داشته باشه ( قیمت سایت نوپا را که می دونید؟ البته با توجه به اینکه من هم راه اندازی سایت بلدم هم سایر موارد پس قیمت نصب و . . . که به کاربرای بیچاره ساده میگید را به من نگید لذا فقط قیمت همون چندتا پستی که دادین یا کار خاصی که کردین
2)یا اگه سایتی دارید که از نوپایی بودن درومده و به حد نرمال خودش رسیده بفرمایید شاید اونم خریداری کردم / البته قیمتش منطقی باشه {برحسب تعداد پست (تازه اونم بستگی داره چند پست قدیمی و چند پست جدید و . . . ) برحسب تعداد آي پی و . . . / سقف خرید من 200 تومن هست علتشم اینه که : من بیش از 200 موجودی دارم (ماهی 200 درامدمه ) اما تا مهر باید 500 تومن دیگه اقساط سیستم نوی که تابستونی خریدما بدم لذا فقط 200 تومن موجودی دارم وگرنه از مهر به بعد ماهی 200 تومن دست خودمه / پس اگرم سایتتون بیش از 200 می ارزه به دو شرط خریدارم اولا 200 تومنش را الان میدم و بقیش را توی مهر تقدیم می کنم ثانیا بیش از 600 نشه چون یه وقت مهر نتونم 400 اضافه تر جور کنم و بدقول نشم توی فروم
در کل با مورد یک بیشتر موافقم ( سایت نوپا باشه) ولی باز توکل به خدا
------------------------------
سایت هایی که من تجربشون را دارم :
1) سایت دانلود داشتم و البته به هزار ایران رسوندمش
2) سایت فروشگاهی
3)سایت هاستینگ (از این گزینه خوشم نمیاد دیگه البته )
4)انجمن گفتگو / حتی هنوز لایسنس ویبولتینم داره خاک می خوره
5) و . . . .
سایت تو این زمینه ها باشه علاقمه مند ترم روشون کار کنم تا هم وقتم پر بشه هم شاید درامدی داشت /
----------------------------
سایت هایی که اصلا علاقه بهشون ندارم :
1) سایت موزیک
2) سایت دانلود فیلم
3) سایت عکس بازیگر و . . .
4) سایت مدل لباس و . . .
5) و هرگونه موارد دیگه که ترس فیلتر شدن را هر شب تو رخت خاب بیاره
-------------------------
توانایی من :
سایت نیوک باشه یا جوملا یا وردپرس یا . . . همه را بلدم حتی کار با سرور و . . . و نصب موارد ذکر شده و خلاصه ایناش مشکلی نیست
------------------------
ممنون که وقت گذاشتید و خوندید :heart::heart::heart:
خسته نباشید./
تابستون وقتی ایجاد شد دوباره بیاییم نت / تو خونه که حوصلمون سر میبره تو بیرون هم که نریم بهتره
لذا یک سایتی چیزی باشه سرگرمش بشیم خوبه
خودم خواستم یک وردپرس نصب کنم و هاست و . . . دیدم از صفر حال ندارم شروع کنم
---------------------------------
قیمت سایت :
1) گه شما سایتی دارید که صفر صفر نباشه و البته دیگه لازمش ندارید بفرمایید بخرم و مشغولش بشم و روش کار کنم تا هم حوصلم سر نره هم وقتی به رشد رسید درامدی برام داشته باشه ( قیمت سایت نوپا را که می دونید؟ البته با توجه به اینکه من هم راه اندازی سایت بلدم هم سایر موارد پس قیمت نصب و . . . که به کاربرای بیچاره ساده میگید را به من نگید لذا فقط قیمت همون چندتا پستی که دادین یا کار خاصی که کردین
2)یا اگه سایتی دارید که از نوپایی بودن درومده و به حد نرمال خودش رسیده بفرمایید شاید اونم خریداری کردم / البته قیمتش منطقی باشه {برحسب تعداد پست (تازه اونم بستگی داره چند پست قدیمی و چند پست جدید و . . . ) برحسب تعداد آي پی و . . . / سقف خرید من 200 تومن هست علتشم اینه که : من بیش از 200 موجودی دارم (ماهی 200 درامدمه ) اما تا مهر باید 500 تومن دیگه اقساط سیستم نوی که تابستونی خریدما بدم لذا فقط 200 تومن موجودی دارم وگرنه از مهر به بعد ماهی 200 تومن دست خودمه / پس اگرم سایتتون بیش از 200 می ارزه به دو شرط خریدارم اولا 200 تومنش را الان میدم و بقیش را توی مهر تقدیم می کنم ثانیا بیش از 600 نشه چون یه وقت مهر نتونم 400 اضافه تر جور کنم و بدقول نشم توی فروم
در کل با مورد یک بیشتر موافقم ( سایت نوپا باشه) ولی باز توکل به خدا
------------------------------
سایت هایی که من تجربشون را دارم :
1) سایت دانلود داشتم و البته به هزار ایران رسوندمش
2) سایت فروشگاهی
3)سایت هاستینگ (از این گزینه خوشم نمیاد دیگه البته )
4)انجمن گفتگو / حتی هنوز لایسنس ویبولتینم داره خاک می خوره
5) و . . . .
سایت تو این زمینه ها باشه علاقمه مند ترم روشون کار کنم تا هم وقتم پر بشه هم شاید درامدی داشت /
----------------------------
سایت هایی که اصلا علاقه بهشون ندارم :
1) سایت موزیک
2) سایت دانلود فیلم
3) سایت عکس بازیگر و . . .
4) سایت مدل لباس و . . .
5) و هرگونه موارد دیگه که ترس فیلتر شدن را هر شب تو رخت خاب بیاره
-------------------------
توانایی من :
سایت نیوک باشه یا جوملا یا وردپرس یا . . . همه را بلدم حتی کار با سرور و . . . و نصب موارد ذکر شده و خلاصه ایناش مشکلی نیست
------------------------
ممنون که وقت گذاشتید و خوندید :heart::heart::heart:
Last edited: