• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار 2 عدد 2.8 یا 2.6

g0dsend313

Registered User
لایک‌ها
310
پاییتن تر ارزش فروش نداره

میگن این مدل داغ می کنه ، درسته ؟
تو پ.خ در مورد اینکه چه نرم افزارهایی رو ساپورت می کنه ، ویندوز 7 ، کانال هایی که میگیره بیشتر توضیح بدید لطفا

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
رضا جان تهیه کردی هر دو دی ویبی؟؟؟

scanme

Registered User
لایک‌ها
85
میگن این مدل داغ می کنه ، درسته ؟
تو پ.خ در مورد اینکه چه نرم افزارهایی رو ساپورت می کنه ، ویندوز 7 ، کانال هایی که میگیره بیشتر توضیح بدید لطفا

همینجا میگم که بقیه هم ببینن نظری هم داشتن بگن

من مدل 2.6 رو چون داشتم میگم کخ داغ نمیکنه ( هر چند در داخل کیس باید تحویه اطرافش خوب باشه )
با وینذوز 7 64 بیت کمی مشکل داره و بعضی اوقات در این ویندوز کارت شناخته نمیشه که باید disable enable بشه
کانل های فرکانس های s1 رو میگیره کانل های کارتی رو با vplug شیرینگ میتونه باز کنه

rezax2x

Registered User
لایک‌ها
138
همینجا میگم که بقیه هم ببینن نظری هم داشتن بگن

من مدل 2.6 رو چون داشتم میگم کخ داغ نمیکنه ( هر چند در داخل کیس باید تحویه اطرافش خوب باشه )
با وینذوز 7 64 بیت کمی مشکل داره و بعضی اوقات در این ویندوز کارت شناخته نمیشه که باید disable enable بشه
کانل های فرکانس های s1 رو میگیره کانل های کارتی رو با vplug شیرینگ میتونه باز کنه

کاملا تایید میشه .
2.6 واقعا کارت خوبیه کسی بخره ضرر نمیکنه البته نسبت به قیمتش و کارایی.ولی کسی میخواد هزینه بیشتری و حرفه ای تر کار کنه از کارتهای S2 استفاده کنه..

mohammad59mm

Registered User
لایک‌ها
215
برای شبکه نمایش با قابلیت s2 میخام ، تا 60- 70 تومن
اگه کسی داشت ، پی ام بده

mohammad59mm

Registered User
لایک‌ها
215
تفاوت s1 , s2 چیه ؟

من نمیدونم
فقط اینو میدونم که با S1 شبکه نمایش نمیگیره
بهم گفتن باید S2 باشه
شهرمون هم اونفدرها مهم نیست (البته از نظر اونها) که فکر نکنم به این زودی ها تو شهرمون راه اندازیش کنند

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65
تفاوت s1 , s2 چیه ؟
سلام دوست من
تفاوت در این هست که بعضی از فرکانس ها s1 هستند و بعضی s2 و دستگاهی که s2 ساپورت نکنه رو اون فرکانس درصد سیگنال صفر نشون میده .
s2 قابلیت پخش کیفیت اچ دی داره که s1 نداره .
همچنین s2 سرعت دانلود افلاین و انلاینش چند برابر s1 هست .
خلاصه s2 سیستم جدیدتر و پرقدرت تری از s1 هست .

ali_1990

Registered User
لایک‌ها
65
اوکی ، پس کسی s2 داره (کارکرده )
اعلام کنه

دوست من زیاد عجله نکن بهتره خودتم یکم در مورد تفاوت این دو سیستم تو نت تحقیق کنی اطلاعات من در این زمینه زیاد کافی نبود شاید بعضی از حرفام صحیح نباشه .
اینم اضافه میکنم که جهت دریافت فرکانس s2 علاوه بر خود دستگاه گیرنده ، ال N بی نیز باید HD باشه البته بازم مطمئن نیستم

ssasan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست من
تفاوت در این هست که بعضی از فرکانس ها s1 هستند و بعضی s2 و دستگاهی که s2 ساپورت نکنه رو اون فرکانس درصد سیگنال صفر نشون میده .
s2 قابلیت پخش کیفیت اچ دی داره که s1 نداره .
همچنین s2 سرعت دانلود افلاین و انلاینش چند برابر s1 هست .
خلاصه s2 سیستم جدیدتر و پرقدرت تری از s1 هست .

دوست من زیاد عجله نکن بهتره خودتم یکم در مورد تفاوت این دو سیستم تو نت تحقیق کنی اطلاعات من در این زمینه زیاد کافی نبود شاید بعضی از حرفام صحیح نباشه .
اینم اضافه میکنم که جهت دریافت فرکانس s2 علاوه بر خود دستگاه گیرنده ، ال N بی نیز باید HD باشه البته بازم مطمئن نیستم

تکه اول حرف شما تائید می شود اما این نکته که S1 قابلیت پخش HD ندارد صحیح نیست چون الان بسیاری از کانال های HD بروی S1 هستند مثل HD Suisse، NG HD، Animal Planet HD و از این دست.
در مورد L ان B هم آنچه فرمودید صحیح نیست این درست است که این قطعه باید حساس تر باشد تا کیفیت بالاتر برود ولی لزومی به تعویض آن نیست. در ضمن اگر تبلیغات سطحی را کنار بگذاریم ظاهرا چیزی به اسم L ان بی HD وجود ندارد.

taghi.karimi

Registered User
لایک‌ها
246
سیستم اس2 به دلیل فشردگی دیتا بر روی فرکانسها قابلیت ارسال و دریافت بیشتری بر روی هر فرکانس را خواهد داشت از این رو از حساسیت بیشتری نسبت به اس در تنظیم و استفاده خواهد داشت!
آقا رضا بسته امروز ارسال شد!کد پستی هم اس ام اس میدم!
موفق باشید!

rezax2x

Registered User
لایک‌ها
138
سیستم اس2 به دلیل فشردگی دیتا بر روی فرکانسها قابلیت ارسال و دریافت بیشتری بر روی هر فرکانس را خواهد داشت از این رو از حساسیت بیشتری نسبت به اس در تنظیم و استفاده خواهد داشت!
آقا رضا بسته امروز ارسال شد!کد پستی هم اس ام اس میدم!
موفق باشید!

سلام کریمی جان
ممنون عزیز
رسید اطلاع میدم

بالا