آقا پائین تر راه داشت یک خبری به من بدهید.
پاییتن تر ارزش فروش نداره
آقا پائین تر راه داشت یک خبری به من بدهید.
پاییتن تر ارزش فروش نداره
حق با شماست البته منظورم نه خیلی پائین تر فقط یک مقدار کمتر بود. در کل اگر راه داشت به من خبر بدید.پاییتن تر ارزش فروش نداره
میگن این مدل داغ می کنه ، درسته ؟
تو پ.خ در مورد اینکه چه نرم افزارهایی رو ساپورت می کنه ، ویندوز 7 ، کانال هایی که میگیره بیشتر توضیح بدید لطفا
رضا جان تهیه کردی هر دو دی ویبی؟؟؟
همینجا میگم که بقیه هم ببینن نظری هم داشتن بگن
من مدل 2.6 رو چون داشتم میگم کخ داغ نمیکنه ( هر چند در داخل کیس باید تحویه اطرافش خوب باشه )
با وینذوز 7 64 بیت کمی مشکل داره و بعضی اوقات در این ویندوز کارت شناخته نمیشه که باید disable enable بشه
کانل های فرکانس های s1 رو میگیره کانل های کارتی رو با vplug شیرینگ میتونه باز کنه
برای شبکه نمایش با قابلیت s2 میخام ، تا 60- 70 تومن
اگه کسی داشت ، پی ام بده
تفاوت s1 , s2 چیه ؟
سلام دوست منتفاوت s1 , s2 چیه ؟
اوکی ، پس کسی s2 داره (کارکرده )
اعلام کنه
سلام دوست من
تفاوت در این هست که بعضی از فرکانس ها s1 هستند و بعضی s2 و دستگاهی که s2 ساپورت نکنه رو اون فرکانس درصد سیگنال صفر نشون میده .
s2 قابلیت پخش کیفیت اچ دی داره که s1 نداره .
همچنین s2 سرعت دانلود افلاین و انلاینش چند برابر s1 هست .
خلاصه s2 سیستم جدیدتر و پرقدرت تری از s1 هست .
دوست من زیاد عجله نکن بهتره خودتم یکم در مورد تفاوت این دو سیستم تو نت تحقیق کنی اطلاعات من در این زمینه زیاد کافی نبود شاید بعضی از حرفام صحیح نباشه .
اینم اضافه میکنم که جهت دریافت فرکانس s2 علاوه بر خود دستگاه گیرنده ، ال N بی نیز باید HD باشه البته بازم مطمئن نیستم
سیستم اس2 به دلیل فشردگی دیتا بر روی فرکانسها قابلیت ارسال و دریافت بیشتری بر روی هر فرکانس را خواهد داشت از این رو از حساسیت بیشتری نسبت به اس در تنظیم و استفاده خواهد داشت!
آقا رضا بسته امروز ارسال شد!کد پستی هم اس ام اس میدم!
موفق باشید!