سلام منم 5700خریدم تو اکثر بازی های سنگین اوکی بود ولی تو رزیدنت اویل 4 میپره بیرون لست اف اس هم که اصن نمیاره ولی تو بقیه بازیا اوکیه،،
سلام. مبارکتون باشه و انشاا... با سلامتی استفاده کنین.
متاسفانه کارتی که برای دوستم خریدم مشکل داره و تو همه بازیایی که تست کردم و باید بالای 60 فریم میداد، بین 10 تا 15 فریم میداد. هم رو سیستم خودش تست کرد هم من رو سیستمم تست کردم و اوضاع فرقی نکرد. جالب اینجاست که درایور amd هم همون اول حتی تو گیم نرفته ارور میداد و حتی احتیاج به تست هم نداشت که بفهمی معیوبه.
فروشنده هم زیر بار نرفت و پس نگرفت چون به قول خودش توی تاپیک نوشته بود پس نمیگیرم و چون اسم دقیق یه گیم رو نداده بودم تست گیم هم نداد! حتی 3dmark که گذاشته بود از 6600xt خودم امتیاز بیشتری داده بود که اصلا طبیعی نیست و دیگه خدا خودش میدونه خودش تست کرده بود یا از نت عکس دانلود کرده بود یا یه کارت دیگه از همین مدل رو تست کرده بود یا چی.
حالا چون کارت گارانتی داشت فرستادمش گارانتی تا ببینیم چطور میشه. متاسفانه روی یکی از پیچ های پشت gpu یه خط نسبتا عمیق بود که امیدوارم گارانتی قبولش کنه اما پلمپ اونیکی پیچ ظاهرا دست نخورده بود.
حالا پولی که خرج کارت شده اونقدر مهم نیست، مشکل اصلی اینه که انقدر راحت کلاه سر ملت بذاری اونم با قیمت کلی بالاتر از بازار و بعدشم به ریش طرف بخندی و بگی برو شکایت کن اگه به نتیجه رسیدی پولتو پس میدم! اگه میدونستم اینطوری میشه همینجا مغازه ها پر کارت ماین شده و حتی به ادعای خودشون ماین نشده با مهلت تست یه هفته تا یه ماه با قیمت خیلی پایینترن، البته من از اولشم موافق نبودم ولی دوستم صبر نکرد یه مورد مناسبتر پیش بیاد. خلاصه مراقب باشین که متاسفانه آدمای بی انصاف رفته رفته زیاد میشن.