• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار Galaxy Ace و یا Optimus Black/خریدار اسمارت فون تا 400،کمی بیشتر و یا کمتر!

xx-11

Registered User
لایک‌ها
34
داداش من اگر قاب گوشیرو ردیف کنم چند برمیداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
:D
مبارکتون باشه.چند خریدید؟قصد فروش ندارید؟;)
ممنون از شما
ولی قیمتش خیلی بالاست !! با این پول گالاکسی اس می خریدم که هم از نظر زیبایی و هم از نظر برند و هم از نظر قدرت خیلی برتره !!

با اندکی تخفیف از جانب حضرتعالی خریدارم
پ.خ می شود

دستت درد نکنه گالکسی,اسو با بلک مقایسه میکنی من هردو گوشیو داشتم به اضافه کلی اسمارت فون دیگه ولی گوشی به خوش دستی ,کیفیت صفحه نمایش, روونی اپتیموس بلک ندیدم واقعا گالکسی اس نسبت به این اسباب بازیه
این نظر شخصیه منه البته برطبق تجربه

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

amirs

Registered User
لایک‌ها
536
سلام.از قم هستم.عمار یاسر.بالاخره یه پرادا که صفحه قبل گفتم رو پیدا کردم.یه اپتیموس بلک کمتر از 3هفته کارکرد دارم.از نو هم تمیزتر با 2سال گارانتی.440تقدیم میکنم چون خداییش خیلی تمیزه فک میکنی اکه.از لحظه اول براش لیبل کاملا ضدخش و گارد گرفتم.پس خیالت راحت باشه.

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
داداش من اگر قاب گوشیرو ردیف کنم چند برمیداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان پ.خ می کنم براتون

دستت درد نکنه گالکسی,اسو با بلک مقایسه میکنی من هردو گوشیو داشتم به اضافه کلی اسمارت فون دیگه ولی گوشی به خوش دستی ,کیفیت صفحه نمایش, روونی اپتیموس بلک ندیدم واقعا گالکسی اس نسبت به این اسباب بازیه
این نظر شخصیه منه البته برطبق تجربه
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
بالاخره هر کسی یه نظری داره !!
به نظر من اس به دلیل برتره :
1- از نظر برند/برند سامسونگ با ال جی غیر قابل قیاسه ...
2- از نظر طراحی/قطعا گالاکسی اس طراحیه بسیار زیبایی داره و خوش دسته!در مقابل اپتیموس بلک مخصوصا پشت گوشی طراحی نه چندان جالبی داره!
3- گالاکسی اس از نظر GPU از بلک قوی تره!
گالاکسی اس :powerVR SGX540
اپتیموس بلک :powerVR SGX530
ولی CPU ، رم و ... یکسانه

سلام.از قم هستم.عمار یاسر.بالاخره یه پرادا که صفحه قبل گفتم رو پیدا کردم.یه اپتیموس بلک کمتر از 3هفته کارکرد دارم.از نو هم تمیزتر با 2سال گارانتی.440تقدیم میکنم چون خداییش خیلی تمیزه فک میکنی اکه.از لحظه اول براش لیبل کاملا ضدخش و گارد گرفتم.پس خیالت راحت باشه.
پ.خ می شود!
همشهری گلم قیمتتون بسیار بالاست.
در همین پی تی آکش رو با دو سال گارانتی 460 میدن ! نه یک نفر بلکه دو سه نفر !
من نمیخوام بزخری کنم ولی دوستان هم لطف کنن و قیمت مناسب بگن

Last edited:

android4

Registered User
لایک‌ها
2
سلام من یه ایس دارم!دور زه گوشیچند جا کمی رنگ رفتگی داره و یه پریدگی قسمت بالاسمت چپ گوشی داره!دیگه هیچ مشکلی نداره!تضمین میکنم!با کلی لوازم جانبی!گارانتی نداره و گوشی روت نشده!نشده!نشده!اگه خواستی پخ بده!قیمت هم با شما!:D

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
سلام من یه ایس دارم!دور زه گوشیچند جا کمی رنگ رفتگی داره و یه پریدگی قسمت بالاسمت چپ گوشی داره!دیگه هیچ مشکلی نداره!تضمین میکنم!با کلی لوازم جانبی!گارانتی نداره و گوشی روت نشده!نشده!نشده!اگه خواستی پخ بده!قیمت هم با شما!:D
دوست عزیز شما یه عکس برای من بفرستید تا ببینم در چه حده
بعد یه قیمت منصفانه پیشنهاد میدم
آپ
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

sajad1366

Registered User
لایک‌ها
122
sسلام.برادرمن گالكسي ايس تميزمشكي دارم.قاب سفيدبراپشت هم فابريك داره.430ناقابله.مايل بوديدپيام بديد09397540230

ah.gh

Registered User
لایک‌ها
21
باتشکر از همه دوستان
SE Xperia Ray سفید تمیز و کم کارکرد از ایمان عزیز mr.iman خریداری شد. در موبایلستان
ختم تاپیک ...

بالا