مبارکتون باشه.چند خریدید؟قصد فروش ندارید؟
ممنون از شما
ولی قیمتش خیلی بالاست !! با این پول گالاکسی اس می خریدم که هم از نظر زیبایی و هم از نظر برند و هم از نظر قدرت خیلی برتره !!
با اندکی تخفیف از جانب حضرتعالی خریدارم
پ.خ می شود
الان پ.خ می کنم براتونداداش من اگر قاب گوشیرو ردیف کنم چند برمیداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بالاخره هر کسی یه نظری داره !!دستت درد نکنه گالکسی,اسو با بلک مقایسه میکنی من هردو گوشیو داشتم به اضافه کلی اسمارت فون دیگه ولی گوشی به خوش دستی ,کیفیت صفحه نمایش, روونی اپتیموس بلک ندیدم واقعا گالکسی اس نسبت به این اسباب بازیه
این نظر شخصیه منه البته برطبق تجربه
Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2
پ.خ می شود!سلام.از قم هستم.عمار یاسر.بالاخره یه پرادا که صفحه قبل گفتم رو پیدا کردم.یه اپتیموس بلک کمتر از 3هفته کارکرد دارم.از نو هم تمیزتر با 2سال گارانتی.440تقدیم میکنم چون خداییش خیلی تمیزه فک میکنی اکه.از لحظه اول براش لیبل کاملا ضدخش و گارد گرفتم.پس خیالت راحت باشه.
چیزی نیومده!دوباره بفرست!پ.خ شد....
دوست عزیز شما یه عکس برای من بفرستید تا ببینم در چه حدهسلام من یه ایس دارم!دور زه گوشیچند جا کمی رنگ رفتگی داره و یه پریدگی قسمت بالاسمت چپ گوشی داره!دیگه هیچ مشکلی نداره!تضمین میکنم!با کلی لوازم جانبی!گارانتی نداره و گوشی روت نشده!نشده!نشده!اگه خواستی پخ بده!قیمت هم با شما!
دوست عزیز شما یه عکس برای من بفرستید تا ببینم در چه حده
بعد یه قیمت منصفانه پیشنهاد میدم
آپ
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2