داداش من نمیگم 900 میخوام؟اصلا من قیمت دادم که شما قضاوت میکنی؟
من میگم لا اقل یه عرف مشخص کم کنید واسه دستگاه کارکرده..
جیل و غیر جیل مگه چقدر تفاوت داره که این قیمت باشه...همین الان که شما این قیمت دادی من کمتر سراغ دارم...
بازم ممنون ...ایشالا گیر نیامد مزاحمت میشم..
داداش جیل به درد نمیخوره لازم نیست پول بیشتر به خاطر جیل بدین آک تهییه کنید
من چاکرتم هستم ولی تو جنس چیزی که ارزش داشته باشه و میگم نه این که بعضیا تا خرخره اپ میریزن زنگ میزنی طرف میگه آقا پره اپه منم همچین چیزی از هر کسی بشنوم همیشه آی او اسی جیل نشده باشه ریست کانتنت جیل شده باشه مکبوک میبرم اندروییدی هم باشه جلو چشماش ریست فکتوری که نگه این الان میره با اپای من عشق میکنه و گنج میکنه چون دستگاه اونطور که دوس داشته باشم باید پر بشه اگه اونطوری نباشه اصلا دست نمیگیرم نمونش یه آیفون بود سفید بود خوشم نمیومد اصلا مستقیم تو پک گذاشته بودم به یکی از دوستان پی تی هم فروختم
جیل هم برا خیلیا ارزش داره ما هم به اونما میفروشیم که بدونن چی به چیه برا شما ارزش نداره برید آک بگیرید
من خودم سر جیل سر دست میشکونم اپا همه اورج میریزم که به اپل بی احترامی نشه ولی تویکا عشق منن:دی
والا در کل هم یه تومن ارزش نداره سرش چونه بزنم و کلا هی بخوام بکشمش بالا چون برا برادرمه چیزی هم براش مهم نیست خودم که 4 دارم این هم مینی رو میخواد بفروشه نکسوس بگیره با یه 4 کلا عشق تبلت بازیه
باز هم دلم نمیخواد از دستم ناراحت بشی ولی بت هم گفتم چیزایی که خودم تو معامله بهش پایبندم و ارزش میدم بی ارزش نمیکنم برا منم نیست نظر عام هست همونطور که آیدیوایسای آک جیلی رو حد اقل 100 بالاتر میفروشن