• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار iPAD Mini 16 سالم و خوب و به قیمت

GRID

Registered User
لایک‌ها
93
داداش گرونه بريد آك تهييه كنيد نخير اون جيل نميشه

Sent from my  iPhone 5

داداش كسي زير اين قيمتا نميده دستگاه هر چقدر ارزونتر باشه ضررش كمتر هست شما اينجا تاپيك زدي مث اين كه ٩٠٠ تومن ميخواي كه كسي اين قيمتا نميده جيل هم اهميتي نداره ميتونيد نخريد بريد ٦.١.٤ بخرين

Sent from my  iPhone 5

جيل رو حرفه اي ها به خطر اپ نميكنن بيشتر تويكاس

Sent from my  iPhone 5

داداش من نمیگم 900 میخوام؟اصلا من قیمت دادم که شما قضاوت میکنی؟
من میگم لا اقل یه عرف مشخص کم کنید واسه دستگاه کارکرده..
جیل و غیر جیل مگه چقدر تفاوت داره که این قیمت باشه...همین الان که شما این قیمت دادی من کمتر سراغ دارم...
بازم ممنون ...ایشالا گیر نیامد مزاحمت میشم..

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
داداش من نمیگم 900 میخوام؟اصلا من قیمت دادم که شما قضاوت میکنی؟
من میگم لا اقل یه عرف مشخص کم کنید واسه دستگاه کارکرده..
جیل و غیر جیل مگه چقدر تفاوت داره که این قیمت باشه...همین الان که شما این قیمت دادی من کمتر سراغ دارم...
بازم ممنون ...ایشالا گیر نیامد مزاحمت میشم..

داداش جیل به درد نمیخوره لازم نیست پول بیشتر به خاطر جیل بدین آک تهییه کنید
من چاکرتم هستم ولی تو جنس چیزی که ارزش داشته باشه و میگم نه این که بعضیا تا خرخره اپ میریزن زنگ میزنی طرف میگه آقا پره اپه منم همچین چیزی از هر کسی بشنوم همیشه آی او اسی جیل نشده باشه ریست کانتنت جیل شده باشه مکبوک میبرم اندروییدی هم باشه جلو چشماش ریست فکتوری که نگه این الان میره با اپای من عشق میکنه و گنج میکنه چون دستگاه اونطور که دوس داشته باشم باید پر بشه اگه اونطوری نباشه اصلا دست نمیگیرم نمونش یه آیفون بود سفید بود خوشم نمیومد اصلا مستقیم تو پک گذاشته بودم به یکی از دوستان پی تی هم فروختم

جیل هم برا خیلیا ارزش داره ما هم به اونما میفروشیم که بدونن چی به چیه برا شما ارزش نداره برید آک بگیرید
من خودم سر جیل سر دست میشکونم اپا همه اورج میریزم که به اپل بی احترامی نشه ولی تویکا عشق منن:دی
والا در کل هم یه تومن ارزش نداره سرش چونه بزنم و کلا هی بخوام بکشمش بالا چون برا برادرمه چیزی هم براش مهم نیست خودم که 4 دارم این هم مینی رو میخواد بفروشه نکسوس بگیره با یه 4 کلا عشق تبلت بازیه
باز هم دلم نمیخواد از دستم ناراحت بشی ولی بت هم گفتم چیزایی که خودم تو معامله بهش پایبندم و ارزش میدم بی ارزش نمیکنم برا منم نیست نظر عام هست همونطور که آیدیوایسای آک جیلی رو حد اقل 100 بالاتر میفروشن

GRID

Registered User
لایک‌ها
93
داداش جیل به درد نمیخوره لازم نیست پول بیشتر به خاطر جیل بدین آک تهییه کنید
من چاکرتم هستم ولی تو جنس چیزی که ارزش داشته باشه و میگم نه این که بعضیا تا خرخره اپ میریزن زنگ میزنی طرف میگه آقا پره اپه منم همچین چیزی از هر کسی بشنوم همیشه آی او اسی جیل نشده باشه ریست کانتنت جیل شده باشه مکبوک میبرم اندروییدی هم باشه جلو چشماش ریست فکتوری که نگه این الان میره با اپای من عشق میکنه و گنج میکنه چون دستگاه اونطور که دوس داشته باشم باید پر بشه اگه اونطوری نباشه اصلا دست نمیگیرم نمونش یه آیفون بود سفید بود خوشم نمیومد اصلا مستقیم تو پک گذاشته بودم به یکی از دوستان پی تی هم فروختم

جیل هم برا خیلیا ارزش داره ما هم به اونما میفروشیم که بدونن چی به چیه برا شما ارزش نداره برید آک بگیرید
من خودم سر جیل سر دست میشکونم اپا همه اورج میریزم که به اپل بی احترامی نشه ولی تویکا عشق منن:دی
والا در کل هم یه تومن ارزش نداره سرش چونه بزنم و کلا هی بخوام بکشمش بالا چون برا برادرمه چیزی هم براش مهم نیست خودم که 4 دارم این هم مینی رو میخواد بفروشه نکسوس بگیره با یه 4 کلا عشق تبلت بازیه
باز هم دلم نمیخواد از دستم ناراحت بشی ولی بت هم گفتم چیزایی که خودم تو معامله بهش پایبندم و ارزش میدم بی ارزش نمیکنم برا منم نیست نظر عام هست همونطور که آیدیوایسای آک جیلی رو حد اقل 100 بالاتر میفروشن

داداش شما اقایی...
منم میدونم جیل یه مزایایه خوبی داره...دیگه حالا بببینم قسمت چی میشه...
ایشالا قسمت باشه معامله میکنیم...

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
داداش شما اقایی...
منم میدونم جیل یه مزایایه خوبی داره...دیگه حالا بببینم قسمت چی میشه...
ایشالا قسمت باشه معامله میکنیم...

دادا ما که خوشحال میشیم با شما معامله کنیم اگه تندی کردم شرمنده

sepehr5768

Registered User
لایک‌ها
56
۱۶ سلفون تی دارم ۳۲ در حد دارم و نمیفروشم:happy:.امین جان به حرف آرین گوش بده أک بخر و برنامه اصلی بریز

GRID

Registered User
لایک‌ها
93
۱۶ سلفون تی دارم ۳۲ در حد دارم و نمیفروشم:happy:.امین جان به حرف آرین گوش بده أک بخر و برنامه اصلی بریز

خوش بحالت سپهر جان...دیگه پولداریه اقا دیگه...
راستش یه چند تا 32 خوب دیدم اگه نشد دیگه همون 16 اک میخرم...

GRID

Registered User
لایک‌ها
93
داداش منم دنبالشم ولی نمیدونم چرا قیمتا این جوریاست؟؟؟ :)
به خاطر ۲۰ تومن باید دسته دو بخریم!!!
http://www.homatel.com/upload/File/PriceList.jpg

اره متاسفانه دوستان فکر میکنند چون اپل هست هر قیمتی میتونند بدن روش...همیشه بین اپل و بقیه مارکا تو دسته 2 فرق هست اینجا...

javad93

Registered User
لایک‌ها
758
داداش منم دنبالشم ولی نمیدونم چرا قیمتا این جوریاست؟؟؟ :)
به خاطر ۲۰ تومن باید دسته دو بخریم!!!
http://www.homatel.com/upload/File/PriceList.jpg

منم با این وضع مشکل دارم.
ایپدِ 4 2 ملیونی رو 100 تومن کم میکنند :blink:
1ایپد مینی 1 ملیونی رو 50 تومن:blink:
انصافه؟!

ببخشید بابت اسپم

Last edited:

GRID

Registered User
لایک‌ها
93
منم با این وضع مشکل دارم.
ایپدِ 4 2 ملیونی رو 100 تومن کم میکنند :blink:
1ایپد مینی 1 ملیونی رو 50 تومن:blink:
انصافه؟!

ببخشید بابت اسپم

دیگه همینه داداش فعلا...متاسفانه خرید از مغازه بصرفه تر از PTشده...
خواهش...

Last edited:

GRID

Registered User
لایک‌ها
93
خریداری شد...
مدیران محترم تاپیک رو ختم کنید..با تشکر از همه دوستان

بالا