• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار Nokia E6 یا Nokia E72به قیمت منصفانه

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
با سلام

قصد خرید گوشی Nokia E6 یا Nokia E72 سالم و با ظاهر تمیز را دارم .

چون گوشی E52 رو دارم میدونم چه گوشیهایی هستن این سری E.

دوستانی که قصد فروش این گوشی ها رو دارند با این شرایط لطفا در این پست اعلام بفرمایید:

۱.قیمت کاملا منطقی!!!
۲.گوشی کاملا از نظر سخت افزاری سالم باشه.
۳.ظاهر و بدنه گوشی کاملان بدون آسیب دیدگی باشه.
۴.بسته گوشی کامل و با کلیه لوازم جانبیش باشه...

e6.jpge72.jpg

Last edited:

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
مرسی آپ !

Last edited:

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
داداش بنظرم اگر دنبال این سبک گوشی هستی یه نگاه به گوشی htc chacha بندازی ضرر نداره
نسبت به اینا کلا برتری داره
اولین و مهمترینش اینه که اندروید هست و نرم افزار و اپلیکیشن هایی رو داره که سیمبین اصلا نمیتونه اجراشون کنه
سی پی یو قویتر و سریعتری داره
قیافه جالبی داره
کلا سرتر ازین گوشیا هستش یه نگاه بنداز قیمت نوشم تقریبا هم قیمت کارکرده این 2 تا گوشیه!!!!

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
داداش بنظرم اگر دنبال این سبک گوشی هستی یه نگاه به گوشی htc chacha بندازی ضرر نداره
نسبت به اینا کلا برتری داره
اولین و مهمترینش اینه که اندروید هست و نرم افزار و اپلیکیشن هایی رو داره که سیمبین اصلا نمیتونه اجراشون کنه
سی پی یو قویتر و سریعتری داره
قیافه جالبی داره
کلا سرتر ازین گوشیا هستش یه نگاه بنداز قیمت نوشم تقریبا هم قیمت کارکرده این 2 تا گوشیه!!!!

در مورد اندروید حق با شماست.اما از نظر کیفیت و طراحی ،کیلومترها با این کلاس E فاصله داره....

hes_luckey

Registered User
لایک‌ها
27
باتری ای که سری E دارند رو فقط Droid Razr MAXX داره :D

این E72 که من دارم راحت تا 3 4 روز جواب میده ولی خوب یه سال کار کرده به درد صاحت تاپیک شاید نخوره

اگه دیدی به کارت میاد پ خ بده دادا

senmurv

Registered User
لایک‌ها
16
داداش من سه ماه پیش جفت 6 و 72 رو همزمان با هم داشتم .به نظر خودم 72 از 6 سرتره .
الان هم یه چاچا سفید برا فروش گزاشتم . چاچا از خیلی جهات از هردوشون سرتره . اما اگه ای 6 یا ای 72 دو سیم بود ...؟!!!
چی میشد ؟!!
آپ آپ

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
منم ی E72 تصادفی میخوام. قیمت حدودا زیرُ ۲۰۰ تومن. هر کسی اینو دید حتی ی سالِ دیگه؛ بازم میخوام پی ام بده.
آپ حساب کن.

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
باتری ای که سری E دارند رو فقط Droid Razr MAXX داره :Dاین E72 که من دارم راحت تا 3 4 روز جواب میده ولی خوب یه سال کار کرده به درد صاحت تاپیک شاید نخورهاگه دیدی به کارت میاد پ خ بده دادا
در مورد باتری موافقم.من E52 خودم با یک مصرف سبک راحت یک هفته دوام میاورد.چند تا عکس با قیمت بده ....

داداش من سه ماه پیش جفت 6 و 72 رو همزمان با هم داشتم .به نظر خودم 72 از 6 سرتره .الان هم یه چاچا سفید برا فروش گزاشتم . چاچا از خیلی جهات از هردوشون سرتره . اما اگه ای 6 یا ای 72 دو سیم بود ...؟!!!چی میشد ؟!!آپ آپ
E6 فقط یه جورایی update ،E72 هست .فروختی هر دو رو؟

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
upppppppppp

بالا