حالا راستشو بگو ، چرا ps1 ؟ قضیه چیه ؟ یاد قدیما کردی ؟
خداییش توی کف ماشین جنگی یا همون viglant ( اگه اشتباه نگفته باشم اسم لاتینشو ) هستم، چرا دیگه مثل اون بازی هیچ بازی ای نیست ؟ همون که دو نفره بازی میکردیم هر کس یه ماشین برمیداشت که هر ماشینی یه قابلیتی داشت میرفتیم با هم یا با cpu میجنگیدیم خداییش خیلی حال میداد وایییییییییییییییی
دلایل زیادی برای خریدش میشه داشت
هم کنسولیه که خیلی بازیا توپ داره و تنوع بازیش زیاده
اون زمان هر بازی که میخواستن بزنن برای pc و کنسول ها دیگه یه نسخه هم برای ps1 میزدن و سبک بازیا اون زمان بیشتر سرگرم کننده بود تا بازیا امروزی
خیلی از این بازیا بینظیر بازی نکردم به 2 دلیل : 1- کنسول لنزش ضعیف شده بود 2- اون زمان اینترنتی تو کار نبود خیلی ها اصلا pc نداشتن منو امثال من که pc داشتیم با اینترنت زغالی اون موقع نمیشد بفهمیم چه بازی ها جدیدی اومدن - بازیا خوب چیان - محتویات یه بازی چطوره - با اینترنت که سرعت دانلودش حداکثر 2 کیلوبایت بود نمیشد بازی مثلا 400 مگی بازی کرد -- اگرم یادت باشه بازی ها کپی از پاکستان میومد ایران که فروشنده ها چون بازی رو دستشون نمونه بازیا اصلی میاوردن فقط که بخاطر همین خیلی ها بازیا شاخ دیگه Ps1 بازی نکردن
ps1 اون سبک بازیایی ها رو دار که من عاشقونم
2 تا بازی ماشین جنگی بود یکی Twisted Metal بود که 4 تا نسخه ازش برای ps1 اومد یکی هم بازی Vigilante 8 بود که 2 نسخه ازش اومد
ps1 تنها کنسولی بود که حتی بازی هایی که تم یک نفره داشت برای 2 یا چهار نفره بازی کردن صفحه بازی به 2 یا 4 قسمت تقسیم میکرد و هر بازیکن تو یک قیمت محیط کامل و آزاد داره
لذتی که من از بازیا هرکولس - کراش 1 تا 4 - فوتبال 99 - توی استوری 2 - شورش در کشتی - راد راش - تومبا - مرد خمیری ( نور هود ) - لوک خوش شانس و ....... بردم دیگه تو کنسولا جدید و بازیا نمیشه اون لذت ازشون برد
یا این بازی که کلی باهاش خاطره دارم
بعد اینکه با مبلغ ناچیز مثلا 50 هزار تومن یا کمتر میشه یه ps1 خرید دیگه هیچ هزینه ای نداره نه لوازم جانبی میخواد
فوقش بعد از یع مدت که لنزش ضعیف شد میشه اونو با یکمی پول تعویض کرد که همونم تا 2 سال جواب میده
بازیاشم که ریخته تو بازار یا میتونی دانلود کنی رایت کنی
اگه به ps1 علاقه داری این تاپیک ببین
http://forum.bazicenter.com/thread40558/page14/