• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار ps1 فت

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
سلام

خریدار ps1 ( پلی استیشن 1 ) هستم

شرایط ps1 مورد نظر :
الویت با ps1 از سری اول و فت هستش
خود دستگاه تمیز و کم کارکرد باشه
دارای لوازم کامل باشه یعنی جعبه + دفترچه ها + دیسک دمو و ........ باشن
دارای عیب و مشکل ناشه
لنزش سالم باشه

قیمت مناسب و پایین باشه
شرایط دستگاه خودتون بهم پخ کنید

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
مرسی جواد جان فعلا که چیز مناسبی که مد نظرم هست گیرم نیومده
حالا راستشو بگو ، چرا ps1 ؟ قضیه چیه ؟ یاد قدیما کردی ؟
خداییش توی کف ماشین جنگی یا همون viglant ( اگه اشتباه نگفته باشم اسم لاتینشو ) هستم، چرا دیگه مثل اون بازی هیچ بازی ای نیست ؟ همون که دو نفره بازی میکردیم هر کس یه ماشین برمیداشت که هر ماشینی یه قابلیتی داشت میرفتیم با هم یا با cpu میجنگیدیم خداییش خیلی حال میداد وایییییییییییییییی

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
حالا راستشو بگو ، چرا ps1 ؟ قضیه چیه ؟ یاد قدیما کردی ؟
خداییش توی کف ماشین جنگی یا همون viglant ( اگه اشتباه نگفته باشم اسم لاتینشو ) هستم، چرا دیگه مثل اون بازی هیچ بازی ای نیست ؟ همون که دو نفره بازی میکردیم هر کس یه ماشین برمیداشت که هر ماشینی یه قابلیتی داشت میرفتیم با هم یا با cpu میجنگیدیم خداییش خیلی حال میداد وایییییییییییییییی

دلایل زیادی برای خریدش میشه داشت
هم کنسولیه که خیلی بازیا توپ داره و تنوع بازیش زیاده
اون زمان هر بازی که میخواستن بزنن برای pc و کنسول ها دیگه یه نسخه هم برای ps1 میزدن و سبک بازیا اون زمان بیشتر سرگرم کننده بود تا بازیا امروزی
خیلی از این بازیا بینظیر بازی نکردم به 2 دلیل : 1- کنسول لنزش ضعیف شده بود 2- اون زمان اینترنتی تو کار نبود خیلی ها اصلا pc نداشتن منو امثال من که pc داشتیم با اینترنت زغالی اون موقع نمیشد بفهمیم چه بازی ها جدیدی اومدن - بازیا خوب چیان - محتویات یه بازی چطوره - با اینترنت که سرعت دانلودش حداکثر 2 کیلوبایت بود نمیشد بازی مثلا 400 مگی بازی کرد -- اگرم یادت باشه بازی ها کپی از پاکستان میومد ایران که فروشنده ها چون بازی رو دستشون نمونه بازیا اصلی میاوردن فقط که بخاطر همین خیلی ها بازیا شاخ دیگه Ps1 بازی نکردن
ps1 اون سبک بازیایی ها رو دار که من عاشقونم

2 تا بازی ماشین جنگی بود یکی Twisted Metal بود که 4 تا نسخه ازش برای ps1 اومد یکی هم بازی Vigilante 8 بود که 2 نسخه ازش اومد

Twisted_Metal_2.jpg

vigilante8%202nd.jpg

ps1 تنها کنسولی بود که حتی بازی هایی که تم یک نفره داشت برای 2 یا چهار نفره بازی کردن صفحه بازی به 2 یا 4 قسمت تقسیم میکرد و هر بازیکن تو یک قیمت محیط کامل و آزاد داره
لذتی که من از بازیا هرکولس - کراش 1 تا 4 - فوتبال 99 - توی استوری 2 - شورش در کشتی - راد راش - تومبا - مرد خمیری ( نور هود ) - لوک خوش شانس و ....... بردم دیگه تو کنسولا جدید و بازیا نمیشه اون لذت ازشون برد

یا این بازی که کلی باهاش خاطره دارم

Rosco_McQueen.jpg

playstation-41516-11327827574.jpg
playstation-41516-21327827574.jpg

playstation-41516-31327827574.jpg
playstation-41516-41327827574.jpg

بعد اینکه با مبلغ ناچیز مثلا 50 هزار تومن یا کمتر میشه یه ps1 خرید دیگه هیچ هزینه ای نداره نه لوازم جانبی میخواد
فوقش بعد از یع مدت که لنزش ضعیف شد میشه اونو با یکمی پول تعویض کرد که همونم تا 2 سال جواب میده
بازیاشم که ریخته تو بازار یا میتونی دانلود کنی رایت کنی

اگه به ps1 علاقه داری این تاپیک ببین
http://forum.bazicenter.com/thread40558/page14/

sina 893

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
189
واقعا بهترین کنسول دنیا بعد از PS2 و NES همین PS1 هست

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
سلام دوست عزیز
خود دستگاه موجوده هرتعداد که بخواهید منتهی به این تمیزی که شما فرمودید فعلا سراغ ندارم اگه عجله ندارید صبر کنید تا موجود شد اطلاع میدم

سلام داداش
شرایط دستگاه هاتونو برام پخ کنید ---- ممنون میشم اگر این وردی که مدنظرم هست پیدا کردید بهم خبر بدید

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
واقعا بهترین کنسول دنیا بعد از PS2 و NES همین PS1 هست
ps1 به نظر من از ps2 خیلی سر تره ( البته این نظر منه:))
کراش باش ، کراش مسابقه ، مدال آف هانور ، کراش باندیکوت 1 و 2 و 3 ، شورش در شهر ، شورش در کشتی ، فوتبال 98 معروف ، جکی چان و ...............
من تو کف بودم کراش مسابقه رو 4 نفره بازی کنیم، حتما خیلی حال میده ولی من که نتونستم تجربه کنم.
بازی با امولاتور هم بد نیست داش احسان، چون ps1 چیز خاصی نداره منظورم اینه که مثل دی اس نیست که تاچ باشه و فلان:)

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
ps1 به نظر من از ps2 خیلی سر تره ( البته این نظر منه:))
کراش باش ، کراش مسابقه ، مدال آف هانور ، کراش باندیکوت 1 و 2 و 3 ، شورش در شهر ، شورش در کشتی ، فوتبال 98 معروف ، جکی چان و ...............
من تو کف بودم کراش مسابقه رو 4 نفره بازی کنیم، حتما خیلی حال میده ولی من که نتونستم تجربه کنم.
بازی با امولاتور هم بد نیست داش احسان، چون ps1 چیز خاصی نداره منظورم اینه که مثل دی اس نیست که تاچ باشه و فلان:)

درسته موافقم
خوب یعنی ps1 نخرم؟ با شبیه ساز بازی کنم؟ اگر اجرا میکنه باشه ps1 نمیخرم

ختم تاپیک

Last edited:

sina 893

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
189
دوستان چنتا از عناوین نسبتا نا شناحته رو میذارم که آقا احسان ما و همه شمادوستان اون هارو از دست ندید;)
odd world
r-type
pandemonium
wipeout
اینارو از ندید که واقعا شاهکارن;)

sina 893

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
189
دوستان چنتا از عناوین نسبتا نا شناحته رو میذارم که آقا احسان ما و همه شمادوستان اون هارو از دست ندید;)
odd world
r-type
pandemonium
wipeout

stryk3r

Registered User
لایک‌ها
560
درسته موافقم
خوب یعنی ps1 نخرم؟ با شبیه ساز بازی کنم؟ اگر اجرا میکنه باشه ps1 نمیخرم

ختم تاپیک
آره من که با شبیه ساز هر بازی ای خواستم رو اجرا کردم ، خوبیش اینه که مثلا توی بازی هاروست مون هر لحظه که میخواستم میتونستم سیو کنم و دوباره لود کنم و این خیلی کمکم میکرد تا بتونم بازی رو پیش ببرم.:)
بعضی از جا های بازی ها رو مثل لودینگ و دیالوگ ها و فیلم های بی خود بازی ها رو هم با یه دکمه که بازی رو دور تند میکرد رد میکنی حال میده:)
من که هر بازی ای رو خواستم با امولاتور اجرا کردم مشکلی نداشت

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
odd world

odd world اسم کمپانیشه فکر میکنم ولی فکر کنم منظور شما Abe's باشه
دوتا عنوان جدا از هم داره که هر کدوم سبک ها و کاراکترهای متفاوتی دارن٬ که هر دو عنوان الان روی ps3 هستن که جالبه بدونید یکی از عناوینش reamake شده و ریزترین جزئیاتشم دوباره بازسازی کردن که توی ps4 هم الان هست.

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=699648

تاپیک بالارو ببینید

sina 893

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
189
odd world اسم کمپانیشه فکر میکنم ولی فکر کنم منظور شما Abe's باشه
دوتا عنوان جدا از هم داره که هر کدوم سبک ها و کاراکترهای متفاوتی دارن٬ که هر دو عنوان الان روی ps3 هستن که جالبه بدونید یکی از عناوینش reamake شده و ریزترین جزئیاتشم دوباره بازسازی کردن که توی ps4 هم الان هست.

http://forum.p30world.com/showthread.php?t=699648

تاپیک بالارو ببینید
بله منظورم همونه دوست عزیز
به دوستان پیشنهاد میکنم این نصخه جدیده رو از دست ندن که خیلی خیلی شاهکاره
اگه اشتباه نکنم اسم عنوانش بود new n tasty

Dex

Registered User
لایک‌ها
314
بله منظورم همونه دوست عزیز
به دوستان پیشنهاد میکنم این نصخه جدیده رو از دست ندن که خیلی خیلی شاهکاره
اگه اشتباه نکنم اسم عنوانش بود new n tasty
نسخه جدیده٬ اما با نسخه اول دقیقا یکیه و تموم مراحل و جزییات نسخه اول رو دوباره بازسازی کردن
در اصل قرار بود همون نسخه اول رو HD کنن اما به گیمرا حال دادن و بازسازیش کردن
یکی از عجیب ترین و زیباترین بازی های عمرمه
نسخه دومش هم بازسازی میشه به احتمال ۱۰۰درصد برای ps4 و ۵۰درصد برای ps3
البته شما که میخاین ps1 بخرین نسخه دوم این بازی هم براش بخرین (تا جایی که یادمه این بازی نسخه دومش هم برای ps1 بود و هم برای ps2 )

Farhad-sodagar

Registered User
لایک‌ها
152
نسخه جدیده٬ اما با نسخه اول دقیقا یکیه و تموم مراحل و جزییات نسخه اول رو دوباره بازسازی کردن
در اصل قرار بود همون نسخه اول رو HD کنن اما به گیمرا حال دادن و بازسازیش کردن
یکی از عجیب ترین و زیباترین بازی های عمرمه
نسخه دومش هم بازسازی میشه به احتمال ۱۰۰درصد برای ps4 و ۵۰درصد برای ps3
البته شما که میخاین ps1 بخرین نسخه دوم این بازی هم براش بخرین (تا جایی که یادمه این بازی نسخه دومش هم برای ps1 بود و هم برای ps2 )
شماره دومش فقط برای PS1 بود روی دو تا سی دی...خیلی هم نسبت به شمارۀ اولش پیشرفت کرده و قشنگتر شده بود...فقط دموهای بین بازی خودش یه دنیا خنده و سرگرمی بود...قابلیتهای جالبی هم بهش اضافه شده بود از جمله هیپنوتیزم کردن روسای کارخونه و ...:D...روی PS2 نسخه ای ازش نیومد چون ایکس باکس و در واقع مایکروسافت اون پروژه رو ربود و البته نسخه هایی که ساخته شد اصلا در حد قبلی ها نبودن جوری که به کل این بازی فراموش شد تا به امروز که خبر بازسازیش رو می شنوم...یکی از بهترین و مهیج ترین بازیهایی بود که در عمرم بازی کردم...سراسر خلاقیت!:general206:

بالا