داداش من چنین چیزی رو نمیدونستم و اصلا چنین چیزی یادم نمیادمطمعن اید این چیزایی که گفتید مربوط به اویل دد سونی۱ هست؟این بازی اویل دد یه قسمت بامزه داشت اول سی دی دوم...قهرمان داستان از آسمون می افتاد در ایران قدیم و یه پیرمردی به اسم مصطفی می دید و می گفت آه تو همونی هستی که قرار بوده بهمون نازل بشی...تو مقدسی و...
بله مطمئنم،یه بار بازی کنید و دموی اول سی دی دوم رو ببینیدداداش من چنین چیزی رو نمیدونستم و اصلا چنین چیزی یادم نمیادمطمعن اید این چیزایی که گفتید مربوط به اویل دد سونی۱ هست؟
احسان بالاخره میخوای بخری یا ختم تاپیک؟ اقا ماهم خریداریما
فرستاده شده از HUAWEI Y625-U32ِ من با Tapatalk
آقا احسان اون کیت رو پیدا کردی من هم مشتریشم...کابل کامپوننت وصل کردم به PS1 تصویرش پرش داشت در حالی که مطمئنم کابل سالمه،شما مطمئنی PS1 با کابل کامپوننت سازگاری داره؟میخوام بخرم
همین الان روی گوشیم شبیه سازشو دارم و تست کردم جواب داد اما من اگر میخواستم با شبیه ساز بازی کنم که سال ها ساله شبیه ساز ps1 روی pc هست حتی روی سمبین بل هم شبیه ساز ps1 هست
بازی فقط روی خود کنسول ارزش داره
حتی اجرا بازیا کنسول روی کنسول دیگه نه -- فقط روی خود کنسول
از اون ورم ps1 قیمتی نداره که آدم بترسه پولش خرج بشه
لوازمشم مفته - --- بازیاشم که بقالی سرکوچتون دارن
تازه کابل کامپونت ps3 به ps1 هم میخوره کیفت بالا میبره
یه کیت هم پیدا کردم به اسم psio وصل میشه به پورت پارال ps1 فت بازیا رو از روی sd کارت اجرا میکنه دارم دنبالش میگردم ببینم پیدا میشه تو ایران یا نه
آقا احسان اون کیت رو پیدا کردی من هم مشتریشم...کابل کامپوننت وصل کردم به PS1 تصویرش پرش داشت در حالی که مطمئنم کابل سالمه،شما مطمئنی PS1 با کابل کامپوننت سازگاری داره؟