• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار Razr MAXX

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
با سلام
دوستان یک عدد ریز مکس تمیز و سالم و به قیمت منصفانه خریدارم!
اگرکسی داره رو کنه! :D

Katy.Perry

Registered User
لایک‌ها
210
من داشتم ولی فروختم...!حیف شد
ap

BehradGH

Registered User
لایک‌ها
48
خیلی گوشی کمیابو گرونیه . کسایی هم که میخرن بعید میدونم بفروشن :|

منم یکی از دوستام خفم کرده میگه یه دونه کارکرده براش پیدا کنم . :|

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
خیلی گوشی کمیابو گرونیه . کسایی هم که میخرن بعید میدونم بفروشن :|

منم یکی از دوستام خفم کرده میگه یه دونه کارکرده براش پیدا کنم . :|

شدیدا تایید میشه...حتی آکش هم کم یابه...
ولی خدایی گوشیه خوبی هستش به خصوص باتریش

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
پوریا یکی از رفقا داره این گوشی رو،ولی حیف که واسه خودم زیر نظر گرفتمش دی: ولی یکی از بزرگترین مشکلات Smart Phone های امروزی رو این گوشی کمتر داره...

Battery Standard battery, Li-Ion 3300 mAhStand-by Up to 607 hTalk time Up to 17 h 40 min

F A R H A D 07

Registered User
لایک‌ها
0
مزایای این مدلش نصببت به قدیمیش چیه ؟

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درود پوریا جان ، آقا گوشی عالیی هستش. باطریش از ریزر عادی خیلی بهتره. بدنه اش ضخیم تره ، دیگه اون قوس بالای ریزر عادی رو نداره ، پشتش صافه ، ولی شیبداره. یکم سنگینتره ، از نظر خوشدستی من ریزر عادی رو ترجیح میدم ، جلوش ، اون بالا که نوشته Motorola ، برای ریزر عادی زمینه اش نقره ایه ، برای ریزر مکس مشکیه. کیفیت ساختشونم یکیه. کلاً حححرررفف نندداارره!:)

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
منم دنبالش بودم
مشورت کردم با دوستانی که داشتن داداش راضی نبودن
به نظرم نگیر

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
درود پوریا جان ، آقا گوشی عالیی هستش. باطریش از ریزر عادی خیلی بهتره. بدنه اش ضخیم تره ، دیگه اون قوس بالای ریزر عادی رو نداره ، پشتش صافه ، ولی شیبداره. یکم سنگینتره ، از نظر خوشدستی من ریزر عادی رو ترجیح میدم ، جلوش ، اون بالا که نوشته Motorola ، برای ریزر عادی زمینه اش نقره ایه ، برای ریزر مکس مشکیه. کیفیت ساختشونم یکیه. کلاً حححرررفف نندداارره!:)

سلام شهریار عزیز خوبی؟!
والا الان خودم ریزر دارم باطریش از هرچی گوشی تا به الان داشتم بهتره!!

منم دنبالش بودم
به نظرم نگیر

سلام علی
از چه نظر ؟؟!

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
سلام شهریار عزیز خوبی؟!
والا الان خودم ریزر دارم باطریش از هرچی گوشی تا به الان داشتم بهتره!!

قربونت پوریا جان ، اگه ریزر عادی رو داشتی ، بنظرم مکس رو نگیر ، چون به جز باطری و یکمی هم ظاهر ، هیچ فرقی با ریزر عادی نمیکنه. دیگه یا صبر کن گوشی بعدی موتورولا (که 5 سپتامبر قراره معرفی بشه) رو بگیر ، یا از یه جایی Atrix HD آنلاک شده گیر بیار ;)

منم دنبالش بودم
به نظرم نگیر

بستگی داره از چه نظر بررسیش کنید ، از نظر طراحی و کیفیت ساخت واقعاً بینظیره. ولی از نظر قدرت سخت افزاری ، به گلکسی اس 2 کم میاره ، چه برسه به گوشیهای امروزی

poorya13

Registered User
لایک‌ها
63
قربونت پوریا جان ، اگه ریزر عادی رو داشتی ، بنظرم مکس رو نگیر ، چون به جز باطری و یکمی هم ظاهر ، هیچ فرقی با ریزر عادی نمیکنه. دیگه یا صبر کن گوشی بعدی موتورولا (که 5 سپتامبر قراره معرفی بشه) رو بگیر ، یا از یه جایی Atrix HD آنلاک شده گیر بیار ;)

بستگی داره از چه نظر بررسیش کنید ، از نظر طراحی و کیفیت ساخت واقعاً بینظیره. ولی از نظر قدرت سخت افزاری ، به گلکسی اس 2 کم میاره ، چه برسه به گوشیهای امروزی

آره! اما واقعا از اس2 کم میاره؟! من از وقتی با این گوشی کار میکنم اس2 حس پلاستیک بهم میده نمیدونم چرا!!!

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146

دقیقا منظورم همین بود

بالا