من داشتم ولی فروختم...!حیف شد
ap
خیلی گوشی کمیابو گرونیه . کسایی هم که میخرن بعید میدونم بفروشن :|
منم یکی از دوستام خفم کرده میگه یه دونه کارکرده براش پیدا کنم . :|
مزایای این مدلش نصببت به قدیمیش چیه ؟
درود پوریا جان ، آقا گوشی عالیی هستش. باطریش از ریزر عادی خیلی بهتره. بدنه اش ضخیم تره ، دیگه اون قوس بالای ریزر عادی رو نداره ، پشتش صافه ، ولی شیبداره. یکم سنگینتره ، از نظر خوشدستی من ریزر عادی رو ترجیح میدم ، جلوش ، اون بالا که نوشته Motorola ، برای ریزر عادی زمینه اش نقره ایه ، برای ریزر مکس مشکیه. کیفیت ساختشونم یکیه. کلاً حححرررفف نندداارره!![]()
منم دنبالش بودم
مشورت کردم با دوستانی که داشتن داداش راضی نبودن
به نظرم نگیر
سلام شهریار عزیز خوبی؟!
والا الان خودم ریزر دارم باطریش از هرچی گوشی تا به الان داشتم بهتره!!
منم دنبالش بودم
مشورت کردم با دوستانی که داشتن داداش راضی نبودن
به نظرم نگیر
قربونت پوریا جان ، اگه ریزر عادی رو داشتی ، بنظرم مکس رو نگیر ، چون به جز باطری و یکمی هم ظاهر ، هیچ فرقی با ریزر عادی نمیکنه. دیگه یا صبر کن گوشی بعدی موتورولا (که 5 سپتامبر قراره معرفی بشه) رو بگیر ، یا از یه جایی Atrix HD آنلاک شده گیر بیار
بستگی داره از چه نظر بررسیش کنید ، از نظر طراحی و کیفیت ساخت واقعاً بینظیره. ولی از نظر قدرت سخت افزاری ، به گلکسی اس 2 کم میاره ، چه برسه به گوشیهای امروزی
قربونت پوریا جان ، اگه ریزر عادی رو داشتی ، بنظرم مکس رو نگیر ، چون به جز باطری و یکمی هم ظاهر ، هیچ فرقی با ریزر عادی نمیکنه. دیگه یا صبر کن گوشی بعدی موتورولا (که 5 سپتامبر قراره معرفی بشه) رو بگیر ، یا از یه جایی Atrix HD آنلاک شده گیر بیار
بستگی داره از چه نظر بررسیش کنید ، از نظر طراحی و کیفیت ساخت واقعاً بینظیره. ولی از نظر قدرت سخت افزاری ، به گلکسی اس 2 کم میاره ، چه برسه به گوشیهای امروزی