آره! اما واقعا از اس2 کم میاره؟! من از وقتی با این گوشی کار میکنم اس2 حس پلاستیک بهم میده نمیدونم چرا!!!
آره از اس 2 کم میاره ، با اینکه من از طراحی و ساخت سامسونگ متنفرم ، ولی گوشیهاش از نظر سخت افزاری واقعاً کولاکن. اکسپریا اس هم به اس 2 کم میاره. چه برسه به ریزر. چراشم معلومه پوریا جان ، 1 میلیون که بابت ریزر پول میدی، وقتی گوشی رو دستت میگیری ، قشنگ ارزش 1 میلیونی گوشی رو حس میکنی. کیفیت یه گوشی پریمیوم رو کاملاً برآورده کرده. بعدشم از نظر طراحی واقعاً منحصر به فرد و عجیب غریبه. اگه ریزرو بزاری کنار گوشیهای Bang & Oloufsen و Vertu و Mobiado ، بازم مطمین باش خیلیا اول میرن سراغ ریزر ببینن جریانش چیه! پشتش با اینکه خیلیا میگن طراجی زشتی داره (خودم اصلاً چنین اعتقادی ندارم) ولی بجاش اصالت این گوشی رو نشون میده ، که بجای اینکه بیاد مثل بقیه ی گوشیها ، از طرحهای کلیشه ای استفاده کنه ، از طرح کولار (Kevlar) استفاده کرده.
ولی در یه کلام حرفمو خلاصه میکنم ، اگه گیمر حرفه ای نیستی ، و بازیهای خیلی سنگین رو نمیخوای اجرا کنی ، وحساسیت زیادی رو fps اجرای بازیهای سنگین نداری ، ریزر یکی از خاصترین و با کیفیت ترین و خوش ساخت ترین اسمارت فونهایی هست که میتونی بخری. در غیر اینصورت ، حساب زیادی روش باز نکن. پیروز باشی