• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار STAND استند برای هدفون

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
خریدار این مدل استند هستم هرکسی از این مدل داره یا نجار حرفه ای سراغ داره که میتونه دربیاره اینو بهم بگه ممنون میشم
این مدل قالب گیری شده به این صورت در اومده پس احتیاج به آدم حرفه ای هست اندازه هاشو دراوردم
اگرم کسی آماده داره یا سراغ داره از این مدل یا مشابهش اعلام کنه

Stand.png

42662141732373710419.jpg

Last edited:

ahmadabbasy

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز سلام
این استند ها از لوازمی هستند که مثل بقیه لوازم حفاظت و نگهداری ابزارهای حرفه ای ، تو ایران تجملی و پول حروم کردن معنی میدن و فقط به درد افراد با سلیقه میخوره که ما کم داریم.
البته قیمتاشونم بالاست و من تو ایرانم ندیم و آخرین با تو استودیو های اطریش دیدم ( البته انواع مختلفی دارن).
لذا امیدوارم پیدا کنی و اگه اینطور شد یه ندایی به منم بده ، البته اگه کیسشم (جعبه استند 6-12 تایی) یا نوع ایستاده و بلندشو پیدا کردی که چه بهتر.
اگه واقعا قیمتشم برات مهم نیست یه سر برو فروشگاه ملودی زیر پل حافظ و سفارش بده ، حتما برات میارن ولی یه مدت طول میکشه و بازم بگم قیمتش بالاست ولی قیمت دقیقشو نوعش تعیین میکنه.

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
دوست عزیز سلام
این استند ها از لوازمی هستند که مثل بقیه لوازم حفاظت و نگهداری ابزارهای حرفه ای ، تو ایران تجملی و پول حروم کردن معنی میدن و فقط به درد افراد با سلیقه میخوره که ما کم داریم.
البته قیمتاشونم بالاست و من تو ایرانم ندیم و آخرین با تو استودیو های اطریش دیدم ( البته انواع مختلفی دارن).
لذا امیدوارم پیدا کنی و اگه اینطور شد یه ندایی به منم بده ، البته اگه کیسشم (جعبه استند 6-12 تایی) یا نوع ایستاده و بلندشو پیدا کردی که چه بهتر.
اگه واقعا قیمتشم برات مهم نیست یه سر برو فروشگاه ملودی زیر پل حافظ و سفارش بده ، حتما برات میارن ولی یه مدت طول میکشه و بازم بگم قیمتش بالاست ولی قیمت دقیقشو نوعش تعیین میکنه.

ممنون عزیز که توجه کردی و وقت گذاشتی
بله میدونم بالاس همین مدلی که عکسشو گذاشتم از برند امگاس حدود 100 دلار قیمتشه بخوام سفارش بدم بیاره کم کم 300 برام تموم میشه که اصلا بصرفه نیست من بیشتر ترجیحم رو کسی که خودش بتونع برام دربیاره اینارو قالب زیزی میکنن با چوب درمیارن تو کوره میذارنن اینشکلی میشه برا همین انقدر گرونن حدس زدم اگه ی کنده باشه بشه توشو خالی کرد بشه درش اورد فقط اینکاره میخوام

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Elsinore

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
میشه یه عکس بزاری؟ چی هست؟

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
بچه ها میگن نامداران داره (نمایندگی سنهایزر)
حدود 45 میده.نمیدونم دقیقا همین مدله یا نه
اگه خیلی دنبالشی عکسشو ببر پیش نجار یا معرق کار حرفه ای شاید تونست دربیاره
با CNC میشه درآورد
به قول دوستمون تو ایران اینارو تجملات میدونن.میگن هدفونو بذار رو میز هیچیش نمیشه :دی

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
بچه ها میگن نامداران داره (نمایندگی سنهایزر)
حدود 45 میده.نمیدونم دقیقا همین مدله یا نه
اگه خیلی دنبالشی عکسشو ببر پیش نجار یا معرق کار حرفه ای شاید تونست دربیاره
با CNC میشه درآورد
به قول دوستمون تو ایران اینارو تجملات میدونن.میگن هدفونو بذار رو میز هیچیش نمیشه :دی

نه عزیز اون که نامداران داره هولدره استند نیست رفتم پیشش
دنبال ی همچین نجاریم سراغ نداری؟

Elsinore

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
نه عزیز اون که نامداران داره هولدره استند نیست رفتم پیشش
دنبال ی همچین نجاریم سراغ نداری؟

من میتونم برات درست کنم ولی مساله اینه که متریال خوب تو ایران نیست که بشه از تکنیک plywood bending استفاده کرد. فقط میشه با CNC در آورد که نتیجه نهایی اینجوری طرح چوب نمیشه

بالا