• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار STAND استند برای هدفون

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
من میتونم برات درست کنم ولی مساله اینه که متریال خوب تو ایران نیست که بشه از تکنیک plywood bending استفاده کرد. فقط میشه با CNC در آورد که نتیجه نهایی اینجوری طرح چوب نمیشه

ممنون عزیز ببین چیکار میشه کرد قبل عز هرچیزم هزینشم بگو
ممنون

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Elsinore

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوست عزیز من با 50 تومن برات انجام میدم . طرحش رو بهم بده. سایزی که میخوای هم بده عین همونو برات میسازم رنگ میکنم تحویلت میدم. اگه بخوای میتونم طوری درست کنم که چوب طبیعی باشه (یعنی رنگ نشه) فقط پلی استر و لاک میخوره خیلی قشنگ میشه ولی حدودا دوبرابر میشه هزینه اش چون متریالش گرون میشه باید الوار رو بدم اسلایس کنه بعد بره زیر CNC

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
دوست عزیز من با 50 تومن برات انجام میدم . طرحش رو بهم بده. سایزی که میخوای هم بده عین همونو برات میسازم رنگ میکنم تحویلت میدم. اگه بخوای میتونم طوری درست کنم که چوب طبیعی باشه (یعنی رنگ نشه) فقط پلی استر و لاک میخوره خیلی قشنگ میشه ولی حدودا دوبرابر میشه هزینه اش چون متریالش گرون میشه باید الوار رو بدم اسلایس کنه بعد بره زیر CNC

عزیز طرح و سایزش تو پشت یک هست دیگه عکش گذاشتم
ببین چقدر هزینشه بهم یگو

Elsinore

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
عزیز طرح و سایزش تو پشت یک هست دیگه عکش گذاشتم
ببین چقدر هزینشه بهم یگو

ببین فدات شم من این حالت ها میتونم برات درست کنم:

1- استفاده از متریال چوب طبیعی ساخت ترکیه و با CNC برش میخوره که نتیجه 100% مثل همین عکسی میشه که شما گذاشتی و حتی بهتر. اینی که شما گذاشتی تخته لاییه، یعنی چوب لایه لایه ولی چوب طبیعی خیلی مقاوم تر و زیباتر میشه. کار نهایی شاپان+سیلر+کیلر و اگه دوست داشته باشی نیم پلی استر میخوره. روشن بودن و تیره بودن چوب رو میتونی انتخاب کنی. با چوب های زیر میتونم برات انجام بدم:
توجه کن که این حالت گرونترین حالت ممکنه چون متریالش چوب طبیعیه

کاج: 180،000
صنوبر: 220،000
بلوط: 240،000
گردو: 265،000
ساپللی (درختان آمازونی): 300،000

2- استفاده از پلای وود (تخته لایی) و برش با CNC که شبیه همین عکس میشه ولی بصورت لایه لایه میشه. نتیجه دوباره رنگ میشه. هزینه کل حدود 100 تومن میشه

3- استفاده از MDF خام و برش با CNC که نتیجه نهایی چند لایه آستر و رنگ میخوره و یه رنگ یکدست (مشکی، قرمز، سفید یا هر رنگی که بخوای) میخوره. هزینه کلی 55 تومن میشه

یه نکته جالب: تو هر کدوم از روش ها اگه بیشتر از یدونه بخوای، دومی حداقل 50% قیمت دومی تموم میشه! بیشتر بخاطر اینکه کار کلی میشه متریال و برش و ... ارزونتر میشه. مثلا اگه با MDF یدونش میشه 55 تومن، اتگه دوتا بخوای میشه حدود 80 تومن. اگه 5 تا بخوای 160 تومن!

نکته: 5000 تومن هزینه طراحی در اتوکد به تمام هزینه های بالا اضافه میشه

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
ببین فدات شم من این حالت ها میتونم برات درست کنم:

1- استفاده از متریال چوب طبیعی ساخت ترکیه و با CNC برش میخوره که نتیجه 100% مثل همین عکسی میشه که شما گذاشتی و حتی بهتر. اینی که شما گذاشتی تخته لاییه، یعنی چوب لایه لایه ولی چوب طبیعی خیلی مقاوم تر و زیباتر میشه. کار نهایی شاپان+سیلر+کیلر و اگه دوست داشته باشی نیم پلی استر میخوره. روشن بودن و تیره بودن چوب رو میتونی انتخاب کنی. با چوب های زیر میتونم برات انجام بدم:
توجه کن که این حالت گرونترین حالت ممکنه چون متریالش چوب طبیعیه

کاج: 180،000
صنوبر: 220،000
بلوط: 240،000
گردو: 265،000
ساپللی (درختان آمازونی): 300،000

2- استفاده از پلای وود (تخته لایی) و برش با CNC که شبیه همین عکس میشه ولی بصورت لایه لایه میشه. نتیجه دوباره رنگ میشه. هزینه کل حدود 100 تومن میشه

3- استفاده از MDF خام و برش با CNC که نتیجه نهایی چند لایه آستر و رنگ میخوره و یه رنگ یکدست (مشکی، قرمز، سفید یا هر رنگی که بخوای) میخوره. هزینه کلی 55 تومن میشه

یه نکته جالب: تو هر کدوم از روش ها اگه بیشتر از یدونه بخوای، دومی حداقل 50% قیمت دومی تموم میشه! بیشتر بخاطر اینکه کار کلی میشه متریال و برش و ... ارزونتر میشه. مثلا اگه با MDF یدونش میشه 55 تومن، اتگه دوتا بخوای میشه حدود 80 تومن. اگه 5 تا بخوای 160 تومن!

نکته: 5000 تومن هزینه طراحی در اتوکد به تمام هزینه های بالا اضافه میشه

عزیز این سومی رو برام اوک کن 2 تا بده یچیز محکم میخوام که درایوهای هدفون میاد روش نشکنه بعد ی مدت رنگشم نره
فقط قبلش ی نمونه کار بهم بده

از دوستانی که همچین چیزی احتیاج دارن دعوت میشه برا اینکه تو تعداد هزینش واقعا معقول میشه

عزیز قبل شروع اجازه بده شاید تعداد درخواست کننده ها بیشتر شد در اینصورت یدونه برام کافیه
نمونه کار هم حتما بذار

Last edited:

Elsinore

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
عزیز این سومی رو برام اوک کن 2 تا بده یچیز محکم میخوام که درایوهای هدفون میاد روش نشکنه بعد ی مدت رنگشم نره
فقط قبلش ی نمونه کار بهم بده

از دوستانی که همچین چیزی احتیاج دارن دعوت میشه برا اینکه تو تعداد هزینش واقعا معقول میشه

عزیز قبل شروع اجازه بده شاید تعداد درخواست کننده ها بیشتر شد در اینصورت یدونه برام کافیه
نمونه کار هم حتما بذار

حقیقتش من که نجار نیستم ولی نجاری کردم. ولی نه کارهایی که بتونم بعنوان نمونه بدم با این مقایسه کنی. ولی شما گفتی میخوام من دیدم تواناییش رو دارم که بسازم (چیز ساده ایه) گفتم میسازم. از نظر مقاومت خیالت راحت. رنگش هم برات نیم پلی استر میزنم (لاکی میشه) انگار یه لایه شیشه روش کشیده شده. اگه دوست داری اصلا راهنمایی کنم خودت بساز. یه 10 تومن ارزونتر میشه

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
حقیقتش من که نجار نیستم ولی نجاری کردم. ولی نه کارهایی که بتونم بعنوان نمونه بدم با این مقایسه کنی. ولی شما گفتی میخوام من دیدم تواناییش رو دارم که بسازم (چیز ساده ایه) گفتم میسازم. از نظر مقاومت خیالت راحت. رنگش هم برات نیم پلی استر میزنم (لاکی میشه) انگار یه لایه شیشه روش کشیده شده. اگه دوست داری اصلا راهنمایی کنم خودت بساز. یه 10 تومن ارزونتر میشه

نه عزیز من اینکاره نیستم خودت زحمتشو بکش
راستی شما تهرانید؟
بذار ببینم 5 نفر جمع میشن بگیریم ازت

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
برای هدفون بیتس استودیو خوب میشه ؟
اگه خوب میشه منم هستم
http://img4up.com/up2/42662141732373710419.jpg

مشکی بشه تقریبا اینطوری میشه
http://img4up.com/up2/89465016467560347181.jpg

بله این سایزش استاندارد برا همه هدفونها میشه
مشکیش از چوب نیست جالب نمیشه
باید جنس استند از چوب باشه تا رطوبت و گرمایی که موقع استفاده روی درایوهاش تواید میشه رو بگیره
100% میخواید اوک بدید

pooria_ph

Registered User
لایک‌ها
8
بله این سایزش استاندارد برا همه هدفونها میشه
مشکیش از چوب نیست جالب نمیشه
باید جنس استند از چوب باشه تا رطوبت و گرمایی که موقع استفاده روی درایوهاش تواید میشه رو بگیره
100% میخواید اوک بدید
بلی می خوام
خوب چوب مگه اخر کار رنگ نمی خوره روش ؟

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
بلی می خوام
خوب چوب مگه اخر کار رنگ نمی خوره روش ؟

چرا ولی اهن نیست که گرماو پخش کنه بدتر هدفونو داغ کنه

باشه خبرم کن هر وقت نیاز بود. من تهرانم

دوست عزیز دونفر شدیم فکرکنم کافیه نفری 40 تومن میشه یکاریم کن ارزونتر دراید دستت درد نکنه

Elsinore

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
چرا ولی اهن نیست که گرماو پخش کنه بدتر هدفونو داغ کنه

دوست عزیز دونفر شدیم فکرکنم کافیه نفری 40 تومن میشه یکاریم کن ارزونتر دراید دستت درد نکنه

سلام
داداش با ام دی اف بسازم طرح چوب نمیشه ها!! یکدست یک رنگ میشه. مثلا مشکی. فکر کنم شما خیال میکنی که چوبی میشه

armenaksh

Registered User
لایک‌ها
221
سلام
داداش با ام دی اف بسازم طرح چوب نمیشه ها!! یکدست یک رنگ میشه. مثلا مشکی. فکر کنم شما خیال میکنی که چوبی میشه

برا همین میگم ینمونه بده ببینم چی میشه ما مثل اون نمونه عکسها به همون ظرافت و ضخامت میخوایم

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
میدونم تاپیک تقریبا قدیمیه ولی دیدم به نتیجه نرسیده، اگر نیاز بود من میتونم برات استند بسازم. دارم برای خودمم میسازم، البته الانم یه چیز دست ساز دارم ولی خواستم کار تمیزتر و جالب تر بشه

بالا