• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار wave I و wave II

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429
با سلام ویو2 دارم خیلی تمیز با گارد محافظ و تمام لوازم 250 خواستید در خدمتم.

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
سلام

دوست عزیز شما نو می خواید یا دست دوم ؟ اگر نو می خواهید پیغام خصوصی بدید موجود دارم . موفق باشید .

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
نه عزیزم کار کرده میخوام ، چون این گوشی ای نیست که بخواهی مدت زیادی دستت نگه داری (به خاطر سیستم عاملش) . برا همین میخوام کارکرده بردارم که بعدا برای تعویض خیلی ضرر نکنم .

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429
سلام دوست عزیز ویو2 فروخته شده. ویو1 در حد آک دارم تا بهمن 90 گارانتی متفرقه داره. لوازمش کامله (شارژر-کابل-هندسفری-کارتن) + کیف لپ تاپی
عکسهاشو تو یه فایل فشرده ضمیمه کردم ببینید.
قیمت: 250 مقطوع (من اهل چونه نیستم وگرنه میگفتم 260 یا بیشتر. قیمت کف رو گفتم خواستید در خدمتم.)
هزینه ارسال هم با شما.

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
سلام . من یه wave 2 / pro دارم (wave 533) . اگه خواستین عکسش رو بزارم . یه مموری 8 کلاس 4 سیلیکون پاور هم روشه . هیچ مشکلی هم نداره .

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوست عزیز ویو2 فروخته شده. ویو1 در حد آک دارم تا بهمن 90 گارانتی متفرقه داره. لوازمش کامله (شارژر-کابل-هندسفری-کارتن) + کیف لپ تاپی
عکسهاشو تو یه فایل فشرده ضمیمه کردم ببینید.
قیمت: 250 مقطوع (من اهل چونه نیستم وگرنه میگفتم 260 یا بیشتر. قیمت کف رو گفتم خواستید در خدمتم.)
هزینه ارسال هم با شما.

خوب من با این داداشمون به توافق رسیدم ، فقط برای اعتماد سازی و اینکه مشکلی پیش نیاد قرار شد من پول رو به حساب saeed11020 عزیز واریز کنم و ایشون بعد از تایید من از سلامت گوشی پول رو به حساب se7en.net عزیز بفرستند .

saeed11020

Registered User
لایک‌ها
1
خوب من با این داداشمون به توافق رسیدم ، فقط برای اعتماد سازی و اینکه مشکلی پیش نیاد قرار شد من پول رو به حساب saeed11020 عزیز واریز کنم و ایشون بعد از تایید من از سلامت گوشی پول رو به حساب se7en.net عزیز بفرستند .

سلام بله ایشون قرار هست پولو به حساب بنده واریز کنن و بعد تایید جنس پول به حساب اقاای وحید میرازیی واریز بشه.انشاالله هردوطرف راضی باشن

se7en.net

Registered User
لایک‌ها
429
سلام بله ایشون قرار هست پولو به حساب بنده واریز کنن و بعد تایید جنس پول به حساب اقاای وحید میرازیی واریز بشه.انشاالله هردوطرف راضی باشن

ممنون سعید جان و همچنین آقا حامد عزیز

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
ممنون سعید جان و همچنین آقا حامد عزیز
با تشکر از تمام دوستانی که پیشنهاد دادند
گوشی صحیح و سالم به دست من رسید و هیچ مشکلی نداشت
از وحید عزیز هم تشکر میکنم ، کارش خیلی درسته
لطفا دیگه پیشنهاد ندید ! :D

بالا