• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار XPERIA MINI

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
نبود؟
اکش 260 سی درصد بخوره روش میشه 180
دوستن بیان پیشنهاد بدن خریدارم نه 180 مغازه دار بالاتر میخرم

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
بالاااااااااااااااااااااااا

shadow.pro

Registered User
لایک‌ها
194
آکبند این گوشی دارم میدم
Sony ericason mini: 250,000

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
قیمتش بدون گارنتی زیر 240 هست (دوستم فروشندست 235 می فروشه) با گارانتی اصلی پاس کامتل 290 هست پس کارکرده بدون گارانتی بیشتر از 180 برای شما نمی ارزه و فروشندگان با تجربه هم بیشتر از 150 بر نمی دارند چون این گوشی نوش مرجوعی زیاد داره چه برسه کارکردش

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
قیمتش بدون گارنتی زیر 240 هست (دوستم فروشندست 235 می فروشه) با گارانتی اصلی پاس کامتل 290 هست پس کارکرده بدون گارانتی بیشتر از 180 برای شما نمی ارزه و فروشندگان با تجربه هم بیشتر از 150 بر نمی دارند چون این گوشی نوش مرجوعی زیاد داره چه برسه کارکردش

نوعش بدون گارانتي 235 و باگارانتي 265
سري ساخت قديميش هم مشكل داغ كردن داره اگر كسي سر جديدش رو داشته باشه با گارانتي تا 200 هم پول ميدم و بدون گارانتي 180
كسي هست؟

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
upppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

farzan981

Registered User
لایک‌ها
61
سي و پنج تومن بذار رو اون 200 برو سري جديد اك بخر راحت منم ميخوام بگيرم الكي هم منتظر دست دو خوب با اين قيمت نباش

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
سي و پنج تومن بذار رو اون 200 برو سري جديد اك بخر راحت منم ميخوام بگيرم الكي هم منتظر دست دو خوب با اين قيمت نباش

تایید میشه

اگر گوشی دیگه ای بود من خرید دست دومش رو تایید می کردم ولی این گوشی به علت حرارت بالایی که داره خیلی سریع فلتش و بعد از آن قطعات داخلیش به مشکل میخوره و ...

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
تایید میشه

اگر گوشی دیگه ای بود من خرید دست دومش رو تایید می کردم ولی این گوشی به علت حرارت بالایی که داره خیلی سریع فلتش و بعد از آن قطعات داخلیش به مشکل میخوره و ...

یعنی خرید نوعش هم خوب نیست/؟

saeednot

Registered User
لایک‌ها
282

سری جدیداش دیگه مشکل داغ کردنو ندارن.سری 11W47 به بالا این مشکلو ندارن.
البته من این گوشیو ندارم اما کسایی که دارن اینطوری میگن

ATR

Registered User
لایک‌ها
9

قیمت این گوشی گویای همه چیز هست، باید انتظار خراب شدن زود هنگام رو داشته باشید البته این مسئله بستگی به شانس و نوع استفاده شما دارد با توجه به اینکه در هنگام اجرای نرم افزار ها و بازی های سنگین دمای این گوشی تا 55 درجه سانتی گراد بالا میره اگر گوشی مدت زیادی تو این دما بماند قطعات به شدت آسیب می بیند، به طور مثال باتری نباید دماش از 60 درجه فراتر رود مگر نه امکان انفجارش هست حالا شما حساب کن با دمای 55 درجه چه بلایی سرش میاد و عمرش چه قدر کم میشه پس خرید دست دومش اصلا با این قیمت های دوستان به صرفه نیست و اگر شما زیاد اهل بازی و تماشای فیلم هستید (بیشتر از 1 ساعت) باید بدونید که نباید انتظار داشته باشید این گوشی زیاد مهمان شما باشد.

سری جدیداش دیگه مشکل داغ کردنو ندارن.سری 11W47 به بالا این مشکلو ندارن.
البته من این گوشیو ندارم اما کسایی که دارن اینطوری میگن

این مورد هم اصلا درست نیست چون اگر تاپیک ها رو ببینید مواردی مثل مدل بالای 31، 37، 42، 47 و ... رو می بینبد که بعد از گذشت زمان روند افزایشی داشته در صورتی که این مدل ها مال پارساله و سونی اگر اقدامی بخواهد انجام بدهد باید تولید این گوشی رو متوقف کند چون مشکل نرم افزاری نیست بلکه پلتفرم فشرده این گوشی با محتوای سخت افزاری آن هماهنگ نیست و برای یه کار گیری تکنولوژی اینچنینی باید گوشی باریک و کشیده باشد نه به انداز قطور که مشکل انتقال حرارت و انباشت حرارتی داشته باشد خیالتان را راحت کنم حتی مدل های 12wxx هم به مشکل خوردند و این مشکل برای خود سونی هم غیر قابل حل است مگر اینکه کاربر خود مدیریت داشته باشد.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
چون اگر تاپیک ها رو ببینید مواردی مثل مدل بالای 31، 37، 42، 47 و ... رو می بینبد
جدا؟
نوش امروز 228 تومن بود می خواستم بگیرم گفتم باز صبر کنم!

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
جدا؟
نوش امروز 228 تومن بود می خواستم بگیرم گفتم باز صبر کنم!

اگر تو فروم ها سرچ کنید اعداد مختلفی رو خواهید دید که با گذشت زمان افزایش پیدا کرده من خودم هم چند تا از همین گوشی ها رو کالیبره کردم آخریش 12w05 بود.
کلا گوشی میکشه پایین اونم به خاطر قیمت دلار هست که تا 1400 جا داره و بهتره تا آخر خرداد صبر کنید بعد از اون تغییر قیمت کمتر از 5 تومن خواهد بود که زیاد مسئله ساز نیست.

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
minip.JPGپس میگی گوشی خوبی نیست؟

بالا