http://www.eghtesadonline.com/fa/content/98475/خرید-ایرانی-ها-از-EB-و-Amazon-ممکن-شدوی گفت: در همکاری پست و دو شرکت EB وAmazon یک شرکت واسطه به دلیل تحریم انتخاب شده که هزینه را از دلار به ریال تبدیل میکند و هزینه پست و هزینه گمرک را نیز محاسبه و دریافت می کند.
با توجه ب پست کاربر epsilon فایدش چیه ؟ از اخرم ک میگه تحریمیم و باید واسطه باشه!!
این خبر رو Press TV گذاشته
لینک
گرچه من دیروز که چک کردم هنوز ایران تو لیست شون نبود
امیدواریم بزودی اضافه شه
تنها چیزی که میتونه از توافق به ما برسه همین یدونه است... :/
بسته نیم کیلویی از چین با پست یه هفته ای در میاد 70-80 تومن. از امریکا یا اروپا رو نمیدونم ولی الزاما 300 دلار نیست...برای یه جنس بخوای از آمازون خرید کنی حماقت محض کردی ..
تا زمانی که نمایندگی اصلی آمازون در کشور راه نندازه هیچ خرید ازش فایده نداره .
یه جنس 100 دلاری میخری 300 دلار باید بدی برات ارسال بشه تا ایران !!
برای یه جنس بخوای از آمازون خرید کنی حماقت محض کردی ..
تا زمانی که نمایندگی اصلی آمازون در کشور راه نندازه هیچ خرید ازش فایده نداره .
یه جنس 100 دلاری میخری 300 دلار باید بدی برات ارسال بشه تا ایران !!
بسته نیم کیلویی از چین با پست یه هفته ای در میاد 70-80 تومن. از امریکا یا اروپا رو نمیدونم ولی الزاما 300 دلار نیست...
میشه لینک واسطه رو بدید ببینیم میتونیم سیستم ddr4 ببندیم...من خودم از همین فروم از طریق واسطه یه جنس 45 دلاری از ebay خریدم،کشور مبدا
هم ژاپن بود،کل هزینه ای که بابت این جنس دادم 200 هزار تومن بود...
واسه چیزایی که وارد کشور میشه این کارو نکن .میشه لینک واسطه رو بدید ببینیم میتونیم سیستم ddr4 ببندیم...
البته همیشه هم اینطور نیست. بستگی به جنسش داره و خاص بودن اون داره.واسه چیزایی که وارد کشور میشه این کارو نکن .
سودی که وارد کننده ها میکشن کمتر از این هزینه های گمرک و پست در میاد .
من پارسال یه کتابخوان خریدم خب داخل کشور نبود . خیلیم راضیم ازش.
اون نمایندگی که میگید احتمالا کمان رایانه هست .البته همیشه هم اینطور نیست. بستگی به جنسش داره و خاص بودن اون داره.
مثلا همین کتابخون onyx m96 رو که 1100 قیمتش هست از طریق همین فروم از آمازون گرفتم 1500 در حالی که نمایندگی 1850 میداد.
در کل باید دید جنس مورد نظر چیه و داخل چقدر میکشن روش.
مثلا کتونی 190 دلاری که با آفش شده 160 دلار رو نایک کیش میداد 950. مسلما قیمت کارمزدش هرچقدر هم باشه قیمت رو به این مقدار نمیرسونه (قضیه برای زمان دلار 3350 هست)
بله دقیقا کمان رایانه بود.اون نمایندگی که میگید احتمالا کمان رایانه هست .
اون موقه که من خریدم هم تنها جایی تو ایران که کتابخوان داشت کمان بود . ولی قیمتاش نجومیه چون تنها وارد کنندست و عمده وارد نمیکنه تکی 30-40 تا میاره میفروشه دوباره سفارش میده . شرکت بزرگی نیست.
ولی در کل آره . جنس داریم تا جنس.
مشکل اینه که ارسال به ایران نداره.مستقیم از خوده آمازون بخرید اگر جنس اشکالی داشته باشه میتونید پس بفرستید و پولتون رو هم پس بگیرید
ولی از طریق واسطه فحش هم بهتون نمیده چه برسه به اینکه پولتون رو پس بده![]()
قبلنا 18600 تومن بود و اسمش هزینه پست داخل نبود، اسمش هزینه ترخیص از گمرک بود...یه تاچ اسکرین 5 دلاری از چین سفارش دادم پست 5 دلار ازم هزینه پست داخل گرفت
اسمش پست خارجه یا داخله بود نمیدونمقبلنا 18600 تومن بود و اسمش هزینه پست داخل نبود، اسمش هزینه ترخیص از گمرک بود...
نمیدونم والا از منم هر بار همین پول رو میگرفتن قبلنا، یبار به پستچی گفتم طرفم که همه هزینه پست رو حساب کرده این چیه شما میگیرید؟ گفت هزینه ترخیص از گمرک هست نه هزینه پست... فکر کنم روی خود بسته هم یه همچین چیزی مینویسن...اسمش پست خارجه یا داخله بود نمیدونم
ترخیص گمرک کجا بود. گمرک یه اتاق بود تو خود اداره پست.
بعد 5 دلار گمرکی نداره که. اگه داشت بیشتر از 18000 میگرفتن. 18000 فقط هزینه پستش بوده