من یه bmw x6 میخام ..البته قیمت اونور ... بدون گمرک
قربان سلام مجدد.
Air Crash Investigations Season 1 12 Collection Boxset New DVD R4 | eBay
هیچ جوری نتونستم وزن پیدا کنم.
ولی فکر میکنم 2-3 کیلو باشه حداکثر.
جعبه سیاه هست؟ اگر هست کا نمی کنیم
نه بابا.
مستند سوانح هوایی هستش اومدن نوآوری کردن جعبه اش رو شبیه جعبه سیاه درآوردن.
جعبه سیاه به چه درد من میخوره.
حدودا 975.000 می شه
فکر کنم ۲-۳ کیلویی باشن هر کدوم ولی اگه پیش خرید کنین ۵ ماه دیگه باید وارد ایران کنید و اون موقع عرضه میشه ....قیمتو یا پ.خ کنین یا همینجا بگین
در مورد هزینه پستی با خبر نیستم ولی شرکتتون برای وارد کردن این کالا ها با شرایطی که مشخص کردم چقدر میگیرن برای پیش خریدشون ؟
چرا جواب منو نمیدید ؟سلام اینو (xbox one) رو میتونین پیش خرید کنین واسم ؟ چقدر میشه هزینش؟اگه نمیتونین پیش خرید کنین فقط بگین اگه الان به بازار می اومد هر کدوم رو با چه قیمتی وارد می کردید ؟ ممنون .
Microsoft Store
Amazon.com: Xbox One Console
این یکی(ps4) چی ؟ چقدر میشه؟
Amazon.com: Pre-order the PlayStation 4 Console
و این چقدر میشه؟
Amazon.com: Xbox 360 4GB Console: Video Games
چرا جواب منو نمیدید ؟
من نه از پیش خرید اطلاع دارم نه از قیمت پستی !!!!در مورد پیش خرید اطلاع داریم و قیمت پستی هم دادم بهتون
نیم کیلو اول 125 تومان و نیم کیلو های بعدی 60 تومان (هزار)
با این قیمت پستی براتون به صرفه هست؟
با عرض سلام و خسته نباشید به دوستان خوبم در ایران دلیور
قیمت و مدت تحویل این دو لینک رو میخواستم.
1. Amazon.com: Colt 1911 A1 air pistol: Sports & Outdoors
2. Amazon.com: Beretta 92FS, Blue air pistol: Sports & Outdoors
با تشکر
سلام
خوبی اقا؟این سه تا لینک الان توی تخفیف هست میشه قیمت بدی؟
Sony PlayStation 3 Super Slim 500 GB Blue with (2 Controller, 30 Days Live Card, Gran Turismo 5) in UAE | Souq
Microsoft Xbox 360 250GB Slimline Console with Kinect and Kinect Adventures in UAE | Souq
از این لینک سوم که پایین میذارم قیمت خوب باشه 3 تا میخوام
Connect A7 Pro Tablet White (7 Inches, Android 4.1, Dual-Core 1.5GHz, Dual Camera, HDMI, RAM 1 GB, Memory 8 GB, Bluetooth) UK Designed in UAE | Souq
من نه از پیش خرید اطلاع دارم نه از قیمت پستی !!!!
یه قیمت خواستم ازتونا کل پست اول رو هم خوندم چیزی دسگیرم نشد !!!
سلام
بی زحمت بفرمایید این قیمت این دوتا کالا هریک بصورت جداگانه چقدر میشود..ممنونم
ZTE V889F Smart Phone MSM8225 Dual Core 4.0 Inch IPS Screen Android 4.0 3G GPS- Black
Cubot GT72 Smartphone MTK6572 Dual Core Android 4.2 GPS WiFi 4.0 Inch
Amazon.com: iPhone 4 Gold Chassis Bezel Housing w/Diamond for Apple iPhone 4: Cell Phones & Accessories
[url]http://www.amazon.com/SKINTZ-Carbon-Fiber-Apple-iPhone/dp/B00BS45BBA/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1371969422&sr=1-2&keywords=iphone+gold
Amazon.com: Conversion Kits Chrome Mirror Kit LCD Assembly Repair Parts for iPhone 4S - Plated Mirror Gold With Logo: Electronics
Amazon.com: SlickWraps Metal Series Protective Film for iPhone 5 - Gold: Electronics
Amazon.com: Electroplating Metal Housing Dragon Pattern for iPhone 5 -White/Gold: Electronics
Amazon.com: HiCliC - iPhone 4S Conversion Kit Color Gold Mirror LCD Retina Display Assembly + Rear Back Cover + Home Button + Repair Tool Kit: Electronics
Amazon.com: Celicious Gold Carbon Fibre Vinyl Adhesive Skin for Apple iPhone 4S + Screen Guard: Electronics
Amazon.com: Gold Plated LCD Screen, Digitizer and Back Cover For iPhone 4 4G CDMA: Electronics
سلام داداش قیمت همه اینا تک تک با پست چند در میاد/
[/URL]
سلام
تا برسه دستم چقدری میشه؟
Amazon.com: Apple iPod classic 160 GB Black (7th Generation) NEWEST MODEL: MP3 Players & Accessories
سلام
تا برسه دستم چقدری میشه؟
Amazon.com: Apple iPod classic 160 GB Black (7th Generation) NEWEST MODEL: MP3 Players & Accessories
سلام
1.085.000
آره قیمت نهایی رو بدین فکر کنم ۳-۴ کیلو باشنسلام
سلاح سرد و گرم ممنوع هست
1.575.000
1.630.000
500.000
بنده تا الان 2 بار قیمت دادم شما متوجه نمی شی!
بازم همونو می گم
قیمت پست نیم کیلو اول 125 تومان و نیم کیلو های بعدی 60 تومان (هزار)
اگر براتون بصرفه هست تا قیمت نهایی بدم1.085.000