IranDeliver.com
Registered User
New Unlocked Motorola Motoluxe XT615 Black Smartphone Rogers Virgin Bell Fido | eBay
New Motorola Motoluxe XT615 Unlocked GSM Phone Android 2 3 OS 8MP Camera Wi Fi | eBay
Motorola Droid RAZR HD XT925 16GB Black GSM Unlocked Worldphone 4G LTE 560143430213 | eBay
این سه تا رو هم لطف کنید که اگه قیمت مناسب بود پول رو واریز کنم
ممنون
اولی فروخته شده
865.000 وزن نیم کیلو
فروخته شده
.......
اقا 1.5 پوند میشه 650 گرم شما چطور میگین یک کیلو و نیم.؟
بعد توی قسمت شیپینگ کدوم کشور رو انتخاب کردین؟ و شیپینگ متود رو دی اچ ال انتخاب کردین یا ای ام اس؟
با تشکر
سلام
وزن کالا با بسته بندی و ...بیشتر هست
در هر صورت شما بگو نیم کیلو من میزنم نیم کیلو و فردا که رسید امارات و هزینه پستی بیشتر بود مابقی واریز می کنید و بعد براتون ارسال می شه.
امریکا ، ای ام اس
سلام
375.000
حداقل هزینه پست و کارمزد در پست اول اعلام شده بود
قیمت این 2 جداگانه ممنون
Sony PlayStation 2 Network Adapter SCPH 10281 HDD PS2 Official Sony Product | eBay
PC Laptop VGA SVGA to s Video 3 RCA Composite AV TV Out Converter Adapter Cable | eBay
VGA to s Video 3 RCA Composite AV TV Out Converter Adapter Cable for PC Laptop | eBay
امکان خرید هر کدوم هست به صورت جداگانه بنویسین قیمت رو با تشکر
سلام
امکان خرید همه می باشد ولی در پست اول حداقل هزینه پستی و کارمزد را ببنید
!سلام ممکن هستش به حساب شما ۵۰۰ دلار واریز کنم(دلار میخوام واریز کنم نه ریال و تومان ! ) بعد شما برام اینو زمان عرضه بفرستی ایران ؟
xbox one
سلام
نه ، دلارتون رو بکنید تومان و بعد واریز کنید
دستگاه هنوز عرضه نشده
هزینه فقط 500 دلار نیست و متاسفانه هزینه پست و ارسال هم دارد و البته کارمزد ما
ممنون میشم قیمت تمام شده ی خرید این کالا رو بفرمایین
Animal Shaker Cup by Universal Nutrition at Bodybuilding.com - Lowest Prices on Animal Shaker Cup!
هزینه پست و کارمزد در پست اول نوشته شده و بصرفه نیست
Alpine CDA 9885 Faceplate | eBay
Alpine CDA 9885 CDA9885 Replacement Detachable Face Plate Faceplate 100 Tested | eBay
داداش با زحمتای ما....
لطف میکنی قیمت این رو بگی تک تک؟
مرسی
سلام
خواهش.
445.000
530.000
وزن نیم کیلو