با سلام و احترام؛ امکان سفارش محصولات کاستومایز شده اپل را هم دارید ؟
سلام اگه امکانش هست قیمت نهایی این قطعات رو محاسبه کنید البته جدا از هم ممنون
2عدد
Amazon.com: Western Digital WD1002FAEX Caviar Black 1 TB SATA III 7200 RPM 64 MB Cache Internal Desktop 3.5" Hard Drive: Electronics
2عدد
Amazon.com : Western Digital Caviar Black 2 TB SATA III 7200 RPM 64 MB Cache Bulk/OEM Internal Desktop Hard Drive - WD2002FAEX : Computer Internal Hard Drives : Electronics
1عدد
Amazon.com: WD Black 4 TB Desktop Hard Drive: 3.5 Inch, 7200 RPM, SATA III, 64 MB Cache, 5 Year Warranty - WD4001FAEX: Computers & Accessories
2عدد
Amazon.com: Corsair Force Series GT 120 GB SATA 2.5-Inch SATA III Solid State Drive (CSSD-F120GBGT-BK): Electronics
برادر توی قوانین سایت شما نوشته که کالا به گمرگ اداره پست میرود و ترخیص و هزینسش با خریدار است مگر این قیمت که فرمودید قیمت تحویل کالا درب منزل نیست؟
کالا هر چی که هست وقتی سفارش قبول میکنید ترخیص با شماست دیگه؟
دوست عزیز قیمت نهایی این دو تا چقد در میاد؟
Amazon.com: Pre-order the PlayStation 4 Console
Amazon.com: Pre-order the Xbox One Console
جدا جدا بگید لطفاً. البته هنوز نیومدن. چند ماه دیگه میان.
دوست عزیز قیمت نهایی این دو تا چقد در میاد؟
Amazon.com: Pre-order the PlayStation 4 Console
Amazon.com: Pre-order the Xbox One Console
جدا جدا بگید لطفاً. البته هنوز نیومدن. چند ماه دیگه میان.
سلام
این به دست من برسه چقدر میشه ؟(تهران)
Amazon.com: Apple iPhone 5 32GB (Black) - Unlocked: Cell Phones & Accessories
Amazon.com: LG Optimus 4X HD P880 Black Factory Unlocked International Version by New Generation Products LLC.,: Cell Phones & Accessories
هر کدام جدا جدا قیمت بگید لطفا
سلام
ىه تبدىل لنز با قىمت35دلار و ودنى حدودا 50 گرم از امرىکا چقدر مىشه براى من عزىز؟
Sent from my Nexus One using Tapatalk 2
مدیران محترم . چرا کامنت منو تایید نمی کین. من سه بار کامنت گذاشتم ولی شما تایید نکردین . می خوام قرص افزایش قد از یه سایت کانادایی بخرم . نمی دونم چرا تایید نکردین حتما سو تفاهمی پیش اومده .
مدیران محترم . چرا کامنت منو تایید نمی کین. من سه بار کامنت گذاشتم ولی شما تایید نکردین . می خوام قرص افزایش قد از یه سایت کانادایی بخرم . نمی دونم چرا تایید نکردین حتما سو تفاهمی پیش اومده .