آقا اینو من این سایت چینی که معرفی کردید پیدا کردم
10 Brand Genuine Sports Apparel Mens Compression Tights Base Layer Underwear Shorts cycling Running Basketball Pro Free Shipping-in Shorts from Apparel & Accessories on Aliexpress.com
سلام .
Klipsch Cornwall Speakers Mint | eBay
Amazon.com: Klipsch Cornwall III Three-Way Horn-Loaded Loudspeaker with 15-Inch Subwoofer (Walnut): Electronics
Vintage Matched Pair Original Klipsch Cornwall Walnut 16S244 16S245 1978 | eBay
قیمتش چقدره
وزنش 105 pounds هستش
میدونم به صرفه نیست ولی قیمتش رو میخوام بدونم
Apple iPhone 5 Latest Model 16GB White Silver at T Smartphone 885909599646 | eBay
Apple iPhone 4S 16GB White at T Excellent 885909459858 | eBay
Apple iPhone 4 16GB White Smartphone Does not Turn on Verizon 885909420445 | eBay
Apple iPhone 4 16GB White Verizon Smartphone 885909420445 | eBay
Apple iPhone 5 Latest 16GB Black Verizon Global Unlocked Water Damage 885909600076 | eBay
قیمت اینها رو میگید؟
چند روزه میرسه دستم؟
سلام،
قیمت تمام شده این رو لطف میکنید؟
Monster Beats by Dr Dre Studio HD High Definition Black Headphones Very Good 050644450334 | eBay
سلام،
قیمت تمام شده این رو لطف میکنید؟
Monster Beats by Dr Dre Studio HD High Definition Black Headphones Very Good 050644450334 | eBay
سلام
بله تا 24 ساعت آینده مبلغ نهایی 815.000 تومان می باشد برای تحویل درب منزل. حدود 2 هفته درب منزل دریافت می کنید.
.
با توجه به اینکه ship رو زده ۲۴ ساعت در امارات، باز هم ۲ هفته طول می کشه؟ پست سریعتری امکانش نیست از سوی شما به ایران انجام بگیره حتی اگه قیمت بیشتر بشه؟
ببخشید خرید از چین بر حسب دلاره یا یوان؟
سلام
لطفا قیمت تمام شده اینو برام محاسبه میکنید؟
Amazon.com: Blackberry Curve 9370 Unlocked Phone Verizon CDMA + GSM with OS 7, 5MP Camera, GPS and Wi-Fi - Black: Cell Phones & Accessories
سلام
دوست عزیز من صحبتهام رو با فروشنده های چینی کردم در مورد ای سی که میخاستم
به دلیل قیمت بالا و اینکه اول جنس رو ببینیم تست کنیم درصورت رضایت وارد معامله تعداد بالاتر بشیم تعدا سفارشم 100 عدد هست!
که از نظر قیمتی میشه 187 دلار.ازنظر وزنی بعیدمیدونم 100 عدد ای سیش نهایتا 300 الی 400 گرمم بشه(با احتساب کارتن و بسته بندی!)
الان شرکت شما جنس من رو چین ازشون تحویل میگیره میاره ایران.یا نه شما پولش رو میدید.ادرس ایران بهشون میدید اوناارسال میکنن برای شما؟
ممنون میشم دقیق توضیح بدید چون توجریان هزینه ارسالش موندم که شما پیشنهاد دادید بعضی سایتها فری شیپ منت هستن ازاونها خرید کنید!؟؟!؟!
درمورد کارمزد این هزینه دقیقا بابت چی هست؟
ممنون میشم سوالاتم رو جواب بدید تا منم ازاون کمپانی لینک سفارش بگیرم و ادامه کار رو بریم...
"علیرضا"
با سلام
iphone 5 199$ میتونید خرید کنید!
Bird/dog/person Shooting Net - Buy Shooting Net,Catching Net,Person Birdd Dog Shooting Net Product on Alibaba.com
لطفا امار اين رو بهم بديد
اين سايت مزايده هم داره ؟