• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از امریکا ، انگلستان ، چین ، هنگ کنگ ، ترکیه ، هند ، امارات و ارسال به ایران (گروه ایران دلیور)

Sadeegh

Registered User
لایک‌ها
132
سلام.
قیمت این چند درمیاد؟
Loake English shoes
سایز و رنگهای مختلفش قیمتش یکسانه.

Reborn

Registered User
لایک‌ها
46
Last edited:

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

سلام
165.000

از این سایت ها خرید نداریم.
پست 1 رو مطالعه کنید

سلام.
قیمت این چند درمیاد؟
Loake English shoes
سایز و رنگهای مختلفش قیمتش یکسانه.

2.100.000 حدودا وزن 2 کیلو

پست اول رو مطالعه کنید ببینید براتون به صرفه هست؟

105.000

کار نمی کنیم

آیفون ایران مناسب تر هست

945.000

945.000

Last edited:

alireza76

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام

بله تا 24 ساعت آینده مبلغ نهایی 815.000 تومان می باشد برای تحویل درب منزل. حدود 2 هفته درب منزل دریافت می کنید.

.

با توجه به اینکه ship رو زده ۲۴ ساعت در امارات، باز هم ۲ هفته طول می کشه؟ پست سریعتری امکانش نیست از سوی شما به ایران انجام بگیره حتی اگه قیمت بیشتر بشه؟

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
با توجه به اینکه ship رو زده ۲۴ ساعت در امارات، باز هم ۲ هفته طول می کشه؟ پست سریعتری امکانش نیست از سوی شما به ایران انجام بگیره حتی اگه قیمت بیشتر بشه؟

می تونیم پیشتاز کنیم که زودتر برسه ولی برای 1 کیلو 110.000 تومان اضافه می شه. هر نیم کیلو اضافه هم 35.000 تومان

سلام

هزینه تا به دستم برسه کلا چقدر درمیاد ؟

Amazon.com: Buying Choices: Resident Evil 2

ممنون

325.000 تومان وزن نیم کیلو
دست دوم هستند

ببخشید خرید از چین بر حسب دلاره یا یوان؟

دلار هست

alireza2010

Registered User
لایک‌ها
130
سلام
دوست عزیز من صحبتهام رو با فروشنده های چینی کردم در مورد ای سی که میخاستم
به دلیل قیمت بالا و اینکه اول جنس رو ببینیم تست کنیم درصورت رضایت وارد معامله تعداد بالاتر بشیم تعدا سفارشم 100 عدد هست!
که از نظر قیمتی میشه 187 دلار.ازنظر وزنی بعیدمیدونم 100 عدد ای سیش نهایتا 300 الی 400 گرمم بشه(با احتساب کارتن و بسته بندی!)
الان شرکت شما جنس من رو چین ازشون تحویل میگیره میاره ایران.یا نه شما پولش رو میدید.ادرس ایران بهشون میدید اوناارسال میکنن برای شما؟
ممنون میشم دقیق توضیح بدید چون توجریان هزینه ارسالش موندم که شما پیشنهاد دادید بعضی سایتها فری شیپ منت هستن ازاونها خرید کنید!؟؟!؟!

درمورد کارمزد این هزینه دقیقا بابت چی هست؟

ممنون میشم سوالاتم رو جواب بدید تا منم ازاون کمپانی لینک سفارش بگیرم و ادامه کار رو بریم...

"علیرضا"

webservering

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
iphone 5 199$ میتونید خرید کنید!

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

سلام

650.000

سلام
دوست عزیز من صحبتهام رو با فروشنده های چینی کردم در مورد ای سی که میخاستم
به دلیل قیمت بالا و اینکه اول جنس رو ببینیم تست کنیم درصورت رضایت وارد معامله تعداد بالاتر بشیم تعدا سفارشم 100 عدد هست!
که از نظر قیمتی میشه 187 دلار.ازنظر وزنی بعیدمیدونم 100 عدد ای سیش نهایتا 300 الی 400 گرمم بشه(با احتساب کارتن و بسته بندی!)
الان شرکت شما جنس من رو چین ازشون تحویل میگیره میاره ایران.یا نه شما پولش رو میدید.ادرس ایران بهشون میدید اوناارسال میکنن برای شما؟
ممنون میشم دقیق توضیح بدید چون توجریان هزینه ارسالش موندم که شما پیشنهاد دادید بعضی سایتها فری شیپ منت هستن ازاونها خرید کنید!؟؟!؟!

درمورد کارمزد این هزینه دقیقا بابت چی هست؟

ممنون میشم سوالاتم رو جواب بدید تا منم ازاون کمپانی لینک سفارش بگیرم و ادامه کار رو بریم...

"علیرضا"

720.000 تومان می شود اگر ارسال رایگان به ایران باشد. چون تعداد زیاد هست ممکنه برید گمرک
اگر بفرستند امارات مجانی ما ترخیص می کنیم ایران تحویل می دیم که 75.0000 تومان به مبلغ بالا اضافه می شود.

کارمزد هم بابت کارمون هست.

با سلام
iphone 5 199$ میتونید خرید کنید!

اگر شهروند امریکا هستید بله

aliexpress.com

لینک بدید

mehdi-999

Registered User
لایک‌ها
0

pedsarjon

Registered User