Last edited:
free shipping cn/sg/hk post Original Lenovo A820 phone Quad core CPU 4GB ROM 1GB RAM 8.0M Camera 56 language black white-in Mobile Phones from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com
این هم یه لینک از سایت هایی که شما قرار داین
میشه هزینه این یکی هم تخمین بزنین؟
این لینک چند در میاد؟
Sony SVE14135 Laptop (Intel Core i5, 14 Inches, 1 TB, 6 GB, Windows 8, Pink) in UAE, Dubai, Abu Dhabi | Souq
New هست ؟ refurbished که نیست؟
, قیمت این
Toshiba Satellite S855-S5381B (Intel Core i7, 15.6 Inches, 1 TB, 8 GB, Windows 8, Ice-Blue) in UAE, Dubai, Abu Dhabi | Souq
سلام قیمت این کالای 65 دلاری تهران به دستم برسه چقدر میشه؟ 100% New Stratocaster style white Electric Guitar st06 on Aliexpress.com
سلام، دوست عزیز، کالای دست دوم هم از Ebay وارد میکنید؟
اگر آره، نحوه ی خریدش چجوری هست؟ آخه Bid میذارن....
فرضا من بخوام اینو بخرم، با قیمت 50$ بیشتر از حداکثر Bid چقدر میشه؟
Alienware M15X Quad i7 2 93 GHz 6GB 500GB NVIDIA GTX 260M MS Office 2010 | eBay
با تشکر
سلام. خسته نباشین
آیا امکان خرید یه گوشی مثل آیفون 5s ولی بصورت لاک یک اپراتور براتون وجود داره؟؟ (این گوشی رو مثال زدم چون هنوز قابلیت خرید نداره تو سایت اپل و بقیه سایتا منظورم گوشی لاک آیفون هست کلا)
اگه وجود داره مثلا نسخه 32 گیگ که قیمت 299 دلار هست .و هزینه خودتون .آخرش چقدر میشه برای ما ؟؟؟؟
( مثلا لینکی که میدم سه روز بعد خرید میشه انجام داد و من اینو میخوام بگیرم iPhone 5s - Buy iPhone 5s in 16GB, 32GB, or 64GB - Apple Store (U.S.) )
سلام لطفا قیمت این رو هم واسه من محاسبه کنید . میخوام تهران تحویل گیرم .ممنون
motor for bicycle kit Picture - More Detailed Picture about Turbo 5000 Electric Supercharger Electric turbocharger supercharger kit Metal wheel (two Motor ) 330WHigh quality black color Picture in Air Intakes from chinawindowshopbox store
سلام.یه مدل از macbook Air سفارشی (کاستومایز) میخوام بگیرم.تو سایت خود اپل هست.من مشخصاتشو میگم شما بگین قیمت آخرش برای ما چند میشه(شهرستان هستیم) .
رم:8 هارد:128 سی پی یو:cori7
اینم لینک سفارش Configure - Apple Store (U.S.)
خیلی ممنون
سلام دوست من
در ارزانترین شرایط این دوربین ( GoPro HERO3: Black Edition ) رو به چه قیمتی می تونید وارد کنید؟ زمان رسیدن بسته برام مهم نیست
ماشینم وارد میکنید>
سلام خسته نباشید لطف میکنید قمت این دو جنس رو بفرمایید؟
Amazon.com: Dell XPS XPSo27-7143BLK 27-Inch All-in-One Touchscreen Desktop (Piano Black): Electronics
و
Amazon.com: Dell XPS XPSo27-3575BLK 27-Inch All-in-One Touchscreen Desktop (Piano Black): Electronics
با هزینه ارسال به اصفهان.
تا بعد جهت سفارش مزاحمتون بشم.
با تشکر