eActivation
Registered User
ممنون میشم اگر لطف کنید پاسخ سوال من رو هم بفرمایید، بی صبرانه منتظر هستم
بی خیال قبلی، از آمازون همون قطعات را دوباره گرفتم که وزنشان 16 پوند و خورده ای می شه:
http://www.amazon.com/gp/product/B00CO8TBOW
Amazon.com: Thermaltake Water 3.0 Pro All-In-One Liquid Cooling System CLW0223: Computers & Accessories
Amazon.com : Antec Nano Diamond Thermal Compound Formula 7 : Computers & Accessories : Electronics
در این صفحه هر دو دست دوم هایی را که 236.11 دلار هستند را انتخاب کنید:
Amazon.com: Buying Choices: EVGA GeForce GTX760 SuperClocked w/EVGA ACX Cooler 2GB GDDR5 256bit, Dual-Link DVI-I, DVI-D, HDMI,DP, SLI Ready Graphics Card (02G-P4-2765-KR) Graphics Cards 02G-P4-2765-KR
در این صفحه دست دومی را که ارزون تره (114 دلار) را انتخاب کنید:
Amazon.com: Buying Choices: Gigabyte Z87 LGA 1150 2 Way SLI HDMI DVI ATX Motherboard (GA-Z87X-D3H)
در کل باید بشه 910.90 دلار و شیپینگش هم که در آمریکا رایگانه.
دوست عزیز قیمت ؟
سلام خدمت شما
دوست خوبم من نیاز به خرید چندین کیت توسعه و سخت افزار ارتباطی مجاز دارم، مانند کارت خوان مگنتی، کارت خوان غیر تماسی، تگ RFID و... در حال حاضر فقط کیت توسعه برای تولید یک دستگاه دارم و خرید تکی هست، در صورت اینکه موفق به ساخت دستگاه مورد نظر بشم خرید عمده دارم، با توجه به اینکه کالا ها تخصصی هستند و هر کدام را باید از یک سایت مجزا خرید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
منتظر پاسخ شما هستم
سلام. این چند میشه تقریبا؟ از چین هم جنس بیارید کارای گمرک و بقیش با خودتونه یا خودمون واسه ترخیص باید بریم؟
Amazon.com: MSI AMD Radeon HD 7970 3GB GDDR5 Overclocked Edition PCI Express 3.0 Graphics Card R7970 TF 3GD5/OC BE: Computers & Accessories
Amazon.com: Monopoly Electronic Banking: Toys & Games
قیمت تموم شدش چنده ؟ اگر چند تا سفارش بدیم دردسر میشه ؟
دوست گرامی
Vintage 1970s Marlboro Cowboy Cattle Drive Belt Buckle | eBay
لینک بالا رو بهتون داده بودم گفتین به صرفه نیست. بنده تعداد 4 تا رو میخاستم از این. قیمت هر چهارتا با ارسال چقدر میشه؟ چند روزه تحویل میشه؟
تشکر..
سلام قیمت این دو تا چند یکیشو میخوام البته کلا با هزینه ارسال و اینا و چند روز طول میکشه تا دستم برسه مرسی:
EVGA NVIDIA GeForce GTX 760 2GB GDDR5 2DVI HDMI DisplayPort PCI E Video Card W | eBay
EVGA Superclocked 02G P4 2765 KR GeForce GTX 760 2GB 256 Bit GDDR5 PCIEXPRESS3 0 | eBay
سلام از اینجا میخوام خرید کنم اگه انجام میدی قیمت نهایی رو مشخص کنید مرسی
adidas Football Boots - adidas F10 TRX FG - Firm Ground - Soccer Cleats - Electricity-Hero Ink-Metallic Silver
یک سوال الان اگه ps4 سفارش بدم از هر سایتی قیمت جهانیش 400 دلار هست که میشه 1.5میلیون
وزنش هم 4کیلو باشه هزینه اش چقدر میشه
اره برقی برای چوبه.
اره برقی برای چوبه.
19 کیلو