سلام قیمت این جنسو میخواستم چقدر تموم میشه ؟ ممنون
110V 220V Dual Voltage Nail Acrylic Manicure Drill Kit Free Shipping! - US$46.37
110V 220V Dual Voltage Nail Acrylic Manicure Drill Kit Free Shipping! - US$46.37
سلام. قیمت نهایی این کالا . تشکر
Amazon.com: ASUS Dual-Band Wireless Router (RT-AC56U): Computers & Accessories
ینی اگه از یک نوع کالا 100عدد بگیریم (که قیمتشون زیر 200 دلار بشه) کارمزدش 70 تومن میشه؟
سلام
لینک رو بدید تا بررسی شود
محصول خاصی مدنظرم نبود.
بعد دیدم مثل اینکه ترخیص گمرک هم با خودمونه که فکر نکنم بتونم این مورد رو انجام بدم.
سلام
این کیف چقدر در میاد :
Drop&free shipping All New Kindle Paperwhite leather case smart cover case for 3G, Wi Fi, 6 inch All New Paperwhite Display-in Covers & Cases from Computer & Networking on Aliexpress.com
با ارسال مستقیم و رایگان به ایران
چقدر از مبلغ برای کارمزده ؟ اگه ۵ تا بخوام و اگه یکی ُ هر کدام چقدر در میاد ؟
متشکرم
سلام خسته نباشید اگر بخوام این تبلت رو از چین برام وارد ایران کنید قیمت تمام شدش چقدر در میاد؟
این لینک
Wholesale 9.7 Inch Android Tablet - Quad Core Tablet From China
ممنون میشم قیمت تمام شده برای تحویل در تهران رو بهم بگید
سلام
از سایت aliexpress.com لینک بدید
با سلام
ببخشید میخواستم بدونم خرید موبایل یا تبلت در داخل ایران به قیمت مناسب تریه یا از طریق سایت های ذکر شده توسط شما ؟ چون هرچقد جستجو میکنم انگار قیمت های ایران ارزون تره!
ممنون میشم راهنماییم کنید
با سپاس فراوان
سلام
لطفا قیمت نهایی و زمان تحویل لینک زیر را برام پیغام خصوصی کنید
با تشکر
Men’s Unscented Foam 4 Month Auto Delivery | Rogaine
دوست عزیز این سایتی که شما معرفی کردید(aliexpress.com) قیمتش ۲۴۶ دلار امریکاست ولی سایتی که من معرفی کردم داره ۱۹۹ دلار امریکا میفروشه.چرا ۴۷ دلار گرون تر میده؟ اینم لینکش
Online Shop 9.7 Inch Quad Core Android 4.2 Retina Screen Tablet "Ceros Revolution" - 2GB RAM, 1.6GHz CPU, 2048x1536, 8000mAh Battery (Black)|Aliexpress Mobile
هر فروشنده ای قیمت خودشو داره
جستجو کنید شاید مناسبتر هم باشه
قیمت ارزان تر و سایت نامعتبر = ریسک