• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از امریکا ، انگلستان ، چین ، هنگ کنگ ، ترکیه ، هند ، امارات و ارسال به ایران (گروه ایران دلیور)

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
محصول خاصی مدنظرم نبود.
بعد دیدم مثل اینکه ترخیص گمرک هم با خودمونه که فکر نکنم بتونم این مورد رو انجام بدم.

موفق باشید . همیشه ترخیص با شما نخواهد بود و مواردی هم توسط ما انجام می شود که موقع سفارش اطلاع داده می شود.

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام

این کیف چقدر در میاد :

Drop&free shipping All New Kindle Paperwhite leather case smart cover case for 3G, Wi Fi, 6 inch All New Paperwhite Display-in Covers & Cases from Computer & Networking on Aliexpress.com

با ارسال مستقیم و رایگان به ایران
چقدر از مبلغ برای کارمزده ؟ اگه ۵ تا بخوام و اگه یکی ُ هر کدام چقدر در میاد ؟

متشکرم

سلام

100.000 تومان که 70.000 حداقل کارمزد که در پست 1 تاپیک اعلام شده

برای 5 عدد 240.000 - کارمزد 80.000 تومان

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

parsapersian

Registered User
لایک‌ها
42
با سلام
ببخشید میخواستم بدونم خرید موبایل یا تبلت در داخل ایران به قیمت مناسب تریه یا از طریق سایت های ذکر شده توسط شما ؟ چون هرچقد جستجو میکنم انگار قیمت های ایران ارزون تره!
ممنون میشم راهنماییم کنید
با سپاس فراوان

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
با سلام
ببخشید میخواستم بدونم خرید موبایل یا تبلت در داخل ایران به قیمت مناسب تریه یا از طریق سایت های ذکر شده توسط شما ؟ چون هرچقد جستجو میکنم انگار قیمت های ایران ارزون تره!
ممنون میشم راهنماییم کنید
با سپاس فراوان

سلام

بله مدل هایی که به صورت عمده وارد شده معمولا مناسبتر هست و شما قبل از هر خریدی قیمت بازار داخلی رو چک کنید ولی به هر حال موارد بسیاری هم هست که ما مناسب تر تهیه می کنیم

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
دوست عزیز این سایتی که شما معرفی کردید(aliexpress.com) قیمتش ۲۴۶ دلار امریکاست ولی سایتی که من معرفی کردم داره ۱۹۹ دلار امریکا میفروشه.چرا ۴۷ دلار گرون تر میده؟ اینم لینکش
Online Shop 9.7 Inch Quad Core Android 4.2 Retina Screen Tablet "Ceros Revolution" - 2GB RAM, 1.6GHz CPU, 2048x1536, 8000mAh Battery (Black)|Aliexpress Mobile

هر فروشنده ای قیمت خودشو داره
جستجو کنید شاید مناسبتر هم باشه

قیمت ارزان تر و سایت نامعتبر = ریسک

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163
هر فروشنده ای قیمت خودشو داره
جستجو کنید شاید مناسبتر هم باشه

قیمت ارزان تر و سایت نامعتبر = ریسک

من تو سایت شرکت تولید کننده بودم داشتم مشخصات این تبلت رو میخوندم دیدم فروش از سایت خودشون ندارن،از طریق سایتشون با شرکت سازنده مکاتبه کردم این لینک رو دادن به من با امازون و سایتهای دیگه مقایسه کردم خیلی ارزون تره،اختلافش۴۷ دلار،
http://www.chinavasion.com/china/wh...M_1.6GHz_CPU_2048X1536_8000mAh_Battery_Black/
اگر یه لطفی کنید به من بگید اگر ازین سایت خرید کنید چقدر برای من تموم میشه در ایران؟ خیلی ممنون،یا اگر از همون سایت aliexpress بخرید چقدر برام در میاد

بالا