• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از امریکا ، انگلستان ، چین ، هنگ کنگ ، ترکیه ، هند ، امارات و ارسال به ایران (گروه ایران دلیور)

Ashkan Mentalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

775.000 حدودا با وزن 3.5 کیلو

شماره تماس من در امارات (۵۹۵۲) IranDeliver Group | تماس با ما
داداش تورو خدا با ما راه بیا(راه که نه بدو)بذار مشتریه ثابت بشیم!:D همین امارات خودتونه‌ها! راه دوری که نیست.
لطفا قیمت نهاییتون رو با تخفیفات کلی(تورو خدا ملاحظمون رو بکن)برام پ.خ کنید و بگید چند روزه بدستم میرسه.

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام جناب میتوانید کالایی رو ازآمازون آمریکا( که ورودش به ایران ممنوعه ) بخرید تو دوبی تحویلش بدید به صندوق پستی که ما به شما میگیم مثلا وسایل اپتیکی مثل دوربین سلاح ؟؟

سلام

هیچ گونه کالای غیر مجاز و یا مشابه غیر مجاز کار نمی کنیم

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
داداش تورو خدا با ما راه بیا(راه که نه بدو)بذار مشتریه ثابت بشیم!:D همین امارات خودتونه‌ها! راه دوری که نیست.
لطفا قیمت نهاییتون رو با تخفیفات کلی(تورو خدا ملاحظمون رو بکن)برام پ.خ کنید و بگید چند روزه بدستم میرسه.

سلام

قیمت داده شده و با همون وزن و اگر وزن اضافه بشه به قیمت اضافه می شود

lllldante

Registered User
لایک‌ها
40
سلام قربان خسته نباشید من 5 دستگاه ps4 می خواستم اینم لینکش :
PlayStation 4 | Buy PS4 (PlayStation 4) in Dubai UAE | Best Price
فقط یه چند تا سوال از خدمتتون داشتم این دستگاه ها بعد از خرید چند روزه به دسته من میرسه ؟ دستگاه free delivery داره . ایا گارانتی برای حمل و نقل دستگاه وجود داره ؟ بنا به نیاز بنده من این دستگاه ها را در اسرع وقت می خواستم . فقط لطف کنید بگید هزینه هر کدام تا دسته بنده برسه چقدره و هزینه ی کل برای همه چه قدر هست . ممنون از تاپیکه خوبتون : )

Ashkan Mentalist

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

قیمت داده شده و با همون وزن و اگر وزن اضافه بشه به قیمت اضافه می شود
درود
داداش قیمتشون تو امارات جفتش روی هم 134 دلار میشه.(80 کاپشن و 54 کتونی) که با نرخ دلار الان میشه 415 تومن. بنظرتون 360 تومن بابت کارمزد و چیزای دیگه زیاد نیست؟!(بماند که اگه همین اجناس تو ترکیه خریداری بشه قیمتش 97 دلار درمیاد)
لطفا پایینترین قیمتی که براتون راه داره رو بدید یا پ.خ کنید.
مرسی

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام قربان خسته نباشید من 5 دستگاه ps4 می خواستم اینم لینکش :
PlayStation 4 | Buy PS4 (PlayStation 4) in Dubai UAE | Best Price
فقط یه چند تا سوال از خدمتتون داشتم این دستگاه ها بعد از خرید چند روزه به دسته من میرسه ؟ دستگاه free delivery داره . ایا گارانتی برای حمل و نقل دستگاه وجود داره ؟ بنا به نیاز بنده من این دستگاه ها را در اسرع وقت می خواستم . فقط لطف کنید بگید هزینه هر کدام تا دسته بنده برسه چقدره و هزینه ی کل برای همه چه قدر هست . ممنون از تاپیکه خوبتون : )

سلام

2.050.000 وزن 4.5 کیلو با پست سفارشی 3-10 روز

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
درود
داداش قیمتشون تو امارات جفتش روی هم 134 دلار میشه.(80 کاپشن و 54 کتونی) که با نرخ دلار الان میشه 415 تومن. بنظرتون 360 تومن بابت کارمزد و چیزای دیگه زیاد نیست؟!(بماند که اگه همین اجناس تو ترکیه خریداری بشه قیمتش 97 دلار درمیاد)
لطفا پایینترین قیمتی که براتون راه داره رو بدید یا پ.خ کنید.
مرسی

سلام

ببینید قیمت ما کلا گونه نیست که بحث چونه زدن و این موارد باشد ، شما خریدی دارید که ما برای اون هزینه ها و کارمزد های درنظر گرفتیم ، قیمت داده می شود و اگر براتون به صرفه بود خرید می کنید و اگر نه که خرید نمی کنید و دوست باقی می مونیم .

برای خرید شما هم که خرید حضوری هست و کارمزد بیشتری دارد حداقل حساب شده و فقط 220-250 تومان هزینه پست ممتاز اون هست.

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
بالا