• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از امریکا ، انگلستان ، چین ، هنگ کنگ ، ترکیه ، هند ، امارات و ارسال به ایران (گروه ایران دلیور)

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست عزیز.
لطفا هزینه نهایی هر کدام از این موارد رو بهم میگی تا سفارش بدم بهت؟
متشکر

http://www.ebay.com/itm/Magnetic-PU...es_Covers_Keyboard_Folios&hash=item2ed0381524
http://www.zagg.com/invisibleshield/lg-g-pad-8-3-cases-screen-protectors-covers-skins-shields/8480
http://www.amazon.com/Archshield-De...UTF8&qid=1395994955&sr=8-30&keywords=lg+g+pad
http://www.amazon.com/SUPERSHIELDZ-...UTF8&qid=1395994955&sr=8-31&keywords=lg+g+pad

در مورد سایت zagg گفتم شاید بتونی خرید داشته باشی

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

سلام و روزخوش
این موارد به صرفه نخواهد بود. پست ۱ تاپیک رو در مورد هزینه پست و کارمزد بخونید
ارزانترین حالت از چین با ارسال رایگان هست با ۷۰.۰۰۰ تومان کارمزد aliexpress.com

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
ترخیص به چه صورت هست اصلا آشنایی ندارم خودتان ترخیض نمیکنید و قیمتها.
سلام
نه ترخیص نداریم و فقط با پست براتون ارسال می شود
که اگر در پست آشنا ندارید و یا ... بهتون تحویل نمی دن

f22raptor2014

Registered User
لایک‌ها
88
سلام
نه ترخیص نداریم و فقط با پست براتون ارسال می شود
که اگر در پست آشنا ندارید و یا ... بهتون تحویل نمی دن
آخه یک توضیحی بدید لطفا من اگر از این سایت هم بخام باید خودم ترخیص کنم www.sporter.com لطفا کامل توضیح بدید بنده میخام تازه شروع کنم

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام
فقط در مورد کالای شما به این روش هست

بعد از ثبت سفارش خرید شما انجام می شود . اگر کالا به دفتر ما در امریکا رسید (شاید در امریکا بذر ممنوع باشد) ما به امارات ارسال می کنیم و اگر پست امارات در امارات به ما تحویل داد ( ممکن هست ممنوع باشد و تحویل ندهند) ما به ایران پست می کنیم و می تونید از طریق پست برای تحویل اقدام کنید. ممکن هست در ایران هم بهتون تحویل ندهند و بگن بذر ممنوع هست.

به هر یک از دلایل بالا (ممنوع بودن) کالا به دست شما نرسه ما مسوول نیستیم چون شاید ممنوع بوده و شما با مسئولیت خودتون خرید کردید.

فقط در مورد خرید شما (بذر) نقش ما مانند بانکی هست که پول رو برای فروشنده ارسال می کند و مانند شرکت پستی هست که اگر کالا رو دریافت کرد برای شما پست کند. و هر مسئولیتی برای شماست.

ببخشین بذر گلی که در امریکا تولید میشه و همنوجا همه میتونن بخرن چه ممنوعیتی داره ؟
فرض محال دارین میکنین...
تا اینجا که من متوجه شدم خدماتی که شما ارائه میکنین در حد بانک هم نیست
هر کسی با یه گیفت کارت و با اینترنشنال شیپینگ هم میشه این کارها رو انجام داد
کاش کمی هم فرمایشاتتون رو بر اساس اطلاعات بازرگانی روز دنیا ارائه میدادین

ممنون از وقتی که گذاشتین

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
آخه یک توضیحی بدید لطفا من اگر از این سایت هم بخام باید خودم ترخیص کنم www.sporter.com لطفا کامل توضیح بدید بنده میخام تازه شروع کنم

سلام
بله از هر جا خرید کنید باز باید خودتون ترخیص کنید. متاسفانه در پست هم بهتون احتمالا گیر می دن که ممنوع هست و یا مجوز ندارین ...
دوستانی که به ما سفارش می دن مجوز دارن و یا ...
می تونید با همکارم در ایران تماس بگیرید و راهنمایی بگیرید
شماره در سایت ما هست
irandeliver.com

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
ببخشین بذر گلی که در امریکا تولید میشه و همنوجا همه میتونن بخرن چه ممنوعیتی داره ؟
فرض محال دارین میکنین...
تا اینجا که من متوجه شدم خدماتی که شما ارائه میکنین در حد بانک هم نیست
هر کسی با یه گیفت کارت و با اینترنشنال شیپینگ هم میشه این کارها رو انجام داد
کاش کمی هم فرمایشاتتون رو بر اساس اطلاعات بازرگانی روز دنیا ارائه میدادین

ممنون از وقتی که گذاشتین

سلام دوباره
دوست عزیز اگر بنده دارم صادقانه و بدون توجه به سود خودم شما رو راهنمایی می کنم دلیل بر بی اطلاعی و یا ... نیست و فقط بر اساس تجربه و ۴ سال فعالیت بین المللی دارم شما رو راهنمایی می کنم. اگر اون طور که شما ما رو معرفی کردید می بود که الان در ۹ کشور شعبه و همکار نداشتیم.
بنده اولین کلامم در همه جوابها این بود : این موارد فقط در مورد خرید شما هست و نه هر خرید دیگری.
حالا شما از این موضوع ناراحت هستید که من دارم صادقانه می گم ممکن هست سفارش شما به این دلایل به مقصد نرسد و پولتون هدر برود! باید سفارش شما رو بگیرم به خاطر سود و فردا که کالا نرسید بگم به ما ارتباطی ندارد و خود شما باید تحقیق می کردید که کالاتون ممنوع نباشد؟ کاری که خیلی خیلی از شرکتهای مشابه می کنند و جز سود چیزی رو نمی خواهند.
همونطور که گفتم بذر در بسیاری از کشور ها قابل ارسال نیست دلیلش هم شاید نژاد های آنها باشه. الان شرکتهایی هستند که ارسال بذر می کنن به شکل هایی مثل گذاشتن در جیب لباس و یا در قوطی شکلات و ... دلیلش چی می تونه باشد؟ برای اینکه در حالت عادی به مقصد نمی رسد. حالا من این احتمالات رو قبل خرید به شما اطلاع می دم، یعنی : تا اینجا که من متوجه شدم خدماتی که شما ارائه میکنین در حد بانک هم نیست.

هر خریدی (حالت عادی) که از طرف ما باشد معمولا ۲ حالت دارد. خریدار کالایی که خودش سفارش داده رو دریافت می کند و یا به دلایلی مثل کلاهبرداری فروشنده ، گم شدن در راه ، شکستن در پست و ... دریافت نمی کند که ایران دلیور تمام تلاش خود را تا به امروز کرده که حق مشتری ضایع نشود و پول مشتری به او برگردد. همیشه خدمات ما بیش از نیاز و بیش از عرف بوده و به همین دلیل حتی ۱ مشتری ناراضی نداریم. این یکی از وجه تمایزهای ما با همه شرکت های مشابه هست.

حالا اگر اطلاعات بازرگانی بین المللی شما بیش از ما هست و ما در اشتباه هستیم و یا با یک گیفت کارت می تونید خرید کنید ، ناراحتی ندارد و ما خوشحال می شویم که این موضوع رو می بینیم. یعنی اصلا نیازی به ما نیست.

موفق باشید.

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
بالا