ببخشین بذر گلی که در امریکا تولید میشه و همنوجا همه میتونن بخرن چه ممنوعیتی داره ؟
فرض محال دارین میکنین...
تا اینجا که من متوجه شدم خدماتی که شما ارائه میکنین در حد بانک هم نیست
هر کسی با یه گیفت کارت و با اینترنشنال شیپینگ هم میشه این کارها رو انجام داد
کاش کمی هم فرمایشاتتون رو بر اساس اطلاعات بازرگانی روز دنیا ارائه میدادین
ممنون از وقتی که گذاشتین
سلام دوباره
دوست عزیز اگر بنده دارم صادقانه و بدون توجه به سود خودم شما رو راهنمایی می کنم دلیل بر بی اطلاعی و یا ... نیست و فقط بر اساس تجربه و ۴ سال فعالیت بین المللی دارم شما رو راهنمایی می کنم. اگر اون طور که شما ما رو معرفی کردید می بود که الان در ۹ کشور شعبه و همکار نداشتیم.
بنده اولین کلامم در همه جوابها این بود : این موارد فقط در مورد خرید شما هست و نه هر خرید دیگری.
حالا شما از این موضوع ناراحت هستید که من دارم صادقانه می گم ممکن هست سفارش شما به این دلایل به مقصد نرسد و پولتون هدر برود! باید سفارش شما رو بگیرم به خاطر سود و فردا که کالا نرسید بگم به ما ارتباطی ندارد و خود شما باید تحقیق می کردید که کالاتون ممنوع نباشد؟ کاری که خیلی خیلی از شرکتهای مشابه می کنند و جز سود چیزی رو نمی خواهند.
همونطور که گفتم بذر در بسیاری از کشور ها قابل ارسال نیست دلیلش هم شاید نژاد های آنها باشه. الان شرکتهایی هستند که ارسال بذر می کنن به شکل هایی مثل گذاشتن در جیب لباس و یا در قوطی شکلات و ... دلیلش چی می تونه باشد؟ برای اینکه در حالت عادی به مقصد نمی رسد. حالا من این احتمالات رو قبل خرید به شما اطلاع می دم، یعنی : تا اینجا که من متوجه شدم خدماتی که شما ارائه میکنین در حد بانک هم نیست.
هر خریدی (حالت عادی) که از طرف ما باشد
معمولا ۲ حالت دارد. خریدار کالایی که خودش سفارش داده رو دریافت می کند و یا به دلایلی مثل کلاهبرداری فروشنده ، گم شدن در راه ، شکستن در پست و ... دریافت نمی کند که ایران دلیور تمام تلاش خود را تا به امروز کرده که حق مشتری ضایع نشود و پول مشتری به او برگردد. همیشه خدمات ما بیش از نیاز و بیش از عرف بوده و به همین دلیل حتی ۱ مشتری ناراضی نداریم. این یکی از وجه تمایزهای ما با همه شرکت های مشابه هست.
حالا اگر اطلاعات بازرگانی بین المللی شما بیش از ما هست و ما در اشتباه هستیم و یا با یک گیفت کارت می تونید خرید کنید ، ناراحتی ندارد و ما خوشحال می شویم که این موضوع رو می بینیم. یعنی اصلا نیازی به ما نیست.
موفق باشید.