• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از امریکا ، انگلستان ، چین ، هنگ کنگ ، ترکیه ، هند ، امارات و ارسال به ایران (گروه ایران دلیور)

hat3ck

Registered User
لایک‌ها
10
سلام دوستان این گروه بسیار قابل اعتمادند از اینجا که من یک لپ تاپ از این لینک سفارش دادم http://m.ebay.com/itm/321342001531?nav=SEARCH همونطور که در قسمت description نوشته وزنش ۷.۷ پونده قیمت گرفتم گفتن ۳۷۳۰ منم پرداخت کردم و منتظر شدم که بیارن دو هفته بعد با من تماس گرفته شد و در کمال ناباوری وزنش شده بود ۱۳ پوند و گفتن وزنش زیاد شده و ۴۲۰ هزار تومان پول پست میخوره حالا معلوم نبود تو ایام عید خوب خورده بود وزنش انقد شده بود دیگه من کار ندارم ۴۲۰ ریختم به حسابشون تا بفرستن امروز رفتم کالا رو بگیرم میگن گمرک خورده باهاشون تماس گرفتم گفتن چیز زیایدی نمیخوره معمولا ۲۰ ۳۰ هزار تومان رفتم کلی با مسئول گمرک صحبت کردم میگه ۱۰ درصد مالیات میخوره هرچی گفتم میگه همینه که هست ۳۰۰ پول مالیات وگمرک برام زد رفتم پرداخت کنم بانک بسته بود از کارتم گرفتم بهشون بدم گفتن باید حتما واریز کنی به حساب کارت به کارتم نمیشه . خلاصه که خیلی کارشون درسته همش پشتیبان کارتون هستن اصلا هم از زیر بار مسئولیت شونه خالی نمیکنن.

jijooli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ارسال مستقیم به ایران حتی اگر فروشنده هم مجانی ارسال کند امکانش نیست چون حساب های مالی ما به مشکل می خورد.

470.000
675.000

وزن نیم کیلو
ممنون.
این لینک هم قیمت بدید.
http://www.freshcotton.com/en/product/komono/renee-prosecco/271900/
اگه از 2 سایت جدا خرید انجام بشه، تخفیفی داره یا که جدا جدا حساب میشن؟

bahunh

Registered User
لایک‌ها
12

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام دوستان این گروه بسیار قابل اعتمادند از اینجا که من یک لپ تاپ از این لینک سفارش دادم http://m.ebay.com/itm/321342001531?nav=SEARCH همونطور که در قسمت description نوشته وزنش ۷.۷ پونده قیمت گرفتم گفتن ۳۷۳۰ منم پرداخت کردم و منتظر شدم که بیارن دو هفته بعد با من تماس گرفته شد و در کمال ناباوری وزنش شده بود ۱۳ پوند و گفتن وزنش زیاد شده و ۴۲۰ هزار تومان پول پست میخوره حالا معلوم نبود تو ایام عید خوب خورده بود وزنش انقد شده بود دیگه من کار ندارم ۴۲۰ ریختم به حسابشون تا بفرستن امروز رفتم کالا رو بگیرم میگن گمرک خورده باهاشون تماس گرفتم گفتن چیز زیایدی نمیخوره معمولا ۲۰ ۳۰ هزار تومان رفتم کلی با مسئول گمرک صحبت کردم میگه ۱۰ درصد مالیات میخوره هرچی گفتم میگه همینه که هست ۳۰۰ پول مالیات وگمرک برام زد رفتم پرداخت کنم بانک بسته بود از کارتم گرفتم بهشون بدم گفتن باید حتما واریز کنی به حساب کارت به کارتم نمیشه . خلاصه که خیلی کارشون درسته همش پشتیبان کارتون هستن اصلا هم از زیر بار مسئولیت شونه خالی نمیکنن.

ممنون از اینکه دوستان رو در خرید بهتر راهنمایی کردید. دوستان حتما مواردی که ایشون فرمودند رو مد نظر داشته باشند.

فقط ۲ نکته رو من روشن کنم با اینکه نیازی به توضیح نیست چون همکارم در فروم ایران‌دلیور پاسختون رو دادند.
۱) وزن لپ تاپ شما در سایت ایبی مثلا زده ۱ گرم ، آیا ایران‌دلیور می تواند وزن کالای ندیده را تعیین کند و یا فقط بر اساس نظر شما و یا فروشنده کالا و یا تخمین حدودی باید وزن رو مشخص کند؟ قیمت اولیه بر اساس اعلام وزن فروشنده محاسبه شده است.

۲) آیا این امر ممکن هست که وزن یک لپ تاپ را زیاد کرد؟ حرف شما طوری هست که انگار ایران دلیور آجر بسته به بسته شما که به اداره پست بیشتر پول بدید. خوب در نهایت کالا به دست شما می رسد و قبل و بعد از باز کردن جعبه وزن کنید در همون اداره پست.
به ایران دلیور اعتماد ندارید خودتون با چشم خودتون وزن کالا رو در اداره پست بر روی صفحه دیجیتالی ترازو ببینید. اگر ۱ گرم هم ایران دلیور باعث افزایش وزن سفارش شده بود حرف شما درست.

اگر کسی هم راهی برای افزایش وزن خود لپ تاپ می شناسه ممنون می شم ما رو از تاریکی در بیاره.

ما کارمند گمرک نیستیم و شاید اونها بخوان ۱ ریال هم نگیرن و شاید هم بخوان ۸۰۰٪ بگیرن. اونها برای ما کار نمی کنند و می توانید به دیوان عدالت اداری و ... شکایت کنید از گمرک.

شما و دیگر دوستان ، اگر توضیحات بالا شما را قانع نکرد لطفا قوانین خرید از ایران دلیور رو که در سایت ذکر شد را مطالعه کنید. قبل از خرید در ۴ مرحله قبول شرایط را به خریدار تذکر داده ایم.

Last edited:

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
شرايط تحويل در تهران به چه صورت هست. شرايط سفارش هم برام بفرستين

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام
واریز کل مبلغ و ثبت سفارش
به پست ۱ تاپیک مراجعه کنید

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

barbod227263

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
لطفا بهتر راهنمایی بفرما
من 2-3 عدد ساعت میخوام از سایت چینی سفارش بدم که شیپینگ رایگان داشته باشه
هر کدومشون هم تقریبا وزن 100 گرم دارن و 15 دلار قیمت گذاری شده در سایت
الان هزینه ها به چه صورت برای من تمام میشه ؟

http://www.ebay.com/itm/OULM-Milita...0615?pt=Wristwatches&var=&hash=item5afa5c9ed7

ali9479975

Registered User
لایک‌ها
384
سلام عزیز
این دستگاه رو میخواستم پیش خرید کنم برای ماینینگ استفاده میشه
http://alpha-t.net/product/scrypt-asic-miner/
کلا چقدر برام در میاد ؟؟؟؟
ایا این شرکت معتبر هست ؟؟؟؟
تحویل چقدر طول میکشه ؟؟؟؟
ممنون

بالا