سلام دوستان این گروه بسیار قابل اعتمادند از اینجا که من یک لپ تاپ از این لینک سفارش دادم
http://m.ebay.com/itm/321342001531?nav=SEARCH همونطور که در قسمت description نوشته وزنش ۷.۷ پونده قیمت گرفتم گفتن ۳۷۳۰ منم پرداخت کردم و منتظر شدم که بیارن دو هفته بعد با من تماس گرفته شد و در کمال ناباوری وزنش شده بود ۱۳ پوند و گفتن وزنش زیاد شده و ۴۲۰ هزار تومان پول پست میخوره حالا معلوم نبود تو ایام عید خوب خورده بود وزنش انقد شده بود دیگه من کار ندارم ۴۲۰ ریختم به حسابشون تا بفرستن امروز رفتم کالا رو بگیرم میگن گمرک خورده باهاشون تماس گرفتم گفتن چیز زیایدی نمیخوره معمولا ۲۰ ۳۰ هزار تومان رفتم کلی با مسئول گمرک صحبت کردم میگه ۱۰ درصد مالیات میخوره هرچی گفتم میگه همینه که هست ۳۰۰ پول مالیات وگمرک برام زد رفتم پرداخت کنم بانک بسته بود از کارتم گرفتم بهشون بدم گفتن باید حتما واریز کنی به حساب کارت به کارتم نمیشه . خلاصه که خیلی کارشون درسته همش پشتیبان کارتون هستن اصلا هم از زیر بار مسئولیت شونه خالی نمیکنن.
ممنون از اینکه دوستان رو در خرید بهتر راهنمایی کردید. دوستان حتما مواردی که ایشون فرمودند رو مد نظر داشته باشند.
فقط ۲ نکته رو من روشن کنم با اینکه نیازی به توضیح نیست چون همکارم در فروم ایراندلیور پاسختون رو دادند.
۱) وزن لپ تاپ شما در سایت ایبی مثلا زده ۱ گرم ، آیا ایراندلیور می تواند وزن کالای ندیده را تعیین کند و یا فقط بر اساس نظر شما و یا فروشنده کالا و یا تخمین حدودی باید وزن رو مشخص کند؟ قیمت اولیه بر اساس اعلام وزن فروشنده محاسبه شده است.
۲) آیا این امر ممکن هست که وزن یک لپ تاپ را زیاد کرد؟ حرف شما طوری هست که انگار ایران دلیور آجر بسته به بسته شما که به اداره پست بیشتر پول بدید. خوب در نهایت کالا به دست شما می رسد و قبل و بعد از باز کردن جعبه وزن کنید در همون اداره پست.
به ایران دلیور اعتماد ندارید خودتون با چشم خودتون وزن کالا رو در اداره پست بر روی صفحه دیجیتالی ترازو ببینید. اگر ۱ گرم هم ایران دلیور باعث افزایش وزن سفارش شده بود حرف شما درست.
اگر کسی هم راهی برای افزایش وزن خود لپ تاپ می شناسه ممنون می شم ما رو از تاریکی در بیاره.
ما کارمند گمرک نیستیم و شاید اونها بخوان ۱ ریال هم نگیرن و شاید هم بخوان ۸۰۰٪ بگیرن. اونها برای ما کار نمی کنند و می توانید به دیوان عدالت اداری و ... شکایت کنید از گمرک.
شما و دیگر دوستان ، اگر توضیحات بالا شما را قانع نکرد لطفا قوانین خرید از ایران دلیور رو که در سایت ذکر شد را مطالعه کنید. قبل از خرید در ۴ مرحله قبول شرایط را به خریدار تذکر داده ایم.