• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از امریکا ، انگلستان ، چین ، هنگ کنگ ، ترکیه ، هند ، امارات و ارسال به ایران (گروه ایران دلیور)

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
با سلام لطفا هزینه جنس مورد نظر و زمان رسیدن به تبریز و هزینه گمرکی که پست می گیره را بر آورد کنید
http://www.aliexpress.com/item/Ultr...alaxy-Note-3-III-N9000-Mobile/1649054236.html
سلام
۹۸ با پست چین / حدود ۳۰ روز / یه قاب دیگه هرینه گمرکی نداره.شاید ۲-۳ تومان بابت تحولیش بگیرن شاید. معمولا ۱ عدد کاور دیگه گمرکی نداره

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام
۱. ۱۴۸ با پست چین
۲. ۲۲۶ با پست چین
۳. سایز و رنگ رو باید مشخص کنید
۴. فروشنده مستقیم به ایران ارسال نمیکنه. اگر بخوایم ارسال کنیم به امارات و سپس به ادرستون ارسال بشه، با در نظر گرفتن وزن نیم کیلو بسته ارسالی میشه ۱.۱۵۸.۰۰۰ تومان

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
۲۲ خرداد ۱۳۹۴

Sony Xperia Z4 Tablet SGP771 / ضدآب و فوق العاده باریک
قیمت : ۲.۷۹۹.۰۰۰ تومان

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

arianasr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
این کالا رو انتخاب کردم بصورت free shipping هستش، فقظ فیمت تمام شده تا درب منزل و چقدر طول میکشه دستم برسه؟ و هزینه رو چطوری بهتون پرداخت کنم؟وچطوری کالا رو رهگیری کنم و اینکه رسید خرید و فاکتور چطور به دستم میرسه؟
خیلی ممنون

http://www.aliexpress.com/item/Qual...CANNER-TCS-cdp-pro-plus-with/32329341857.html

ایم کد کالا:
Product ID: 32329341857

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام
این کالا رو انتخاب کردم بصورت free shipping هستش، فقظ فیمت تمام شده تا درب منزل و چقدر طول میکشه دستم برسه؟ و هزینه رو چطوری بهتون پرداخت کنم؟وچطوری کالا رو رهگیری کنم و اینکه رسید خرید و فاکتور چطور به دستم میرسه؟
خیلی ممنون
http://www.aliexpress.com/item/Qual...CANNER-TCS-cdp-pro-plus-with/32329341857.html

ایم کد کالا:
Product ID: 32329341857
سلام
۳۰۵ تومان با پست چین
حدود ۳۰ روز طول میکشه (این نوع پست زمانبدی دقیقی نداره ممکنه بشه ۱۸ روز یا ۲۰ روز ممکنه بشه ۳۰-۳۵ روز). در صورت تمایل به خرید باید هزینه رو خرید و ثبت سفارش کنید. لینک مربوط به پرداخت و ثبت سفارش در بالای صفحه سایت ما وجود داره (فروم ایران دلیور)

بعد از اینکه فروشنده کالا رو ارسال کرد، کد پیگیری رو براتون ارسال میکنیم. اگر فاکتور از سوی فروشنده منظورتون هست، اگر داشته باشه توی خود بسته ارسالی هست. اگر منظورتون فاکتور یا رسید خرید از سوی ما هست، بعد از اینکه ثبت سفارش کردید، نسخه ای از اون برای شما بطور خودکار ارسال میشه که حکم رسید یا فاکتور رو داره. موفق باشید

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام
۱. ۳.۴۰۰.۰۰۰
۲. با وزن ۱ کیلو حدود ۳.۴۵۰.۰۰۰ / هزینه پستش رو دقیق ننوشته

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
بالا