• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از امریکا ، انگلستان ، چین ، هنگ کنگ ، ترکیه ، هند ، امارات و ارسال به ایران (گروه ایران دلیور)

erfanyazdani

Registered User
لایک‌ها
7
قیمت این رو لطف کنید .

[ame]http://www.amazon.com/Xbox-360-4GB-Console/dp/B003O6JKLC/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1306595617&sr=8-3[/ame]

فقط جناب میشه مدل درایو این xbox هارو مشحص کرد یا نه ؟

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

PNC

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید شما آلبوم خواننده هم ارسال می کنید ؟

alireza_asol

Registered User
لایک‌ها
91
سلام
[ame="http://www.amazon.com/Beats-Studio-Dr-Dre-Noise-Canceling/dp/B001DD55OE"]Amazon.com: Beats Studio by Dr. Dre - Hi-Def Noise-Canceling Over-Ear Headphones: Electronics[/ame]
و
[ame="http://www.amazon.com/Beats-High-Performance-Headphones-Black/dp/B003I84KNO"]Amazon.com: Beats Pro High- Performance Headphones Black: Electronics[/ame]

ahmadreza1368

Registered User
لایک‌ها
54

peymaniran

Registered User
لایک‌ها
152
سلام

لطفا هزینه کل خرید این محصول و برام بفرستید ؟ در ضمن چقد زمان میبره تهران به دستم برسه ؟ با تشکر

[ame="http://www.amazon.com/Schiff-Advanced-Coated-Tablets-120-Count/dp/B0014SMNAW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1306765636&sr=8-2"]http://www.amazon.com/Schiff-Advanced-Coated-Tablets-120-Count/dp/B0014SMNAW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1306765636&sr=8-2[/ame]

ahmadreza1368

Registered User
لایک‌ها
54
این بالایی ها هم خرید دارین من می خوام چنده?پست 372 رو میگم

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

ahmadreza1368

Registered User
لایک‌ها
54

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
چه جالب... استارتر مياد تاپيكش رو كه بابت درجش پول داده چك ميكنه ولي به پست هاي كاربرا جواب نميده... خيلي جالبه... حالا شما فكر كن ايشون ميخواد از امريكا يه جنسي بياره ايران تحويل شما بده... وا مصيبت ها :eek:
کجا همچین مواردی پیش امده ؟
ضمن اینکه شما یک نظر ناراضی پیدا کن از گروه ما جایزه بگیر .
همچنین باز ها اعلام شده الویت پاسخگویی به دوستانی هست که از طریق فروم ما سفارششون رو پگیری میکنن.

نکته اخر کسی اینجا کسی رو مجبور به خرید نمیکنه .

Last edited:

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
به علت اينكه استارتر 2زار احساس مسئوليت نداره كه حداقل يه جوابي به پست كاربرا بده، پست اديت شد

حداقل یک نصف روز صبر میکردید برای جواب گرفتن که کسی متوجه منظور واقعی شما نشه.

ssasan

Registered User
لایک‌ها
8
من از ایشان به شخصه خرید کرده ام و الان هم بسته ام از پست دبی در حال ارسال به ایران است و با کد رهگیری لحظه به لحظه موقعیت بسته قابل مشاهده است در این مدت هم هیچ مشکلی بابت پاسخگوئی دوستان نداشته ام و همیشه به موقع جواب سوالاتم را با حوصله تمام داده اند.

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
حداقل یک نصف روز صبر میکردید برای جواب گرفتن که کسی متوجه منظور واقعی شما نشه.

اخه شما پاسخ پستي كه بعد از من زده شد رو دادي و اينگونه بر مي آمد كه پست منو ناديده گرفتي...

من از ایشان به شخصه خرید کرده ام و الان هم بسته ام از پست دبی در حال ارسال به ایران است و با کد رهگیری لحظه به لحظه موقعیت بسته قابل مشاهده است در این مدت هم هیچ مشکلی بابت پاسخگوئی دوستان نداشته ام و همیشه به موقع جواب سوالاتم را با حوصله تمام داده اند.

شايد حق با شماست... به هرحال من يكبار ديگه درخواستم رو ميگم

يكي از دوستان من در اركانزاس توليد كننده تجهيزات صوتي هستند... حالا 3-4 قطعه جنس ازش ميخوام بگيرم با حجم كوچك... خواستم ببينم اگه بهش بگم به آدرس شما در نيويورك (يا هرجا كه دفتر داريد) بفرسته شما ميتوني تحويل بگيري و برام ارسال كنيد به ايران؟ :happy:
اگه ميشه مراحل كار به چه صورتي هست؟ چطوري ميتونم مرسوله رو كه در حال ارساله پيگيري كنم؟ هزينه گمرك همچين بسته هايي كه تعدادشون كمه چطوري ميشه؟
با سپاس

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
اخه شما پاسخ پستي كه بعد از من زده شد رو دادي و اينگونه بر مي آمد كه پست منو ناديده گرفتي...

اول این نکته رو بگم اینکه پست بعد از شما جواب داده شده و شما جوابی نگرفتید به این دلیل نیست که منظور بی توجهی باشه شاید پاسخ دادن به شما نیازمند هماهنگی با دفتر اصلی در امارات داشته است .

پاسخ شما هم پیغام خصوصی شد .

Last edited:

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
لطفا آدرستون در امارات و مشخصات گيرنده رو برام پ.خ كنيد ... اين دوست من اجناس رو بسته بندي ميكنه و توسط Priority Mail ميفرسته به آدرس شما در امارات... شما هم بفرست براي من

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
لطفا آدرستون در امارات و مشخصات گيرنده رو برام پ.خ كنيد ... اين دوست من اجناس رو بسته بندي ميكنه و توسط Priority Mail ميفرسته به آدرس شما در امارات... شما هم بفرست براي من

هماهنگ میکنم بهتون اطلاع میدم

بالا