• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از امریکا ، انگلستان ، چین ، هنگ کنگ ، ترکیه ، هند ، امارات و ارسال به ایران (گروه ایران دلیور)

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
دوست عزیز پیغام خصوصی تون رو چک کنید. :rolleyes:

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
من پ خ از طرف شما دریافت نکردم.

ااا! پس نرسیده، خب اینجا میگم :happy:

دوست عزیز میشه لطف کنی هزینه این سه تا رو با هم حساب کنی؟ :rolleyes:

http://www.ninecircles.co.uk/product_details.asp?ProdID=676&CatID=92
http://www.ninecircles.co.uk/product_details.asp?ProdID=544&CatID=34
http://www.ninecircles.co.uk/product_details.asp?ProdID=336&CatID=85

ممنون. :)

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
ااا! پس نرسیده، خب اینجا میگم :happy:

دوست عزیز میشه لطف کنی هزینه این سه تا رو با هم حساب کنی؟ :rolleyes:

http://www.ninecircles.co.uk/product_details.asp?ProdID=676&CatID=92
http://www.ninecircles.co.uk/product_details.asp?ProdID=544&CatID=34
http://www.ninecircles.co.uk/product_details.asp?ProdID=336&CatID=85

ممنون. :)

سلام

لطف کنید از حای دیگری بهم لینک بدید چون این سایت پی پال رو قبول نمیکنه.

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

.:EMPERATOR:.

Registered User
لایک‌ها
1
نمیدونم چرا 3 بار ارسال شد . مدیر محترم لطفا پاک کنید این پست رو .

Last edited:

Registered User
لایک‌ها
1
نمیدونم چرا 3 بار ارسال شد . مدیر محترم لطفا پاک کنید این پست رو .

Last edited:

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز من تقریبا 10 خرید از سایت علی اکسپرس دارم همگی از چینن و شیپینگشون رایگان مبلغ تقریبی حدود 400 تومن هست شرایط خودتون رو برام ارسال میکنید ؟

کارمزد + مدت زمان تحویل + گمرکی دارد یا نه + بسته ها چک میشن یا نه لباس هست و لپتاپ 7 اینچ + وسایل الکترونیکی ( ام پی تری پلیر + جی پی اس ) + موبایل + عینک + فلش مموری

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام دوست عزیز من تقریبا 10 خرید از سایت علی اکسپرس دارم همگی از چینن و شیپینگشون رایگان مبلغ تقریبی حدود 400 تومن هست شرایط خودتون رو برام ارسال میکنید ؟

کارمزد + مدت زمان تحویل + گمرکی دارد یا نه + بسته ها چک میشن یا نه لباس هست و لپتاپ 7 اینچ + وسایل الکترونیکی ( ام پی تری پلیر + جی پی اس ) + موبایل + عینک + فلش مموری

پ خ شد.

irantejaratco

Registered User
لایک‌ها
0
اصلا نمیشه به این فرد اطمینان کرد
من بعد دو ساعت که باهاش حرف زدم نه آدرس شرکتی بهم داد نه چیزی جالبش اینه که میگه دبی دفتر داریم ولی آدرس خواستم نداد :blink: گفت اطلاعات شخصی و کاری هست:lol:

نمیشه به اینجور آدمها با یه سایت و دو خط ایرانسل اعتماد کرد

فقط جهت اطلاع دوستان گفتم ح.اسشون بیشتر جم باشه

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
اصلا نمیشه به این فرد اطمینان کرد
من بعد دو ساعت که باهاش حرف زدم نه آدرس شرکتی بهم داد نه چیزی جالبش اینه که میگه دبی دفتر داریم ولی آدرس خواستم نداد :blink: گفت اطلاعات شخصی و کاری هست:lol:

نمیشه به اینجور آدمها با یه سایت و دو خط ایرانسل اعتماد کرد

فقط جهت اطلاع دوستان گفتم ح.اسشون بیشتر جم باشه

اولا که چون داریم یک جورایی کاره انحصاری انجام میدیم این حق رو برای خودمون محفوظ میدونیم که اطلاعات کاری رو برای خودمون حفظ کنیم / ضمن این که ما هیچ کس رو مجبور به خرید نکرده و نمیکنیم و تمامی دوستانی که با ما کار کردند و یا اینجا سوالاتی از ما داشتند در جریان هستند

من فقط برای افرادی متاسف هستم که به علت اینکه ما حاضر به این نشدیم که پول رو بعد از خرید دریافت کنیم و یا اینکه قصد و قرض دیگری که شاید ما ندونیم ولی میشه حدس زد بیان و سعی کنن یک نفر و یا یک گروه رو تخریب کنن

البته مسلما این مسایل و این گونه تخریب ها اولین بار نبوده و اخرین بار هم نحواهد بود و 100% دوستانی که خرید اینترنتی میکنند این شعور رو دارند که نه به حرف های من و نه به حرف کسانی که این گونه صحبت ها رو میکنن اطمینان کنن و سعی کنن خودشون بر اساس تحقیقاتشون تصمیم گیری کنند

همچنین دوستانی که واقعا توی PT فعال بودن توی قسمت فروش حتما با Paradox1666v و یا شومیکس ( Shomix ) اشنایی دارند . ما با همکاری ایشون فعالیت میکنیم و همیشه مشتریان این امکانو دارند که پول خریدهاشون رو به ایشون بدهند .

در هر صورت اگر سوالی بود در خدمتم . و از دوستان میخوام نه تنها به من بلکه به هیچ کس در خرید اینترنتی اعتماد نکنند ضمن اینکه ما با بالای 10 ادمین وب سایت های بزرگ ایرانی فعالیت داریم که در صورت لزوم میتونیم اطلاعات رو در اختیار دوستان بگذاریم این دوستان مستفیما و یا از طریق گروه شومیکس با ما همکاری دارند .

ممنون / موفق باشید
گروه ایران دلیور

Last edited:

reza1051

Registered User
لایک‌ها
859

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
اولا که چون داریم یک جورایی کاره انحصاری انجام میدیم این حق رو برای خودمون محفوظ میدونیم که اطلاعات کاری رو برای خودمون حفظ کنیم .

با عرض معذرت ، حرفتان کاملاً غیر منطقی است اگر دفتری دارید باید آدرس را در اختیار مشتری قرار دهید چون مطمئناً دانستن آدرس شما برای هیچکس حتی بقول خودتان رقبا مزیتی ندارد.

هزاران شرکت انحصاری در سطح کشور در زمینه های مختلف فعالیت می کنند و هیچکدام در اعلام نشانی خود نه تنها مشکلی ندارند که حتی از دیدار مشتری از دفاترشون استقبال هم می کنند.

اعتبار دیگر کاربران هم محفوظ و محترم است ولی مطمئناً این عزیزان هم نمی توانند کلیه فعالیت تجاری شما را تضمین کنند مگر اینکه خودشان از اعضای شرکت شما باشند.

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
با عرض معذرت ، حرفتان کاملاً غیر منطقی است اگر دفتری دارید باید آدرس را در اختیار مشتری قرار دهید چون مطمئناً دانستن آدرس شما برای هیچکس حتی بقول خودتان رقبا مزیتی ندارد.

هزاران شرکت انحصاری در سطح کشور در زمینه های مختلف فعالیت می کنند و هیچکدام در اعلام نشانی خود نه تنها مشکلی ندارند که حتی از دیدار مشتری از دفاترشون استقبال هم می کنند.

اعتبار دیگر کاربران هم محفوظ و محترم است ولی مطمئناً این عزیزان هم نمی توانند کلیه فعالیت تجاری شما را تضمین کنند مگر اینکه خودشان از اعضای شرکت شما باشند.

سلام

در مورد اطلاعات شرکت مشکلی نیست ایشون میخواستند روش کاری ما رو بدونن که ما چطوری و به چه طریق خرید و ارسال رو انجام میدیم

من حتی به ایشون گفتم حاضر به صحبت حضوری هستم . و در مواردی که قیمت بالاست و یا دائمی بستن قرار دارد.

بالا