سلام قیمت اینا رو بی زحمت
KEM Stargazer BJI
Bicycle Prestige Plastic Decks
Bicycle Rider Back, Poker Size, Jumbo Index One Dozen Playing Cards
Bicycle Playing Cards - Poker Size - Jumbo Index - Two Decks
اگز از این سایت نمتونین خرید کنین سایت امازون لینک بدم؟
به عنوان نمونه
Amazon.com: KEM Arrow Black and Gold Poker Size Standard Index Playing Cards: Sports & Outdoors
Amazon.com: Da Vinci Set of 500 11.5-Gram Poker Chips with Aluminum Case, 3 Dealer Buttons, 2 Decks of Playing Cards, 5 Dice, and 2 Cut Cards: Sports & Outdoors
سلام.یکی از دوستان این لینکو درخواست داده بود.اگه میشه قیمتو به منم بگین/چندتا لینک زیر هم زحمتشو بکشین لطفا
Amazon.com: ASUS G53SW-XA1 Republic of Gamers 15.6-Inch Gaming Laptop: Computers & Accessories
از هر کدوم از اینا دوتا میخوامسلام قیمت این 2تا و مدت زمانی که طول میکشه به دستم برسه
PANASONIC ES8243A CORDLESS RECHARGEABLE SHAVER ES 8243 | eBay
NEW Panasonic ES-LA63S Wet/Dry Shaver | eBay
Panasonic Men's Wet/Dry Shaver Rechargeable ES LA93-K | eBay
ممنون
از هر کدوم از اینا دوتا میخوام
وزن ها به ترتیب(وزن هر عدد)
1.3 پوند
1.6 پوند
2.8 پوند
سلام عزیز
ببخشیدعزیزمیخواستم دوتاجنس سفارش بدم یک دستگاه کنسول ایکس باکس مدل
gears of war 3
به قیمت 399.99 دلار است تعداد 1عدد و 1عدد بازی gears of war 3 لطف کنید
عزیزلطف کنیدقیمت تمام شده کالا به همراه هزینه ارسال به ایران و هزینه گمرگی کالا برایم خصوصی بفرستید .......هزینه های هر کدام از دو لینگ را جداگانه بفرستید بی صبرانه منتظرم
Amazon.com: Xbox 360 Gears of War 3 Limited Edition Console Bundle: Video Games
Amazon.com: Gears of War 3: Xbox 360: Video Games
Amazon.com: U.S. Polo Assn. Men's US8170 Analog-Digital Black Dial Gun Metal Bracelet Watch: Watches
این رو میخوام ... چند برام تموم میشه و چند روزه ؟
پخ بدید ... لطفا
سلام .
آقا شما از کدوم این سایت ها خرید میکنید ؟؟ یعنی فکر هم میکنم باید بتونید .. خیلی خیلی خیلی برام حیاتیه . و همچنین میخوام که خیلی زود جوابمو بدید .
www.gamestop.com
www.walmart.com
مثال لینک چیزی که من میخوام :
http://www.gamestop.com/ps3/games/g...91461?affid=6500&cid=bnr_90000000&Buy_Now=Yes
Walmart.com: Resistance 3 Doomsday Edition (PS3): Games
در ضمن .. اینا توی آمازون هم هست . ولی چونکه آمازون برای این مدل جیرایی که من میخوام (بیشتر بازی های PS3 و وسایل جانبی بازیها و ... ) ، خیلی بی در و پیکر هست ، این سایت ها (مخصوصا اولی) عالیه . از جهت درگاه پرداختشون هم ، همه کارتی رو که برای شما مناسب باشه ، ساپورت میکنه .
اینو هم توضیح بدم که برای من ، فقط و فقط خرید از قاره ی امریکا به دردم میخوره . چونکه بازی های مختص امریکا "REGION 1" میشه که من میخوام . اروپا REGION 2 میشه و آسیا REGION 3 .
در آخر هم بهم بگید که آیا تا حالا مواردی رو داشتید که برای کسی بازی از امریکا خرید کنید ؟ ، جعبه ی بازی ها (مثلا برای PlayStation3) همیشه مشخص و یه مقدار وزن دارن دیگه ...
که بتونید بهم بگید اگه مثلا قیمت جهانی یک بازی 60$ باشه ... تا وقتی که به دست من میرسونید ،،، اولا: چقدر طول میکشه ؟ دوما : چند تومن خواهد شد ؟
سلام
امکان هر 2 مورد هست . اگر قرار باشه برید منطقه پستی باهاتون تماس میگیرن که برید تحویل بگیرید .
با تشکر از شما
با canadapost فرستاده شده - به نظرت چقدر طول میکشه تا به ایران برسه و تو منطقه پستی بره الان حدود 30 روزی شده
مرسی
Kindleهای جدید و قدیم را قیمت میدین؟ Special Offer هم داره گویا. و از 99دلار شروع میشه