• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید از امریکا ، انگلستان ، چین ، هنگ کنگ ، ترکیه ، هند ، امارات و ارسال به ایران (گروه ایران دلیور)

duke amir

Registered User
لایک‌ها
2
Last edited:

darkseed

Registered User
لایک‌ها
20

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

سلام

امکان خرید این نمونه کالاها رو نداریم .

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

majideadib

Registered User
لایک‌ها
85

salar.dariush

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزیز
ببخشیدعزیزمیخواستم دوتاجنس سفارش بدم یک دستگاه کنسول ایکس باکس مدل
gears of war 3
به قیمت 399.99 دلار است تعداد 1عدد و 1عدد بازی gears of war 3 لطف کنید
عزیزلطف کنیدقیمت تمام شده کالا به همراه هزینه ارسال به ایران و هزینه گمرگی کالا برایم خصوصی بفرستید .......هزینه های هر کدام از دو لینگ را جداگانه بفرستید بی صبرانه منتظرم
Amazon.com: Xbox 360 Gears of War 3 Limited Edition Console Bundle: Video Games

Amazon.com: Gears of War 3: Xbox 360: Video Games

Alef.Bamdad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
سلام .
آقا شما از کدوم این سایت ها خرید میکنید ؟؟ یعنی فکر هم میکنم باید بتونید .. خیلی خیلی خیلی برام حیاتیه . و همچنین میخوام که خیلی زود جوابمو بدید .

www.gamestop.com
www.walmart.com

مثال لینک چیزی که من میخوام :

http://www.gamestop.com/ps3/games/g...91461?affid=6500&cid=bnr_90000000&Buy_Now=Yes
Walmart.com: Resistance 3 Doomsday Edition (PS3): Games

در ضمن .. اینا توی آمازون هم هست . ولی چونکه آمازون برای این مدل جیرایی که من میخوام (بیشتر بازی های PS3 و وسایل جانبی بازیها و ... ) ، خیلی بی در و پیکر هست ، این سایت ها (مخصوصا اولی) عالیه . از جهت درگاه پرداختشون هم ، همه کارتی رو که برای شما مناسب باشه ، ساپورت میکنه .

اینو هم توضیح بدم که برای من ، فقط و فقط خرید از قاره ی امریکا به دردم میخوره . چونکه بازی های مختص امریکا "REGION 1" میشه که من میخوام . اروپا REGION 2 میشه و آسیا REGION 3 .

در آخر هم بهم بگید که آیا تا حالا مواردی رو داشتید که برای کسی بازی از امریکا خرید کنید ؟ ، جعبه ی بازی ها (مثلا برای PlayStation3) همیشه مشخص و یه مقدار وزن دارن دیگه ...
که بتونید بهم بگید اگه مثلا قیمت جهانی یک بازی 60$ باشه ... تا وقتی که به دست من میرسونید ،،، اولا: چقدر طول میکشه ؟ دوما : چند تومن خواهد شد ؟

Last edited:

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165

از هر کدوم از اینا دوتا میخوام
وزن ها به ترتیب(وزن هر عدد)

1.3 پوند
1.6 پوند
2.8 پوند

سلام عزیز
ببخشیدعزیزمیخواستم دوتاجنس سفارش بدم یک دستگاه کنسول ایکس باکس مدل
gears of war 3
به قیمت 399.99 دلار است تعداد 1عدد و 1عدد بازی gears of war 3 لطف کنید
عزیزلطف کنیدقیمت تمام شده کالا به همراه هزینه ارسال به ایران و هزینه گمرگی کالا برایم خصوصی بفرستید .......هزینه های هر کدام از دو لینگ را جداگانه بفرستید بی صبرانه منتظرم
Amazon.com: Xbox 360 Gears of War 3 Limited Edition Console Bundle: Video Games

Amazon.com: Gears of War 3: Xbox 360: Video Games

Amazon.com: U.S. Polo Assn. Men's US8170 Analog-Digital Black Dial Gun Metal Bracelet Watch: Watches

این رو میخوام ... چند برام تموم میشه و چند روزه ؟

پخ بدید ... لطفا

پ خ شد

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
سلام .
آقا شما از کدوم این سایت ها خرید میکنید ؟؟ یعنی فکر هم میکنم باید بتونید .. خیلی خیلی خیلی برام حیاتیه . و همچنین میخوام که خیلی زود جوابمو بدید .

www.gamestop.com
www.walmart.com

مثال لینک چیزی که من میخوام :

http://www.gamestop.com/ps3/games/g...91461?affid=6500&cid=bnr_90000000&Buy_Now=Yes
Walmart.com: Resistance 3 Doomsday Edition (PS3): Games

در ضمن .. اینا توی آمازون هم هست . ولی چونکه آمازون برای این مدل جیرایی که من میخوام (بیشتر بازی های PS3 و وسایل جانبی بازیها و ... ) ، خیلی بی در و پیکر هست ، این سایت ها (مخصوصا اولی) عالیه . از جهت درگاه پرداختشون هم ، همه کارتی رو که برای شما مناسب باشه ، ساپورت میکنه .

اینو هم توضیح بدم که برای من ، فقط و فقط خرید از قاره ی امریکا به دردم میخوره . چونکه بازی های مختص امریکا "REGION 1" میشه که من میخوام . اروپا REGION 2 میشه و آسیا REGION 3 .

در آخر هم بهم بگید که آیا تا حالا مواردی رو داشتید که برای کسی بازی از امریکا خرید کنید ؟ ، جعبه ی بازی ها (مثلا برای PlayStation3) همیشه مشخص و یه مقدار وزن دارن دیگه ...
که بتونید بهم بگید اگه مثلا قیمت جهانی یک بازی 60$ باشه ... تا وقتی که به دست من میرسونید ،،، اولا: چقدر طول میکشه ؟ دوما : چند تومن خواهد شد ؟

توضیحات در فروم ایران دلیور خدمتتون داده شد .

vector2020

Registered User
لایک‌ها
67
سلام

امکان هر 2 مورد هست . اگر قرار باشه برید منطقه پستی باهاتون تماس میگیرن که برید تحویل بگیرید .

با تشکر از شما

با canadapost فرستاده شده - به نظرت چقدر طول میکشه تا به ایران برسه و تو منطقه پستی بره الان حدود 30 روزی شده

مرسی

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
با تشکر از شما

با canadapost فرستاده شده - به نظرت چقدر طول میکشه تا به ایران برسه و تو منطقه پستی بره الان حدود 30 روزی شده

مرسی

دقیق نمیشه گفت . فکر میکنم حدود 40 روز .

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
Kindleهای جدید و قدیم را قیمت میدین؟ Special Offer هم داره گویا. و از 99دلار شروع میشه

IranDeliver.com

Registered User
لایک‌ها
165
بالا