ebibatboy
Registered User
- نوشتهها
- 68
- لایکها
- 11
داش یه ساعت 20 دلاری حدودا چقدر هزینش میشه؟
و تا کی طول میکشه برسه دستم؟
این رو پیدا کردم. نمیدونم چرا آمازون نسخه Wi-Fi رو به قیمت LTE میفروشه. امکان خرید از Google Play ندارید؟لینک از ایبی یا آمازون لطفا
این رو پیدا کردم. نمیدونم چرا آمازون نسخه Wi-Fi رو به قیمت LTE میفروشه. امکان خرید از Google Play ندارید؟
پ.خ ارسال شد.
لطفا" قیمت این کالا رو واسم محاسبه کنید
G TV Wifi 4 0 Inch Screen mobile Phone Dual SIM – Free Shipping G TV Wifi 4.0 Inch Screen mobile Phone Dual SIM Card wholesale cell phone
حدودا 1،220،000 با وزن 2.5 کیلو
ولی این کالا جفتی هست و وزن خالش یه جفت میشه 6400 که فکر کنم با بسته بندی حدود 7 کیلو میشه. با در نظر گرفتن 7 کیلو از امریکا > امارات > ایران چقدر میشه هزینه کلی؟
مایعات مشکل پست دارن از سایت souq.com یا jadopado.com یا purpleperfume.ae لینک بدید
http://uae.souq.com/ae-en/curve-by-liz-claiborne-for-men-4-2-ounce-cologne-spray-4910007/i/
مایعات مشکل پست دارن از سایت souq.com یا jadopado.com یا purpleperfume.ae لینک بدید
Curve by Liz Claiborne for Men - 4.2 Ounce Cologne Spray in UAE | Souq
حدود 435،000 تومان وزن 1 کیلو
این هم یه لینک دیگه Curve by Liz Claiborne for Men - 4.2 Ounce Cologne Spray in UAE | Souq
این هم یه لینک دیگه Curve by Liz Claiborne for Men - 4.2 Ounce Cologne Spray in UAE | Souq
قیمت همونه
سلام
اقا این برام چند در میاد ؟؟
لینک
دوتا بخوام فرقی میکنه تو قیمتش ؟
اگه از این مدل های استفاده شده هم بخوام می تونید بگیرید ؟