سلام. میشه 450. که به نظرم با توجه به این قیمت بهتره SSD بخرید.
سلام. میشه 450. که به نظرم با توجه به این قیمت بهتره SSD بخرید.
یعنی 150 هزار تومان بیشترسلام. میشه 450. که به نظرم با توجه به این قیمت بهتره SSD بخرید.
الانم قیمت مناسب دارم میدم خدمتتون.یعنی 150 هزار تومان بیشترقبلا قیمت مناسب تری می دادی
ssd محدودیت رایت داره من روی این می خوام 100 ها ترابایت رایت داشته باشم ولی قوی ترین که 850 سامسونگ هست فقط تا 120 ترابایت تضمین می شه
شاید اون موقع تو آف بوده.وزنش فکر نکنم بیشتر از یک کیلو باشه قبلا 400 قیمت داده بودید ...
اس اس دی ها رو قیمت بفرستید
سلام. بله میتونم ولی فکر کنم هنوز فروشش شروع نشده.سلام همشهری گوشی nexus 6 و motorola moto maxx می تونی بیاری آخرین قیمتی که به همشهری می تونی بدی چقدره؟
یک سرچ بزن ببین چجوریاست خبرشو بده که با یک همشهری معامله کنیم اینجاسلام. بله میتونم ولی فکر کنم هنوز فروشش شروع نشده.
Moto Maxx که هنوز فروشش شروع نشده اونطوری که دیدم ولی Droid Turbo و Nexus 6 شروع شده. منتهی باز Nexus 6 پیش فروشه ولی Droid Turbo نه.یک سرچ بزن ببین چجوریاست خبرشو بده که با یک همشهری معامله کنیم اینجا![]()
من شنیدم Droid Turbo فقط برای اپراتوره verizon هست و تو ایران مشکل داره و moto maxx نسخه بین المللی همون هست و الان اینی که شما میگی تو ایران مشکلی نداره یعنی و جواب میده با اپراتورای ایرانی؟Moto Maxx که هنوز فروشش شروع نشده اونطوری که دیدم ولی Droid Turbo و Nexus 6 شروع شده. منتهی باز Nexus 6 پیش فروشه ولی Droid Turbo نه.
در هر حال قیمت:
Droid Turbo 32GB 2.500 milion
Nexus 6 32GB 2.750 milion
که از نظر من مورد اول بهتره.
والا من با خود سایت Verizon چت کردم گفت مدل Full Priceش آنلاک هست و میشه ازش استفاده کرد. حالا بازم میتونید خودتون باهاشون چت کنید. ساپورتشونم خوبه.من شنیدم Droid Turbo فقط برای اپراتوره verizon هست و تو ایران مشکل داره و moto maxx نسخه بین المللی همون هست و الان اینی که شما میگی تو ایران مشکلی نداره یعنی و جواب میده با اپراتورای ایرانی؟
سلام. محل کار من همون منزل منه.سلام آقا من ساکن مشهدم شماره تلفن و آدرس دفتر کارتون رو برام پ خ کنید و در ضمن اول پول رو میگیرید یا بعد از تحویل کالا پول رو میگیرید
من ی سری لوازم دست دوم میخوام که توی بعضی سایتها به فروش گذاشتن قیمتاشم حدود 200 دلار میشه چقد هزینش میشهسلام. محل کار من همون منزل منه.
آدرس هم براتون پخ میشه.
همراه: ۰۹۳۵۸۹۰۷۹۳۹
بله هزینه ابتدا دریافت میشه.
فقط با دادن لینک میتونم قیمت بدم.من ی سری لوازم دست دوم میخوام که توی بعضی سایتها به فروش گذاشتن قیمتاشم حدود 200 دلار میشه چقد هزینش میشه
چند دقیقه دیگه براتون پ خ میکنمفقط با دادن لینک میتونم قیمت بدم.
سلام.سلام
لب تاپ زير با احتساب كليه هزينه ها چند مى شه
http://www.amazon.com/o/ASIN/B009XD26JS/?tag=ofertasamazon08-20#customerReviews