• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید اینترنتی و دردسرهایش

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
به نظر من روش پرشین تولز توی همه ی سایت ها ایفا بشه خیلی جالب میشه! به خدا خیلی دست کلاهبردارها کوتاه میشه! اینجوری که کالاهای فیزیکی رو با اسم سایت بیان عکس بندازن ازش تاریخ بزنن! خیلی جالب میشه! اینطوری از خوده خوده کالا عکس میزارن مشتری با دید بازتری خرید میکنه + یه پشتیبانی آنلاین هم بزارن طرف قبل خرید موبایل یا حالا هرچیز دیگه بیاد قشنگ صحبت کنه مشاوره رایگان بگیره حسابی اون سایت میتونه فروش خوبی داشته باشه... اینطوری خیلی میشه اعتماد کرد البته + نماد اعتماد هم داشته باشن!

sepideeeeee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
139
به نظر من روش پرشین تولز توی همه ی سایت ها ایفا بشه خیلی جالب میشه! به خدا خیلی دست کلاهبردارها کوتاه میشه! اینجوری که کالاهای فیزیکی رو با اسم سایت بیان عکس بندازن ازش تاریخ بزنن! خیلی جالب میشه! اینطوری از خوده خوده کالا عکس میزارن مشتری با دید بازتری خرید میکنه + یه پشتیبانی آنلاین هم بزارن طرف قبل خرید موبایل یا حالا هرچیز دیگه بیاد قشنگ صحبت کنه مشاوره رایگان بگیره حسابی اون سایت میتونه فروش خوبی داشته باشه... اینطوری خیلی میشه اعتماد کرد البته + نماد اعتماد هم داشته باشن!

اصلشم همینه که از خود کالا عکس بگیری
من خودم خریدام رو اکثرا از گلدتک میخرم (به جز برقی هاش) چون اکثر وقتها هم عکس از خود جنسه هم مسئولیت کالای معیوب رو تمام و کمال می پذیرند
ولی خیلی وقتها میشه که مشکل دیر رسیدن کالا از اداره پست هست نه فروشگاه
البته خریدهای خوبی هم از ایسام داشتم منتها هم امتیاز بالا بوده فروشنده هم پرسیدم خراب شه پس میگیرن یا نه ...

نماد الکترونیکی در اصل کارش همینه که رسیدگی کنه سریع
ولی متاسفانه چه توی اینترنت ایران درخواست بنر بدی چه طراحی سایت چه جنس بخری اگه طرف به عهده نگیره هیچ نهادی به عهده نمیگیره

mohammad_77

Registered User
لایک‌ها
20
سلام. من یک موبایل موتورولا از یکی از سایت ها که دو تا هم نماد الکترونیکی داشت خریدم -شهر اصفهان- دوربینش کارنمی کرد . پس فرستادم و کلی طرف گذاشت من رو سر کار آخر هم که گفتم شکایت می کنم گفت که صبر کن ولی الان از این مدل رو ندارم تا جدید بیارم و برات بفرستم . این پرسه الان 20 روزی شده . نمی دونم اگر شمایت میکردم زودتر به نتیجه می رسیدم یا نه . ولی در کل 1- از شهر خودت بخر 2- از سایتی بخر که حداقل اسمی در کرده باشه نه از این ها که هرکی از ... قهر کرده یک سایت راه انداخته . فقط اعتبار به خاطر خرید زیاد مردم .

arashnitro

Registered User
لایک‌ها
1,224
سلام. من یک موبایل موتورولا از یکی از سایت ها که دو تا هم نماد الکترونیکی داشت خریدم -شهر اصفهان- دوربینش کارنمی کرد . پس فرستادم و کلی طرف گذاشت من رو سر کار آخر هم که گفتم شکایت می کنم گفت که صبر کن ولی الان از این مدل رو ندارم تا جدید بیارم و برات بفرستم . این پرسه الان 20 روزی شده . نمی دونم اگر شمایت میکردم زودتر به نتیجه می رسیدم یا نه . ولی در کل 1- از شهر خودت بخر 2- از سایتی بخر که حداقل اسمی در کرده باشه نه از این ها که هرکی از ... قهر کرده یک سایت راه انداخته . فقط اعتبار به خاطر خرید زیاد مردم .

ممنون از اطلاع رسانیتون و انشاءالله مشکلتون هر چه سریعتر حل بشه
لطفا نتیجه رو هم همینجا اعلام کنید

sepideeeeee

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
139

متاسفانه بعضی ها دنبال سود آنی هستند نمی دونن با مشتری مداری و برگشت پذیری کالای معیوب .... اعتبار میخرن برای خودشون ...
اسم سایتش رو بگید تا ما هم اشتباهی نخریم ازش ...

انشالا که مشکلتون حل بشه

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
اگه منظورت فروشنده معتبر و هزینه پرداختیش
کاملآ این روش با هزینه پرداختی اشتباهه
(فروشنده معتبر اوائل رایگان بود و استقبال خوبی داشت ولی تا قانون عوض شد.....)
الان بازارچه فروش افتضاح شده خیلی از کاربران فروشگاه دار فروم ول کردن و دیگه نمیان
یکی از بزرگترین ها کاربر DVDrip بود الان چند سالیه نمیاد داخل فروم
از روزی که فروشنده معتبر هزینه دار شد پرشین تولز 65% افت بازدید داشته

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
اگه منظورت فروشنده معتبر و هزینه پرداختیش
کاملآ این روش با هزینه پرداختی اشتباهه
(فروشنده معتبر اوائل رایگان بود و استقبال خوبی داشت ولی تا قانون عوض شد.....)
الان بازارچه فروش افتضاح شده خیلی از کاربران فروشگاه دار فروم ول کردن و دیگه نمیان
یکی از بزرگترین ها کاربر DVDrip بود الان چند سالیه نمیاد داخل فروم
از روزی که فروشنده معتبر هزینه دار شد پرشین تولز 65% افت بازدید داشته

عزیز کل نوشته های من ملاک هستش نه فقط اون تیکه ایی که قرمز کردین...
فروشنده معتبر مهم نیست! مهم اینه فرد با نام کاربری عکس بزاره از کالای خودش...
به این شکل مردم با دید بازتری خرید و فروش میکنن...

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
عزیز کل نوشته های من ملاک هستش نه فقط اون تیکه ایی که قرمز کردین...
فروشنده معتبر مهم نیست! مهم اینه فرد با نام کاربری عکس بزاره از کالای خودش...
به این شکل مردم با دید بازتری خرید و فروش میکنن...
جوک میگی فروشنده معتبر مهم نیست!!!
وقتی مدارک طرف دست مدیر سایت باشه هیچ موقع جرات کلاهبرداری نداره(اما فروشنده معتبر بدون هزینه جواب میده)
خیلی ها با همین نام کاربری کلاهبرداری کردن
برو تو قسمت شکایات ببین چه خبره!!!

mohammad_77

Registered User
لایک‌ها
20
ممنون از اطلاع رسانیتون و انشاءالله مشکلتون هر چه سریعتر حل بشه
لطفا نتیجه رو هم همینجا اعلام کنید
متاسفانه بعضی ها دنبال سود آنی هستند نمی دونن با مشتری مداری و برگشت پذیری کالای معیوب .... اعتبار میخرن برای خودشون ...
اسم سایتش رو بگید تا ما هم اشتباهی نخریم ازش ...
انشالا که مشکلتون حل بشه
آخر قرار شد تا آخر این هفته -بعد از 25 روز الافی- یا گوشی رو بفرسته تا تمام پول رو پس بده . نمی دونم با شکایت چقدر طول می کشید ولی این طوری راضی تر بودم . در هر حال اگر پول رو پس بده مثل آدم بلند می شوم می روم بازار و جنس رو 200 تومان هم شده گرونتر می خرم . فروشنده های اینترنتی مثل این فروم که رتبه دارند خوب هستند یا از این سایت ها (اسم نمی برم) که مدت هاست با سابقه خوب معامله می کنند و نظر مشتری ها رو راحت در اختیار بقیه می گذارند .
در مورد اسم سایت هم واضح گفتم !
من خودم از چین و آمریکا چندین بار جنس خریدم ولی یکبار گفتم از کشور خودمون موبایل بخریم (500 بالاتر از قیمت چین) که مورد دار شد سریع عوضش کنم که پوستم رو کندند اینها . مهم هم هست از کدوم شهر می خری (جسارت نباشه)
در آخر ملاک امتیاز بالا .

بالا