• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید بهترین تبلت

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
من ایپد رو ترحیح نمیدم انگار ادم تو زندون پر محدودیت
پس حالا که نمیتونی صبر کنی و از این طرف سیم خور میخوای نوت۱۰ خوبه

Sent from my Xperia Live with Walkman using Tapatalk 2

mohammadx1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من از محدودیت های اپل متنفرم
نخوردن مموری
گرون شدن 100 دلاری برای 2 برابر شدن حافظه
محدودیت های نصب برنامه -انتقال فایل-محدود بودن ios-و جیلبرک و چندتا چیز دیگه باعث میشه هیچ وقت سراغ اپل نرم
و من باشم نوت 10 برمیدارم
بنظرم بهتر از ios هست
و در کل اندروید بیشتر به درد ایران میخوره
تازه گرون بودن اپل به کنار

حرفتون درسته ممنون دوست عزیز از راهنمایتون

mohammadx1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من ایپد رو ترحیح نمیدم انگار ادم تو زندون پر محدودیت
پس حالا که نمیتونی صبر کنی و از این طرف سیم خور میخوای نوت۱۰ خوبه

Sent from my Xperia Live with Walkman using Tapatalk 2

ممنون داداش

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درود دوست من ، کلاً سیستم عامل اندروید بخاطر محیط باز و نا محدود تر نسبت به ios ، کاربردی تر هم هست ، اما این بیشتر برمیگرده که شما استفاده ی اصلیتون از دستگاه چی باشه . برای بازی میخواین ، یا برای اجرای نرمافزارهای تخصصی ، یا کارهای ارتباطی یا ...

mohammadx1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود دوست من ، کلاً سیستم عامل اندروید بخاطر محیط باز و نا محدود تر نسبت به ios ، کاربردی تر هم هست ، اما این بیشتر برمیگرده که شما استفاده ی اصلیتون از دستگاه چی باشه . برای بازی میخواین ، یا برای اجرای نرمافزارهای تخصصی ، یا کارهای ارتباطی یا ...

بیشتر وب گردی

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
بیشتر وب گردی

پس زیاد فرقی نمیکنه ، به صرفه ترین تبلت رو باید انتخاب کنید . 2500 پول زیادیه که میخواین بابت وبگردی بدین ، یه تبلت Asus Nexus 7 با تقریباً 1 میلیون تومن میتونید بگیرید که بسیار کارآمد هست ، و تجربه ی وبگردی خوبی هم براتون فراهم میکنه. میتونید سراغ آیپدها هم برید ، روونی و راحتی کار بیشتری رو براتون فراهم میکنن ، ولی هزینه ی الکی هست به نظر من .

mohammadx1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پس زیاد فرقی نمیکنه ، به صرفه ترین تبلت رو باید انتخاب کنید . 2500 پول زیادیه که میخواین بابت وبگردی بدین ، یه تبلت Asus Nexus 7 با تقریباً 1 میلیون تومن میتونید بگیرید که بسیار کارآمد هست ، و تجربه ی وبگردی خوبی هم براتون فراهم میکنه. میتونید سراغ آیپدها هم برید ، روونی و راحتی کار بیشتری رو براتون فراهم میکنن ، ولی هزینه ی الکی هست به نظر من .

ممنون ۱۰ اینچ باید بخرم کوچیکتر اذیتم میکنه و باید حتما سیم بخوره.......و اینکه چیزی میخوام انتخاب کنم که دیگه پشیمون نشم بخوام عوضش کنم..

sara200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یا ایپد بخر یا صبر کن سونی z

بالا