• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید بهترین پاکت پی سی

Selvenious

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من قصد خرید یکی از بهترین پاکت پی سی های موجود در بازار رو دارم و بین این دو مدل گیر کردم:

HTC Touch HD
Sony Ericsson Xperia X1

1. نداشتن کیبورد برام مهم نیست
  2. کیفیت صفحه خیلی مهمه
  3. راحتی استفاده خیلی مهمه
  4. قیمت مهم نیست
  5. اندازه مهم نیست

کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ (مدل دیگه ای هست که با این دو قابل رقابت باشه؟)

خیلی ممنون :happy:

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
اومنیا از همه بهتره به خاطر چند جهت :

- سی پیوش از همه قویتره !

- دوربینش از همه بهتریه

- حافظه اش از همه بیشتره (8 یا 16 گیگ)

- قابلیت وصل کردن به تی وی رو داره

- کیفیت صداش عالیه

- قیمتش از همه مناسبتره !

هیچکدام

سامسونگ Omnia

قیمت 550

از کی تا حالا اینقدر ارزون شده ؟ کجا با این قیمت میدنش ؟ 8 یا 16 گیگ ؟ با گارانتی یا بدون ؟

Selvenious

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز ممنون که وقت گذاشتید و پاسخ دادید.
دوربین مهم نیست چون همیشه دوربین دیجیتال همراهم هست.

مطمئن هستید پردازنده Omnia بهتر از Touch HD هست؟
من چک کردم پردازنده Omnia این مدله:
Marvell PXA312 624MHz

و پردازنده Touch HD این مدل:
Qualcomm MSM7201A 528MHz

فکر کنم PXA312 ادامه راه پردازنده های xScale اینتل باشه (اسمش که شبیه همون هاست :دی)
درسته که فرکانس پردازنده Marvell نسبتا بالاتره (تقریبا 100 مگاهرتز) ولی MSM7201A هم جدیدتره و هم از دستورالعمل های ARMv6 پشتیبانی می کنه که توی PXA312 از اونها پشتیبانی نمیشه. حالا نمی دونم کاربرد دستورالعمل های ARMv6 چیه.

حافظه رو میشه با کارت حافظه ارتقا داد، البته من چون عکس نمی گیرم نیاز به حافظه اونچنانی هم ندارم.

تا حالا که نیاز نشده موبایل رو به تلویزیون وصل کنم، فکر نکنم هم لازمم بشه این امکان.

کیفیت بلندگو ها عالیه؟ این امکانیه که نمیشه ازش به راحتی گذشت :d

Omnia خروجی 3.5 میلیمتری Audio داره؟ این امکان برام خیلی مهمه چون دلم می خواد از هدفون خودم استفاده کنم.

خیلی ممنون که این تاپیک رو می خونید و به من کمک می کنید.

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من به شخصه اصلا x1 رو تو رنج این دوغول قرار نمیدم واقعا ظلم هست در حق این دو گوشی به خصوص HD ولی من باشم بدون شک hd میگیرم به خصوص که مشگل اندازه رو ندارید

موفق باشید

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
خب مثل اینکه ایکس ون رویت شد با قیمت 1.4 ملیون اگر قیمت براتون مهم نیست میتونید بخرید ، البته کسانی که خریدن زیاد دل خوشی ازش ندارن !!!!!!

دوست عزیز ممنون که وقت گذاشتید و پاسخ دادید.
دوربین مهم نیست چون همیشه دوربین دیجیتال همراهم هست.

مطمئن هستید پردازنده Omnia بهتر از Touch HD هست؟
من چک کردم پردازنده Omnia این مدله:
Marvell PXA312 624MHz

و پردازنده Touch HD این مدل:
Qualcomm MSM7201A 528MHz

فکر کنم PXA312 ادامه راه پردازنده های xScale اینتل باشه (اسمش که شبیه همون هاست :دی)
درسته که فرکانس پردازنده Marvell نسبتا بالاتره (تقریبا 100 مگاهرتز) ولی MSM7201A هم جدیدتره و هم از دستورالعمل های ARMv6 پشتیبانی می کنه که توی PXA312 از اونها پشتیبانی نمیشه. حالا نمی دونم کاربرد دستورالعمل های ARMv6 چیه.

حافظه رو میشه با کارت حافظه ارتقا داد، البته من چون عکس نمی گیرم نیاز به حافظه اونچنانی هم ندارم.

تا حالا که نیاز نشده موبایل رو به تلویزیون وصل کنم، فکر نکنم هم لازمم بشه این امکان.

کیفیت بلندگو ها عالیه؟ این امکانیه که نمیشه ازش به راحتی گذشت :d

Omnia خروجی 3.5 میلیمتری Audio داره؟ این امکان برام خیلی مهمه چون دلم می خواد از هدفون خودم استفاده کنم.

خیلی ممنون که این تاپیک رو می خونید و به من کمک می کنید.

خواهش میکنم !

درباره دوربین دیجیتال درسته ، اگه همراهتون هست نیازی به عکاسی با موبایل ندارید !

ولی درباره پردازنده ، پردازنده اومنیا سرعتش 624 هست ، در حالی که پردازنده اچ دی 528 هست !

صفحه اومنیا واید کیو وی جی ای هست اما صفحه اچ دی واید وی جی ای هست ، صفحه اچ دی هم باتری بیشتری مصرف میکنه ، و هم مقدار زیادی از سرعت رو میخوره ، اما این مساله در اومنیا وجود نداره به خاطر صفحه کیو وی جی ای !

ضمنا خیلی از برنامه ها روی صفحه اچ دی ربع صفحه اجرا میشن ، اما روی اومنیا حد اقل عرضش فل اسکرین هست ، طولش یه مقدار زیر صفحه خالیه ، اما هیچ مشکلی نیست !

اومنیا اوپتیکال ماوس داره ، که اچ دی نداره !

اومنیا خروجی 3.5 مستقیما نداره ، اما یه هدفون باهاش میاد دو تیکه است ، یک تیکه سیمه که پورت 3.5 جک اودیو داره ، میتونید هدفون اصلی رو وصل بکنید میتونید هدفون دیگه وصل بکنید ، از این نظر مشکلی نداره !

کیفیت اسپیکر به نظر من عالیه در مقایسه با پاکت پی سی های دیگه ای که داشتم !

خروجی تلوزیون هم وجودش از عدمش بهتره ، خیلی کارها میشه باهاش کرد ، مثلا پخش اسلاید پاور پوینت یا فایل پی دی اف ، از تلوزیون یا وصل کردن گوشی به پروجیکتور ، یا مثلا استفاده از اینترنت با گوشی ، یه کار جالب دیگه هم میشه کرد ، اگه ماشینی داشته باشید که تی وی داشته باشه ، میتونید گوشی رو به اسکرین ماشین وصل بکنید ، بعد جی پی اس رو روشن بکنید خیلی راحت نقشه روی یه صفحه 7-8 اینچی نشون داده میشه ، این خیلی جالب هست خودم ازمایش کردم !

در کل به نظر من قیمت اومنیا واقعا مفته تو ایران و هرکسی نخره ضرر کرده ، مخصوصا اگه اکسپریا رو به جای این بخره !

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15

این که اینجوری نوشته :

قيمت : 610000 تومان ‌‌- ورژن 16 گيگابايت - گارانتي خدمات پارسه
690000 تومان - گارانتي اصلي شركت مايكروتل (نماينده رسمي سامسونگ موبايل در ايران)

من این قیمت (550) رو ندیدم !

ManUtd1998

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
20
این که اینجوری نوشته :

قيمت : 610000 تومان ‌‌- ورژن 16 گيگابايت - گارانتي خدمات پارسه
690000 تومان - گارانتي اصلي شركت مايكروتل (نماينده رسمي سامسونگ موبايل در ايران)

من این قیمت (550) رو ندیدم !

منظورشون این لینک بوده !:blush:

salmanali

Registered User
لایک‌ها
0
من منظورم پاساژ علا دین بون که لینک نداره

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
درسته منم دیدمش خودم تو سایت کوشی شاپ !

علتش چیه اینقدر ارزونه !

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
به تاچ پرو نمی خواهید فکر کنید؟!

Selvenious

Registered User
لایک‌ها
0
به تاچ پرو نمی خواهید فکر کنید؟!

سلام
از Touch Pro خیلی خوشم نمیاد. ترجیح میدم گوشیم به جای اینکه کیبرد داشته باشه صفحه بزرگتری داشته باشه.

من به شخصه اصلا x1 رو تو رنج این دوغول قرار نمیدم واقعا ظلم هست در حق این دو گوشی به خصوص HD ولی من باشم بدون شک hd میگیرم به خصوص که مشگل اندازه رو ندارید

موفق باشید

ممنون دوست عزیز :happy:

خب مثل اینکه ایکس ون رویت شد با قیمت 1.4 ملیون اگر قیمت براتون مهم نیست میتونید بخرید ، البته کسانی که خریدن زیاد دل خوشی ازش ندارن !!!!!!

خواهش میکنم !

درباره دوربین دیجیتال درسته ، اگه همراهتون هست نیازی به عکاسی با موبایل ندارید !

ولی درباره پردازنده ، پردازنده اومنیا سرعتش 624 هست ، در حالی که پردازنده اچ دی 528 هست !

صفحه اومنیا واید کیو وی جی ای هست اما صفحه اچ دی واید وی جی ای هست ، صفحه اچ دی هم باتری بیشتری مصرف میکنه ، و هم مقدار زیادی از سرعت رو میخوره ، اما این مساله در اومنیا وجود نداره به خاطر صفحه کیو وی جی ای !

ضمنا خیلی از برنامه ها روی صفحه اچ دی ربع صفحه اجرا میشن ، اما روی اومنیا حد اقل عرضش فل اسکرین هست ، طولش یه مقدار زیر صفحه خالیه ، اما هیچ مشکلی نیست !

اومنیا اوپتیکال ماوس داره ، که اچ دی نداره !

اومنیا خروجی 3.5 مستقیما نداره ، اما یه هدفون باهاش میاد دو تیکه است ، یک تیکه سیمه که پورت 3.5 جک اودیو داره ، میتونید هدفون اصلی رو وصل بکنید میتونید هدفون دیگه وصل بکنید ، از این نظر مشکلی نداره !

کیفیت اسپیکر به نظر من عالیه در مقایسه با پاکت پی سی های دیگه ای که داشتم !

خروجی تلوزیون هم وجودش از عدمش بهتره ، خیلی کارها میشه باهاش کرد ، مثلا پخش اسلاید پاور پوینت یا فایل پی دی اف ، از تلوزیون یا وصل کردن گوشی به پروجیکتور ، یا مثلا استفاده از اینترنت با گوشی ، یه کار جالب دیگه هم میشه کرد ، اگه ماشینی داشته باشید که تی وی داشته باشه ، میتونید گوشی رو به اسکرین ماشین وصل بکنید ، بعد جی پی اس رو روشن بکنید خیلی راحت نقشه روی یه صفحه 7-8 اینچی نشون داده میشه ، این خیلی جالب هست خودم ازمایش کردم !

در کل به نظر من قیمت اومنیا واقعا مفته تو ایران و هرکسی نخره ضرر کرده ، مخصوصا اگه اکسپریا رو به جای این بخره !

:wacko:
1.4 ؟؟ چقدر ازرون :d

این اپتیکال ماوس چیه؟ شبیه همونی که N95 داره؟

ممنون به خاطر اطلاعاتی که درباره اومنیا دادید. :happy:

خب داشتم بیشتر سرچ می کردم دیدم یک گزینه خیلی جالب رو جا انداخته بودم...!
نظرتون درباره iPhone 3G چیه؟ در مقایسه با HD ؟ فکر می کنم قیمتش هم پایین تر باشه به علاوه اینکه کیفیت صفحه بهتره (درسته؟) و اینترفیس بهتری هم نسبت به ویندوز موبایل داره.

کسی تجربه کار کردن با iPhone برای مدت طولانی رو داره؟

ممنون از همگی

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
از Touch Pro خیلی خوشم نمیاد. ترجیح میدم گوشیم به جای اینکه کیبرد داشته باشه صفحه بزرگتری داشته باشه.

ممنون دوست عزیز :happy:

:wacko:
1.4 ؟؟ چقدر ازرون :d

این اپتیکال ماوس چیه؟ شبیه همونی که N95 داره؟

ممنون به خاطر اطلاعاتی که درباره اومنیا دادید. :happy:

خب داشتم بیشتر سرچ می کردم دیدم یک گزینه خیلی جالب رو جا انداخته بودم...!
نظرتون درباره iPhone 3G چیه؟ در مقایسه با HD ؟ فکر می کنم قیمتش هم پایین تر باشه به علاوه اینکه کیفیت صفحه بهتره (درسته؟) و اینترفیس بهتری هم نسبت به ویندوز موبایل داره.

کسی تجربه کار کردن با iPhone برای مدت طولانی رو داره؟

ممنون از همگی
شما ممگه نگفتین که بهترین ppc را میخوایین !؟
ppc کجا، آیفون کجا ؟! .....
کیفیت lcd درست، اما تو را خدا از بقیه جهات آیفون و سیستم عاملش را با ppc و win mobile مقایسه نکنید !!!
درسته که در حال حاضر آیفون نسبت به اون اوایل برنامه های بیشتری براش اومده، 1 سری مشکلاتش برطرف شده، اما بدون تعصب مبگم:
ppc یک چیز دیگه هست !

موفق باشید

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوست عزیز... آیفون اصلا در یک کتیگوری دیگه قرار داره. آیفون از نظر سیستم عامل یک اسمارت فون ضعیف محسوب میشود اما دیوایس های ویندوز مبایل نقطه برتریشون سیستم عاملشون هست و گستردگی نرم افزار های کاربردی. اگر به زیبایی و ازین قبیل موارد اهمیت میدهید به آیفون فکر کنید که البته مدل تری جیش هم ارزون نیست ...
در صورتی که به سمت ویندوز میخواهید حرکت کنید باید دلایل این موضوع را پیش خودتان خوب حلاجی کنید و در این صورت دیگر چطور ممکنست که به یک دیوایس ضعیف (از نظر نقطه قوت ویندوز) مانند آیفون فکر کنید؟

Selvenious

Registered User
لایک‌ها
0
شما ممگه نگفتین که بهترین ppc را میخوایین !؟
ppc کجا، آیفون کجا ؟! .....
کیفیت lcd درست، اما تو را خدا از بقیه جهات آیفون و سیستم عاملش را با ppc و win mobile مقایسه نکنید !!!
درسته که در حال حاضر آیفون نسبت به اون اوایل برنامه های بیشتری براش اومده، 1 سری مشکلاتش برطرف شده، اما بدون تعصب مبگم:
ppc یک چیز دیگه هست !

موفق باشید

دوست عزیز... آیفون اصلا در یک کتیگوری دیگه قرار داره. آیفون از نظر سیستم عامل یک اسمارت فون ضعیف محسوب میشود اما دیوایس های ویندوز مبایل نقطه برتریشون سیستم عاملشون هست و گستردگی نرم افزار های کاربردی. اگر به زیبایی و ازین قبیل موارد اهمیت میدهید به آیفون فکر کنید که البته مدل تری جیش هم ارزون نیست ...
در صورتی که به سمت ویندوز میخواهید حرکت کنید باید دلایل این موضوع را پیش خودتان خوب حلاجی کنید و در این صورت دیگر چطور ممکنست که به یک دیوایس ضعیف (از نظر نقطه قوت ویندوز) مانند آیفون فکر کنید؟

سلام دوستان عزیز،
ممنون که وقت گذاشتید و پاسخ دادید. :happy:

می دونم که آیفون پاکت پی سی نیست و در یک Category دیگه ارزیابی میشه ولی وسیله ایه که برای برطرف کردن انتظاراتی که از گوشی دارم می تونه با پاکت پی سی ها مقایسه بشه.

بیشترین استفاده من از این پاکت پی سی (یا آیفون) موسیقی و ویدیو خواهد بود و نهایتا یک یا دو اس ام اس در روز. برنامه خاصی هم فکر نمی کنم نصب کنم و بازی هم نمی کنم. یعنی نقطه برتری سیستم عامل ویندوز موبایل که برنامه های کاربردی اش هست برای من اونچنان کاربردی نداره. در عوض چیزی که باعث میشه ویندوز موبایل رو با iPhone OS مقایسه کنم قدرت Multimedia و محیط کاربری و راحتی استفاده است.

فعلا با توجه به تحقیقاتی که کردم و کمک های دوستان عزیز مثل اینکه محیط کاربری TouchFLO 3D که در Touch HD هست با توجه به صفحه بزرگ و با رزولوشن بالا خیلی جذاب شده (قابل رقابت با اینترفیس iPhone OS) و استفاده رو هم راحت کرده. صفحه نمایش Touch HD هم رزولوشن بالاتری نسبت به iPhone داره و میشه ویدیو های با کیفیت تری رو باهاش نگاه کرد (یک مزیت خیلی خوب!)

فعلا که Touch HD گزینه اول هست، البته باید بیشتر تحقیق کنم. :happy:

باز هم ممنون از همگی دوستان که وقت می گذارید و من رو راهنمایی می کنید.

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان عزیز،
ممنون که وقت گذاشتید و پاسخ دادید. :happy:

می دونم که آیفون پاکت پی سی نیست و در یک Category دیگه ارزیابی میشه ولی وسیله ایه که برای برطرف کردن انتظاراتی که از گوشی دارم می تونه با پاکت پی سی ها مقایسه بشه.

بیشترین استفاده من از این پاکت پی سی (یا آیفون) موسیقی و ویدیو خواهد بود و نهایتا یک یا دو اس ام اس در روز. برنامه خاصی هم فکر نمی کنم نصب کنم و بازی هم نمی کنم. یعنی نقطه برتری سیستم عامل ویندوز موبایل که برنامه های کاربردی اش هست برای من اونچنان کاربردی نداره. در عوض چیزی که باعث میشه ویندوز موبایل رو با iPhone OS مقایسه کنم قدرت Multimedia و محیط کاربری و راحتی استفاده است.

فعلا با توجه به تحقیقاتی که کردم و کمک های دوستان عزیز مثل اینکه محیط کاربری TouchFLO 3D که در Touch HD هست با توجه به صفحه بزرگ و با رزولوشن بالا خیلی جذاب شده (قابل رقابت با اینترفیس iPhone OS) و استفاده رو هم راحت کرده. صفحه نمایش Touch HD هم رزولوشن بالاتری نسبت به iPhone داره و میشه ویدیو های با کیفیت تری رو باهاش نگاه کرد (یک مزیت خیلی خوب!)

فعلا که Touch HD گزینه اول هست، البته باید بیشتر تحقیق کنم. :happy:

باز هم ممنون از همگی دوستان که وقت می گذارید و من رو راهنمایی می کنید.
خواهش میشه قربان
اما 1 چیزی !
شما نیاز به آی پاد دارید با این حساب ، یا 1 MP4 کیفیت بالای دیگه (تو خط این چیزها نیستم !)
ببینید، این روزها دارند همه چیزها را در گوشی ها جمع میکننند تا شما نیازی به حمل چندین وسیله نداشته باشید :
موبایل - دوربین دیجیتال - mp3-4 پلیر و لپ تاپ های سنگین و ....
شما دوربین که براتون مهم نیست، با گوشیتون هم که میخوایین فقط فیلم ببینید و استفاده روز مره کنید ازش
نظر شخصه من اینه که ppc این کار را براتون انجام میده اما شما با 1 هزینه کمتر هم این انتظاراتون برآورده میشه !
ارزش نداره که از 1000 کاری که ppc انجام میده، شما از یکیش بخوایین استفاده کنید و اون همه پول (نسبت به سایر گوشی ها ) برای یکی از امکاناتش بدین !
نظر شخصیم را خدمتتون عرض کردم !

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

اگه خدا بخواد تا 2 ماه دیگه دوباره میخوام یه ppc بگیرم.نظر خودم رو touch HD هستش

از اساتید این بخش یکی دو تا سوال داشتم :

1- از لحاظ برنامه این گوشی دچار مشکل نمیشه..؟؟( به دلیل سایز اسکرین )

2- توی یکی از ریویو های اون خوندم که تو پکش این چیز ها باید باشه :

What’s in the box
-------------------------
HTC Touch HD
8GB microSDHC card
AC Adapter (UK)
USB Cable
Stereo earphones with mic
Pouch Case
Battery (1350mAh)
Additional Stylus
Screen Protector
Getting Started CD
User Manual CD

میخوام ببینم از دوستان کسی پکهای تو ایران رو دیده تا ببینیم کامل هست یا نه...؟؟؟ چون نسبت به وجود داشتن مموری 8 گیگ

مشکوکم..( البته هست..ولی معمولا فروشندگان عزیز برمیدارن و جدا میفروشن...)..!!!

ممنون...................موفق و پیروز باشید.....................

بالا