خب مثل اینکه ایکس ون رویت شد با قیمت 1.4 ملیون اگر قیمت براتون مهم نیست میتونید بخرید ، البته کسانی که خریدن زیاد دل خوشی ازش ندارن !!!!!!
دوست عزیز ممنون که وقت گذاشتید و پاسخ دادید.
دوربین مهم نیست چون همیشه دوربین دیجیتال همراهم هست.
مطمئن هستید پردازنده Omnia بهتر از Touch HD هست؟
من چک کردم پردازنده Omnia این مدله:
Marvell PXA312 624MHz
و پردازنده Touch HD این مدل:
Qualcomm MSM7201A 528MHz
فکر کنم PXA312 ادامه راه پردازنده های xScale اینتل باشه (اسمش که شبیه همون هاست :دی)
درسته که فرکانس پردازنده Marvell نسبتا بالاتره (تقریبا 100 مگاهرتز) ولی MSM7201A هم جدیدتره و هم از دستورالعمل های ARMv6 پشتیبانی می کنه که توی PXA312 از اونها پشتیبانی نمیشه. حالا نمی دونم کاربرد دستورالعمل های ARMv6 چیه.
حافظه رو میشه با کارت حافظه ارتقا داد، البته من چون عکس نمی گیرم نیاز به حافظه اونچنانی هم ندارم.
تا حالا که نیاز نشده موبایل رو به تلویزیون وصل کنم، فکر نکنم هم لازمم بشه این امکان.
کیفیت بلندگو ها عالیه؟ این امکانیه که نمیشه ازش به راحتی گذشت :d
Omnia خروجی 3.5 میلیمتری Audio داره؟ این امکان برام خیلی مهمه چون دلم می خواد از هدفون خودم استفاده کنم.
خیلی ممنون که این تاپیک رو می خونید و به من کمک می کنید.
خواهش میکنم !
درباره دوربین دیجیتال درسته ، اگه همراهتون هست نیازی به عکاسی با موبایل ندارید !
ولی درباره پردازنده ، پردازنده اومنیا سرعتش 624 هست ، در حالی که پردازنده اچ دی 528 هست !
صفحه اومنیا واید کیو وی جی ای هست اما صفحه اچ دی واید وی جی ای هست ، صفحه اچ دی هم باتری بیشتری مصرف میکنه ، و هم مقدار زیادی از سرعت رو میخوره ، اما این مساله در اومنیا وجود نداره به خاطر صفحه کیو وی جی ای !
ضمنا خیلی از برنامه ها روی صفحه اچ دی ربع صفحه اجرا میشن ، اما روی اومنیا حد اقل عرضش فل اسکرین هست ، طولش یه مقدار زیر صفحه خالیه ، اما هیچ مشکلی نیست !
اومنیا اوپتیکال ماوس داره ، که اچ دی نداره !
اومنیا خروجی 3.5 مستقیما نداره ، اما یه هدفون باهاش میاد دو تیکه است ، یک تیکه سیمه که پورت 3.5 جک اودیو داره ، میتونید هدفون اصلی رو وصل بکنید میتونید هدفون دیگه وصل بکنید ، از این نظر مشکلی نداره !
کیفیت اسپیکر به نظر من عالیه در مقایسه با پاکت پی سی های دیگه ای که داشتم !
خروجی تلوزیون هم وجودش از عدمش بهتره ، خیلی کارها میشه باهاش کرد ، مثلا پخش اسلاید پاور پوینت یا فایل پی دی اف ، از تلوزیون یا وصل کردن گوشی به پروجیکتور ، یا مثلا استفاده از اینترنت با گوشی ، یه کار جالب دیگه هم میشه کرد ، اگه ماشینی داشته باشید که تی وی داشته باشه ، میتونید گوشی رو به اسکرین ماشین وصل بکنید ، بعد جی پی اس رو روشن بکنید خیلی راحت نقشه روی یه صفحه 7-8 اینچی نشون داده میشه ، این خیلی جالب هست خودم ازمایش کردم !
در کل به نظر من قیمت اومنیا واقعا مفته تو ایران و هرکسی نخره ضرر کرده ، مخصوصا اگه اکسپریا رو به جای این بخره !