• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید بهترین پاکت پی سی

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همه

اگه خدا بخواد تا 2 ماه دیگه دوباره میخوام یه ppc بگیرم.نظر خودم رو touch HD هستش

از اساتید این بخش یکی دو تا سوال داشتم :

1- از لحاظ برنامه این گوشی دچار مشکل نمیشه..؟؟( به دلیل سایز اسکرین )

2- توی یکی از ریویو های اون خوندم که تو پکش این چیز ها باید باشه :

What’s in the box
-------------------------
HTC Touch HD
8GB microSDHC card
AC Adapter (UK)
USB Cable
Stereo earphones with mic
Pouch Case
Battery (1350mAh)
Additional Stylus
Screen Protector
Getting Started CD
User Manual CD

میخوام ببینم از دوستان کسی پکهای تو ایران رو دیده تا ببینیم کامل هست یا نه...؟؟؟ چون نسبت به وجود داشتن مموری 8 گیگ

مشکوکم..( البته هست..ولی معمولا فروشندگان عزیز برمیدارن و جدا میفروشن...)..!!!

ممنون...................موفق و پیروز باشید.....................

در مورد اجرا شدن صحیح برنامه ها, منم خیلی دوست دارم بدونم کسایی که HD داشتن تجربشون چی هست در این مورد.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به همه

اگه خدا بخواد تا 2 ماه دیگه دوباره میخوام یه ppc بگیرم.نظر خودم رو touch HD هستش

از اساتید این بخش یکی دو تا سوال داشتم :

1- از لحاظ برنامه این گوشی دچار مشکل نمیشه..؟؟( به دلیل سایز اسکرین )

2- توی یکی از ریویو های اون خوندم که تو پکش این چیز ها باید باشه :

What’s in the box
-------------------------
HTC Touch HD
8GB microSDHC card
AC Adapter (UK)
USB Cable
Stereo earphones with mic
Pouch Case
Battery (1350mAh)
Additional Stylus
Screen Protector
Getting Started CD
User Manual CD

میخوام ببینم از دوستان کسی پکهای تو ایران رو دیده تا ببینیم کامل هست یا نه...؟؟؟ چون نسبت به وجود داشتن مموری 8 گیگ

مشکوکم..( البته هست..ولی معمولا فروشندگان عزیز برمیدارن و جدا میفروشن...)..!!!

ممنون...................موفق و پیروز باشید.....................

مبارک باشه عزیز

ولی به نظر من مشگلی نداره با برنامه ها البته هیچ گوشی وجود نداره که با همه ی برنامه ها مچ بشه ، مثلا یه گوشی احتمال داره با بعضی فارسی سازها و یا برنامه های جی پی اس مشگل داشته باشه ولی قابل حل هست ، مشگل خاصی نباید باشه

مثلا اندازه ی صفحه هم از این به بعد یه استاندارد و براش برنامه به اندازه کافی وجود داره

در مورد پگیج هم یادمون باشه اینجا ایرانه ، و مسلما خیلی چیزها دستگاری میشه

موفق باشید:)

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مبارک باشه عزیز

ولی به نظر من مشگلی نداره با برنامه ها البته هیچ گوشی وجود نداره که با همه ی برنامه ها مچ بشه ، مثلا یه گوشی احتمال داره با بعضی فارسی سازها و یا برنامه های جی پی اس مشگل داشته باشه ولی قابل حل هست ، مشگل خاصی نباید باشه

مثلا اندازه ی صفحه هم از این به بعد یه استاندارد و براش برنامه به اندازه کافی وجود داره

سلام به همه

ممنون از جوابتون......این چند خط رو هم از قول دوستان که توی یکی دیگه از فرومهای خوب ایرانی نوشته بودن

و touch HD خریده بودن مینویسم ..شاید به درد دوستان بخوره :

با گارانتی پرشین : یکسال اول اگه مشکلی پیدا کرد تعمیر اگه نشد تعویض و بعد از گارانتی هم گوشی یکسال بیمه

هستش.در ضمن پرشین یه سی دی آریو اقلیم ( مربوط به gps ) هم رو دستگاه میده که به گفته خودشون 30 تومان

ارزش پولی داره.

در ضمن مثل اینکه خدا رو شکر پک گوشی هم کامل هست.( مموری 8 گیگ رو هم داره...!!! )

فقط یه چیز هنوز برای من مبهمه....بالا خره این گوشی tv out داره یا نه.........هر جا یه چیز نوشته...!!!

موفق و پیروز باشید..................................

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
مبارک باشه عزیز

حسین جان صفحه VGA بعد از 3 سال هنوز کامل استاندارد نشده و خیلی از برنامه ها هنوز فقط برای QVGA هستن.
حالا کو تا صفحه این استاندارد بشه....

سلام به همه

ممنون از جوابتون......این چند خط رو هم از قول دوستان که توی یکی دیگه از فرومهای خوب ایرانی نوشته بودن

و touch HD خریده بودن مینویسم ..شاید به درد دوستان بخوره :

با گارانتی پرشین : یکسال اول اگه مشکلی پیدا کرد تعمیر اگه نشد تعویض و بعد از گارانتی هم گوشی یکسال بیمه

هستش.در ضمن پرشین یه سی دی آریو اقلیم ( مربوط به gps ) هم رو دستگاه میده که به گفته خودشون 30 تومان

ارزش پولی داره.

در ضمن مثل اینکه خدا رو شکر پک گوشی هم کامل هست.( مموری 8 گیگ رو هم داره...!!! )

فقط یه چیز هنوز برای من مبهمه....بالا خره این گوشی tv out داره یا نه.........هر جا یه چیز نوشته...!!!

موفق و پیروز باشید..................................

tv out نداره....

tapar-metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه

چون ( Samsung i8510 INNOV8 ) از همون خروجی 3.5 هدفون برای tv out استفاده میکنه( یه جایی نوشته بود..خودم نمیدونم )

فکر کردم شاید این هم از همون استفاده میکنه......و اما :

یه ریویو جدید از این گوشی تو سایت gsmarena.com :

http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd-review-300.php

شاید مورد استفاده دوستان قرار بگیره..( تاکید شده که tv out نداره )

موفق و پیروز باشید..............................

danial teravis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من دو سال پیش i-mate jasjar گرفتم ولی با وجود خوب بودن hardweresh در عمل خیلی کند بود به توری که آدم از خیر کار کدن منصرف می کرد ولی از کیفیت بسیار بسیار عالی LCD نمی شد گذشت من مشخصات OMNI را توی سایت GSMARENA.COM خوندم و ولی وقتی دیروز رفتم علا یدین پاساژ با دیدن فیمت 550 هزاز توان اونم 16G تعجب کردم در واقع نصف فیمت jasjar و جالب اینکه این گوشه کار کرده منو 400 می خریدن و اکثر مغازه دارا از OMNIA نا راضی بودم حالا از شما دوستان کمک می خوام من از امکانات و نرم افزازهای PPC خیلی ستفاده می کنم اکثر کارای روز مره و خواندن وووو با PPC است و دوربین آخرین ویژگیه مهمه آیا واقعا OMNA بد و به قوت مغازه دارا هنگی زیاد داره ؟؟؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام دوستان من دو سال پیش i-mate jasjar گرفتم ولی با وجود خوب بودن hardweresh در عمل خیلی کند بود به توری که آدم از خیر کار کدن منصرف می کرد ولی از کیفیت بسیار بسیار عالی LCD نمی شد گذشت من مشخصات OMNI را توی سایت GSMARENA.COM خوندم و ولی وقتی دیروز رفتم علا یدین پاساژ با دیدن فیمت 550 هزاز توان اونم 16G تعجب کردم در واقع نصف فیمت jasjar و جالب اینکه این گوشه کار کرده منو 400 می خریدن و اکثر مغازه دارا از OMNIA نا راضی بودم حالا از شما دوستان کمک می خوام من از امکانات و نرم افزازهای PPC خیلی ستفاده می کنم اکثر کارای روز مره و خواندن وووو با PPC است و دوربین آخرین ویژگیه مهمه آیا واقعا OMNA بد و به قوت مغازه دارا هنگی زیاد داره ؟؟؟

برای کارهایی که شما میخواین کنید 100% گزینه ی مناسبی هست دوست عزیز...

Diablo

Registered User
لایک‌ها
7

خیلی هنگ میکنه من یک ماه داشتم بالای 10 بار هارد ریست کردم
شدیدا کلافه کننده فارسی رو راحت نصب نمیشه کلی قلق داره با هر نرم افزاری مچ نمیشه
اولین مسئله ای که ایجاد میشه خاموش نشدن اتومات صفحه بعد فیلد های مسیج بعد از نصب فارسی ساز مینویسی ولی چیزی دیده نمیشه و رجیستر کردن نرم افزار ها که دیگه هیچی کلی عذابت میده
ولی
سرعت پخش divx عالی و حافظه زیادی داره
سعی کردم مسائلی که کمتر اشاره میشه رو بگم پیشنهاد خودم به شما hd هست من فوق العاده راضی ام

بالا