• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید تبلت : مشاوره و سپس خرید یک تبلت مناسب بدون محدودیت قیمت .همگی لطفا نظر بدید دوستان و اساتید

KaranDevilOcs

Registered User
لایک‌ها
13
با سلام
اولا از مدیرا میخوام تایپک رو نبندند من میخوام خرید کنم از این تایپک
دوما اینکه دوستان و استاید من یه تبلت میخوام برای وب گردی و اینکه یه جورایی از کامپوتر مستقل شم برای بازی هم تا حدودی
آیفون 5 دارم و میخواستم آیپد 4 بگرم ولی یکم فکرمو مشغول کرده که Hdmi نداره usb نداره یه جورایی حس میکنم ورژن بزرگ شده آیفون خودمه و بخرم زیاد به دردم نمیخوره
خواستم از دوستان نظر بپرسم
بنظرتون از بین تبلت های ماکروسافت و اپل و سامسونگ و ایسوس چی بگیرم من ؟؟؟؟؟؟

Last edited:

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
اگر محدودیت خرید ندارید یه تبلت ویندوزی قوی میتونه بهترین انتخاب باشه ....

KaranDevilOcs

Registered User
لایک‌ها
13
اگر محدودیت خرید ندارید یه تبلت ویندوزی قوی میتونه بهترین انتخاب باشه ....

دوست من surface RT رو مناسب نمیبینید ؟ بهتر نیست از آیپد ؟؟؟
تبلت ویندوزی بازی اینا نداره که اینجاش خوب نیس ....

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
دوست من surface RT رو مناسب نمیبینید ؟ بهتر نیست از آیپد ؟؟؟
تبلت ویندوزی بازی اینا نداره که اینجاش خوب نیس ....

خیلی هم مناسب میبینم :دی

چرا بازی نداره ؟ خیلی از بازیهای پی سی رو اجرا میکنه ....

KaranDevilOcs

Registered User
لایک‌ها
13

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
یهنی surface rt بهتر از آیپد هست ؟ برم اونو بگیرم ؟
گزینه بهتری نیست ؟؟؟

والا با RT زیاد موافق نیستم ، تبلت ویندوزی رو یا نباید گرفت یا بهترینش رو گرفت ، اگر توان خرید PRO رو دارید بگیرید وگرنه همون آیپد بهتره ....

KaranDevilOcs

Registered User
لایک‌ها
13
والا با RT زیاد موافق نیستم ، تبلت ویندوزی رو یا نباید گرفت یا بهترینش رو گرفت ، اگر توان خرید PRO رو دارید بگیرید وگرنه همون آیپد بهتره ....

این چطوره؟؟؟
Asus VivoTab Smart ME400CL - 64 GB - تبلت ایسوس ویوو تب اسمارت ام ای 400 سی ال - 64 گیگابایت
مثل اینکه ویندوز 8 پرو داره و سی پی یو دو هسته ای

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
این چطوره؟؟؟
Asus VivoTab Smart ME400CL - 64 GB - تبلت ایسوس ویوو تب اسمارت ام ای 400 سی ال - 64 گیگابایت
مثل اینکه ویندوز 8 پرو داره و سی پی یو دو هسته ای

از لحاظ سیستم عامل خوبه ولی قدرت بالایی نداره ، در کل نسبت به قیمت مناسبه ، به نظر من ارزش خرید رو داره ...

KaranDevilOcs

Registered User
لایک‌ها
13
آیپد usb ساپورت نمیکنه؟ :blink:

نه بابا دلت خوشه ها .بدون آیتونز هیچیه آیپد .من خودم از آیفون 2007 همشو خزیدم ولی باید اعتراف کرد ...

از یه طرف رزولیشن و بازی های آیپد از یه طرف این مدل ایسوس که ویندوز 8 پرو داره و مثل یه کامپوتر میمونه که همیشه همراهته و همینطور از طرف دیگه هم nexus 10 هم هست
خداییش دیگه موندم چیکار کنم

Last edited:

HARAY

Registered User
لایک‌ها
31
نه بابا دلت خوشه ها .بدون آیتونز هیچیه آیپد .من خودم از آیفون 2007 همشو خزیدم ولی باید اعتراف کرد ...

از یه طرف رزولیشن و بازی های آیپد از یه طرف این مدل ایسوس که ویندوز 8 پرو داره و مثل یه کامپوتر میمونه که همیشه همراهته و همینطور از طرف دیگه هم nexus 10 هم هست
خداییش دیگه موندم چیکار کنم

منم میخواسنم آیپد بخرم با این چیزی که تو گفتی ..

Last edited:

angrybirds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام ببخشید من خواستم بدونم روی تبلت نرم افزارهای افیس هم نصب میشند ؟
برا کارهای دانشگام میخاستم که لپ تاپ بخرم اما پولم نمیرسه اگر تبلت بخرم میتونه اینجور کارها مانند تایپ و کار در محیط اکسل رو برام انجام بده ؟ خیلی ممنونم

ببخشید لطفن منو هم راهنمایی کنید
تبلت تا 700 تومن 10 اینچی بخرم میتونم باهاشون کارای دانشگاهمو انجام بدم مثل پایان نامه و کارای تایپ و اکسل ؟ من تازه واردم لطفا راهنماییم کنید

از لحاظ سیستم عامل خوبه ولی قدرت بالایی نداره ، در کل نسبت به قیمت مناسبه ، به نظر من ارزش خرید رو داره ...
من هم راهنمایی کنید ممنونم تورو خدا

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
سلام ببخشید من خواستم بدونم روی تبلت نرم افزارهای افیس هم نصب میشند ؟
برا کارهای دانشگام میخاستم که لپ تاپ بخرم اما پولم نمیرسه اگر تبلت بخرم میتونه اینجور کارها مانند تایپ و کار در محیط اکسل رو برام انجام بده ؟ خیلی ممنونم

ببخشید لطفن منو هم راهنمایی کنید
تبلت تا 700 تومن 10 اینچی بخرم میتونم باهاشون کارای دانشگاهمو انجام بدم مثل پایان نامه و کارای تایپ و اکسل ؟ من تازه واردم لطفا راهنماییم کنید

من هم راهنمایی کنید ممنونم تورو خدا

نرم افزارهای افیس که برای اندروید وجود داره خیلی ساده و ابتدایی هستن ، فقط میشه یه سری تغییرات داخل فایلها ایجاد کرد ، اصلا حرفه ای نیست ...

با ۷۰۰ تومن میشه یه مینی لپتاپ کارکرده تهیه کرد ...

justkharatha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
93
تو تب های اندرویدی تاپ ترین تب نکسوس 10 و ایسوس tf 700 گزینه های خوبی هستند مخصوصا نکسوس 10
تب های ویندوزی هم ویو تب اسمارت ایسوس گزینه ی خوبی هست با توجه به قیمت مناسبش ...
جز این موارد تب های خوبی فعلا تو بازار جهانی نیست ...
ایسوس تایچی هم گزینه ی خوب و شیکی هست ... هم تب هم لپتاپ

KaranDevilOcs

Registered User
لایک‌ها
13
تو تب های اندرویدی تاپ ترین تب نکسوس 10 و ایسوس tf 700 گزینه های خوبی هستند مخصوصا نکسوس 10
تب های ویندوزی هم ویو تب اسمارت ایسوس گزینه ی خوبی هست با توجه به قیمت مناسبش ...
جز این موارد تب های خوبی فعلا تو بازار جهانی نیست ...
ایسوس تایچی هم گزینه ی خوب و شیکی هست ... هم تب هم لپتاپ
خوب دوست من با تشکر از وقتی که گذاشتید دقیقا سوال منم همینه !!!! از بین اینا کودوم ؟؟؟ تازه آیپد 4 هم هست

justkharatha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
93
بستگی به نیاز شما داره ... هدفت از داشتن تبلت چیه .. جنبه مالتی مدیا داره یا نه قراره کار تخصصی انجام بدی
اگه تخصصی هست که باید قید تب اندروید رو بزنی از لحاظ سخت افزار بالان اما نرم افزاری فعلا شرکتا جدی نگرفتن البته تجربه خودمه ها شاید نظر کسی خلاف این باشه
اندروید مزیتی که داره این نرم افزار و برنامه هاش متنوع تره ...
ویندوز برای بازی سخت افزار بالایی می خواد
به نظر من تب نکسوس هم ساپورتش بالاس هم حرفای زیادب برای گفتن داره .. ایسوس tf700 هم واقعا تب خوبیه رو اون هم میشه حساب وا کرد

mangulia

Registered User
لایک‌ها
10
سلام

تبلت ویندوزی اگر میخواین بگیرید باید بگم فقط RT نگیرید که اصلا ارزش نداره ! در نرم افزار ها بدجوری به مشکل بر میخورید !

به نظر من هم Nexus 10 بهترین گزینه هست که از آیپد نسل چهارم هم قوی تره و هم رزلوشنش نمایشگرش بیشتره.

با آپدیت های 4.3 و 5 هم به احتمال زیاد اکثر باگ های اندروید از جمله مشکل پرفورمنس در بازی ها نسبت به ios حل خواهد شد.

بالا