• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید تبلت : مشاوره و سپس خرید یک تبلت مناسب بدون محدودیت قیمت .همگی لطفا نظر بدید دوستان و اساتید

KaranDevilOcs

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان با تجربه و استاتید لطفا راهنماییم کنید
بین دو گزینه Asus Vivo Tab Smart که ویندوز 8 پرو داره و آیپد 4 موندم چیکار کنم
لطفا نظر بدید

dadgar23

Registered User
لایک‌ها
20
سلام دوست عزیز من تجربه استفاده از اکسر تبلت های ایسوس رو داشتم با تبلت های ویندوزی هم کار کردم من از همه بیشتر با tf201 ایسوس حال کردم بعد هم با tf700 البته از لحاظ سخت افزار 201 قدیمی تر و ضعیفتره ولی به نظر من شکیلتر و خوش استایلتره ولی کلا تو اندرویدی ها 700 غولیه واسه خودش هم سخت افزار هم صفحه فول اچدی که خوراک اینترنت و فیلمه پردازنده قوی حافظه داخلی مناسب شارژ دهی خفن اتصالات کامل شامل USB و HDMI و میکرو اس دی و اس دی و از همه مهمتر واسه اینترنت کیبرد کامل به همراه تاچ پد و....
اینایی که گفتم نه به خاطر اینکه خودم دارم واسه فروش بلکه نیت راهنمایی هست البته اکسپریا z مدل 10 اینچش هم چیز خفنی هستش البته کیبرد و این اتصالات رو نداره
در هر صورت موفق باشید و خرید مناسبی داشته باشید

justkharatha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
93
دوستان با تجربه و استاتید لطفا راهنماییم کنید
بین دو گزینه Asus Vivo Tab Smart که ویندوز 8 پرو داره و آیپد 4 موندم چیکار کنم
لطفا نظر بدید
ایپد با توجه به اینکه ایفون هم داری زیاد جالب نمیشه ... شما اگه Asus Vivo Tab Smart رو می خوای اگه مشکل بودجه نداری می تونی می تونی tf810c asus بگیری همون ویو تب اسمارت با داک و 1 اینچ صفحه بیشتر ...

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اگه برا کارهای حرفه ای میخوای باید ویندوزی برداری:ولی اگه برا سرگرمی فقط میخوای اندرویدی هم خوبه و نکسوز10 که الان شده1400وخورده ای بهترین گزینست:
ویندوزی من پیشنهاد میدم مدل تبدیل شونده برداری که هم تبلت بشه هم داک کیبورد داشته باشه و لپ تاپ بشه اینجوری هم یه لپ تاپ داری هم یه تبلت ویندوزی که خیلی تخصصی تر از تب های اندرویدیه.ایسوسه خیلی ضعیفه منظورم همون تبدیل شونده هست

mostafa.ns

Registered User
لایک‌ها
6
تو کالاهام یه سامسونگ i5 هس ببین به کارت میاد

lvntrnt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
یک تبلت 10 اینچی Samsung Galaxy Tab 2 مدل P5100 مناسب برای اینترنت و فیلم و بازی
سیم کارت خور با قابلیت مکالمه و SMS و اینترنت رایتل و ....
در امضاء ام موجود هست.

بالا