• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید در بانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

asfa

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان گلم
من 18هم میرم بانه برای خرید لوازم برقی برای زندگی .کسی اطلاعاتی در مورد بانه داره بهم بده ؟
اینکه به چه نکاتی باید توجه کنم ؟
چه جور وسایلی اونجا ارزونه ؟
لوازم کامپیوتر اونجا خوبه ؟(مثلا می خوام هارد و مانیتور و اسپیکر و ... بخرم)
کلا راهنمایی میخوام ....

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
فقط ال ای دی و ال سی دی ارزونه + کولر گازی بقیه چیزا قیمتشا هیچ فرقی نداره شایدم گرون باشه .

اما ال ای دی هاش حتی تا 1میلیون با بقیه شهر ها فرق داره .

ما خودمون یدونه 46اینچ سامسونگ سری 5 اسمارت ال ای دی گرفتیم 1270ت اینجا فک کنم حدودای 2ت یا بالاتر بود.

eefe

Registered User
لایک‌ها
284

jalaldavood

Registered User
لایک‌ها
137
عزیز ال سی دی و ال ای دیاش خوبه.ولی اگه می خوای بیای شهر خودت بفروشی فایده نداره.اقلامی مثل فلش اصلا نخر من حتما ای پیشنهادو بهت می کنم.کلا بهت پیشنهاد می کنم زیاد چیز نخری

mr-iman

Registered User
لایک‌ها
13
فقط ال ای دی و ال سی دی ارزونه + کولر گازی بقیه چیزا قیمتشا هیچ فرقی نداره شایدم گرون باشه .

اما ال ای دی هاش حتی تا 1میلیون با بقیه شهر ها فرق داره .

ما خودمون یدونه 46اینچ سامسونگ سری 5 اسمارت ال ای دی گرفتیم 1270ت اینجا فک کنم حدودای 2ت یا بالاتر بود.
دوست عزیز این خریدیت چطور بود؟چون برای اینکه اونجا از گارانتی خبری نیست زیاد تعریف نمیکنند!!!نظر شما چیه؟

f.t.g

Registered User
لایک‌ها
17
لوازم صوتی و تصوریش و کولر با قیمت مناسب گیر میاد ولی خب مسلما بدو گارانتی!
توصیه میکنم اصلا سمت لوازم آرایشی و بهداشتی و عطر ادکلن نری

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
الان با اين وضعيت اب و هوايي نريد بهتره . جاده بسيار بدي داره و خطرناك .

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
بیخیال بابا . هیچیش تضمین نداره . حاجی ما رفت یه تلوزیون خرید نه ضملانت داشت نه چیزی برد خونه کار نکرد . کولر گازی و اینا رو ول کن بیا برو از همین شهر خودت بخر . مثلا اگه ارزون باشه مگه چقدر ارزونه ؟؟؟؟؟؟ شانسیه . مثل لوپ لوپ .

ravi-shahram

Registered User
لایک‌ها
394
منم چند سال پیش یه LCD از بانه خریدم و راضیم و اون زمان با تهران 500 اختلاف قیمت داشت و گارانتی هم زیاد به کارت نمیاد چون معمولا خراب نمیشه....

ariobarzan1

Registered User
لایک‌ها
180
این سایته هست من ازش پرسیدم یه بار گفت مثلا شما خریدت رو می کنی یه مثلا یک تلویزیون هزینه ارسالش مثلا 200 هزار تومن یا 300 هزار تومن میشه این مبلغ رو می ریزی به حسابش اون هم به سواری می دهند بیاره مثلا اصفهان تحویلت می ده باز می کنه تست می کنه صحیح و سالم و شما پول تلویزیون رو در محل پرداخت می کنید
فروشگاه اینترنتی بانه مارکت, خرید از سایت آنلاین بانه مارکت

astanboos

Registered User
لایک‌ها
781
خرید کنسول بازی و اینا توصیه میشه یا نه؟

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
بانه مثل قبل نیست 1 2 سال پیش واقعن جنس ها ارزون بود ولی الان نمیدونم مالیات بستن براشون چی شده جنس ها به غیر ال سی دی و کولر گازی یخچال اینجور وسایل ها هیچ تفاوتی با تهران نداره شایدم گرونتر باشه

مخصوصن موبایل ها که وضعیتش افتضاحه جنس ها و مدل های چرت دارند اونم قیمت بالاتر از تهران

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
دوست عزیز این خریدیت چطور بود؟چون برای اینکه اونجا از گارانتی خبری نیست زیاد تعریف نمیکنند!!!نظر شما چیه؟

دوست عزیز تا اونجایی من دیدم و اطلاع دارم ،
همونطور که دوستمون گفتن فقط LED با قیمت خوب میتونی پیدا کنی .
+ لوازم آرایشی . البته این مورد آنچنان تفاوتی نداره اما بعضی وقتا جنس خوب با قیمت خوب گیرتون میاد .
البته اینم در نظر داشته باشین که اگه جنس مشخصی میخواین بخرین ، با یه شخصی که تو اون زمینه تخصص داره برید .
چون اگه بدونن طرف از چیزی اطلاع نداره تا اونجایی که جا داشته باشه جنس الکی بهش میدن ( تجربه شخصی ! )
و توصیه میکنم اگه اونجا رفتین شامپو و همچین مواردی نخرین . فقط عطر و ادکلن .
موفق باشید .

babak1388

Registered User
لایک‌ها
474
ما تا حالا چند باز از بانه خرید کردیم:

1:یک ظرفشویی الکترولوکس گرفتیم که 3 سال بدون مشکل کار کرد (بعد 3 سال بدلیل نوسان برق با مشکل روبروشد که با 30 هزار تعمیر شد)
2: دو تا تلویزیون 30 اینچ سامسونگ گرفتیم که 3 سال بدون مشکل کار کردند.
3: یک LCD با سایز 40 اینچ سونی خریدیم که 2 ساله داره بدون مشکل داره کار میکنه.
4:یک یخچال ساید بای ساید مارک سامسونگ گرفتیم که 2 ساله داره کار میکنه.
5:حداقل 10 12 مورد هم لوازم کوچیک خریدیم(سشوار،بخارشور،چای ساز،...) که همشون حداقل 2 سال بدون مشکل کار کردند.

البته زمان خرید باید با فروشنده صحبت کنید که اگه مثلا تا یک هفته خراب بشه باید عوض کنی! ما که اینطوری خرید میکنیم مشکلی پیش نمیاد! معمولا هم خودشون میارن دم در تحویل میدن و تست میکنن.

SHOPING

Registered User
لایک‌ها
313
درود
منم 3 سال پیش تجربه کردم رفتن به بانه رو :

1- جاده خیلی بدی داره و همونطور که دوستان گفتن الان اصلا توصیه نمیشه بری
2-اکثر جنسا هم قیمت تهران و بلکه گرونتر هستن و حتی بعضیش از تهران میره
3-آدم خوب و بد همه جا هست و من خودم اونجا هر دو مورد رو دیدم و اگه زبان کردی بلد نبودم کلاه سرم میرفت چرا که 2 تا فروشنده داشتن با هم سر انداختن جنس به من با هم صحبت میکردن که حسابی حالشونو گرفتم و در کل نامردی توشون زیاده
4-و تجربه خریدم میگه غیر از 2 مورد کولر و lcd مابقی موارد رو کنسل باید کرد .( با این حال به نظرم خرید lcd ریسک هست 70 به 30)

m jax

Registered User
لایک‌ها
49
بانه !

بطور کلی: خوب مواظب باش LCD خراب بهد نندازن ....روش کار اینه که ال سی دی رو استفاده می کنی سالمه ولی ! بعد 24 ساعت می سوزه...اینطوری خیلی کلاهبرداری کردن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا