MOHAMMAD026
Registered User
با سلام
واریز شد و اطلاعات لازم هم پ.خ شد.
بنده ریختم به حسابشون هنوز تایپک رو آپدیت نکردن
دیدم شما این چیز رو گفتید ؛ گفتم بگم که ریختم
ممنون دوست عزیز
با سلام
با تشکر از استارتر محترم
مبلغ واریز ، آدرس و کد پستی پخ شد
دوست عزیز برا مجموعه دوم این ۵ نفر عملا تفاوتی ایجاد نمیکنن
چون ۱۵۰ تومن بر ۲۸ نفر تقسیم بشه میمونه ۵۴۰۰تومن ، با این ۵ نفر میشه ۴۳۰۰ یعنی کلا ۱۱۰۰ تومن تفاوت ایجاد میشه اگر بچه ها موافقن شما لیست رو ببند و خرید کنید
چون همین داستان برا مجموعه وردپرس هم صادقه و نهایت شاید ۲ تومن بالا پایین بشه برا هر نفر
اما الان ۳۰ نفر باید منتظر افرادی باشن که اگر میخواستن بریزن تا الان ریخته بودن ، این دوستان فقط امدن اعلام کردن و رفتن و بقیه الان معطل اینها هستند .
حالا بازم هرچی که جمع بگه اما به نظر من شما فردا خریدتون رو انجام بدین و نهایت تا قبل از ارسال منتظر این چند نفر بمونید اگر واریز نکردن ما به تفاوت رو از ما بگیرید .
با تشکر
ممنون از زحماتت عرفان جان.
خواهش میکنم عزیزم
کاری نکردم و وظیفمه و مسئولیت قبول کردن دیگه همینه اما سودش اینه خودم هزینه دیسک و پست رو نمیدماما جاش زیاد باید کار بکنم
![]()
:heart:فقط 1 جای خالی واسه خرید دو مجموعه داریم هر کس خواست اعلام کنه:heart: ( Saeecl: (هر دو مجموعه) واریز نشده)اخبار مجموعه M.O:
- به سلامتی خرید شد و رویه هارد تحویل شد
- DVDخام(سونی) با کیفیت بالا و کاور خریداری شد
اخبار مجموعه WP:
- هنوز سفارش داده نشده
- دوستان مجموعه M.O به خاطر حجم فیلمهاش کمی بیشتر یه DVD میشد واسه اینکه دو DVD نشه الکی و حجم دیسک دوم فکر کنم فقط 200مگابایتش پر میشد میام مجموعه رو Rar میکنم و حجم کلش میشه به اندازه یه DVD و مشکلی نداره
امروز مجموعه مجید آنلاین رو ارسال می کنید ؟
جز آخرین نفرات واریز کردی حالا عجله داری واسه م آ ؟شوخی میکنم
اما دادمش واسه رایت و گفتن تا شب آمادست و انشالله فردا صبح واسه کسایی که فقط مجموعه م آ رو خواستن ارسال میکنم
مجموعه 1 آماده شد و واسه عزیزانی که فقط مجموعه 1 رو میخواستن فرستاده شد
فقط پول پستشون بیشتر از اون پولی بود که تخمین زده بودم
600 پول پاکت حبابدار A5 شد(واسه نشکستن DVDها حبابدار گرفتم) و پول پستی که رویه بسته بستی چاپ شده(این رو میتونید موقعی که بسته به دستتون رسید رویه بسته ببینید) و اگه دوستان دوست داشتن بیان تسویه کنن که بدبخت نشیم![]()
خواهش میکنم دوست گلمممنون از شما، برای ماها که هر دو مجموعه رو خریداری کردیم هم افزایش قیمت ارسال داره ؟ اگر اینطور هست مبلغ رو بگید تا واریز کنیم
باز ممنون و خسته نباشید
Sent from my iPhone using Tapatalk
بازم ممنونم ازتون و خسته نباشید میگم
اگر باز هم از این مجموعه های ارزشمند پیدا کردید خوشحال میشم این حرکت جالب رو تکرار کنید و روی من هم میتونید حساب کنید
ممنون از شما
Sent from my iPhone using Tapatalk