ببینید با این پست حدود 20-30 روزه میرسه سریعترین زمانشدوست عزیز در سریع ترین حالت ممکن چند روزه میرسه دستم ؟
دوست عزیز 488 تومان با پست رایگان
دوست عزیز 39 هزارتومان ، قابلتون رو هم نداره
1-دوست عزيز در مورد فيلتر علي اكسپرس فيلتره ، علتشو من چه عرض كنمسلام . چند تا سوال داشتم:
1- چرا بعضی این سایت ها قیلتر هستند ؟
2- از کجا میشه فهمید فری شیپ به ایران دارند ؟
3- به نظرتون با صرفه هست خرید از چین ؟
4- گمرک از کجا قیمت جنس را تعیین میکنه ؟
ممنون
سلام داداش
اولا که این سایت علی اکسپرس ف ی ل ت ر هست!!
دوما من زیاد وارد نیستم رفتم اونجا با ف ی ل ت ر ش ک ن ولی کلی مورد باز کرد و هنگ کردم!(انلاک چیه?!! !!)
میشه الجی جی 2 -32گیگ را کمترین قیمتش را پیدا کنی برام?!!
مرسی
Sent from my ST23i using Tapatalk
دوست عزيز 488 اون موقع با كارمزد بود منتها امروز دلار گرون شده 60 تومن گرون شده :general208:جمعا ميشه باكارمزد و پست رايگان 496الان من 488 واریز کنم کارمزد شما چقدر میشه؟؟؟ چند روز طول میکشه تا بیاد دستم!!! این از اون کپی ها نباشه یوقت!!! galexy اصل دیگه ؟؟؟
سلام
دوست عزیز یه سوال : اینی که نوشته فری شیپینگ به ایران و زمان هم کمتر از 6روز زده واقعا کمتر از 6 روز میرسه ؟؟؟!!!
این چقدر واسم هزینه داره ؟
http://www.aliexpress.com/item/Mini...e-305-Handsfree-Free-shipping/1363802418.html
Sent from my Samsung Galaxy Note using TapaTalk
دوست عزیز شب بخیر ،جمعا 33 هزارتومان قابلتون رو هم نداره ، حدود 20 روز تا 30 روز حداکثر معمولا زمان میبره با پست رایگانسلام
http://www.aliexpress.com/item/New-...-Slate-Cut-Prop-Free-shipping/1738572098.html
قیمت نهایی + زمان تحویل رو لطفا بفرمایید. درصورتی که قیمت مناسبی بدید و سفارش بدون مشکل باشه مشتری همیشگیتون می شم
برای سفارش های بعدی و کلی می پرسم. از کجا باید قیمت روز دلار رو دید ؟ وب سایت بدید.دوست عزیز شب بخیر ،جمعا 33 هزارتومان قابلتون رو هم نداره ، حدود 20 روز تا 30 روز حداکثر معمولا زمان میبره با پست رایگان
با دلار 3500 امروز و 10 هزارتومان کارمزد
سئوالی داشتید بفرمائید
در خدمتون هستم
ببنید قیمت روز دلار وب مانی هستش تو سایت های مختلفی هستش و 25 تومن کامزد انتقالی هر دلار هستشبرای سفارش های بعدی و کلی می پرسم. از کجا باید قیمت روز دلار رو دید ؟ وب سایت بدید.
شماره کارت هم پ.خ کنید که بزودی واریز کنم واسه خرید انشاالله.
دوست عزیز پست سریع السیر چند در میاد واسم ؟ چند روزه میرسه ؟نه دوست عزیز پایین قسمت free shipping مقدار delivery رو به روز زده (Delivery: 15-39 days (ships out within 6 days) دلیوریش یا تحویلش از 15 تا حداکثر39 روز هستش ، اون قسمت SHIPS OUT زمان آماده کردن و بسته بندی فروشنده هستش که حداکثر 6 روزه
جمعا میشه 89 هزارتومان قابلتون رو هم نداره ، با پست رایگان
حدود 20 روز تا 30 روز حداکثر زملن میبره معمولا.
اگه سئوالی داشتید بفرمائید.
موفق باشید
دوست عزیز پست سریع السیر چند در میاد واسم ؟ چند روزه میرسه ؟
ممنون
Sent from my Samsung Galaxy Note using TapaTalk
سلام دوست عزیز وقت شما هم بخیرسلام،وقتتون بخیر...
چندتا سوال داشتم قبل از خرید...
اول اینکه من فروشنده ارز مجازی هستم،میخواستم ببینم میشه مثلا من یکسری کالا سفارش بدم که جمعا هزینش بشه 10 میلیون بعد من اینو با دلار پرفکت مانی یا وب مانی پرداخت کنم بهتون؟
دوم اینکه یک کالا به صورت تقریبی چند روزه یا چند وقته به دستم میرسه؟
سوم اینکه وزن ملاک تغییر قیمت در ارسال نیست اگر طبق فرمایش شما نوع ارسال به ایران free shipping باشه؟
چهارم اینکه تعرفه گمرکی برای تبلت و لبتاب و موبایل همشون 4% هستش؟
پنجم و آخرین سوالم اینکه تعداد بالا هم سفارش ثبت میکنید؟ مثلا من از یک مدل تبلت یا موبایل 50 یا 100 تا سفارش بدم؟
تشکر ویژه...