• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید مستقیم ازچین با پایین ترین قیمت در ايران -بدون واسطه

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
دوست عزیز در سریع ترین حالت ممکن چند روزه میرسه دستم ؟
ببینید با این پست حدود 20-30 روزه میرسه سریعترین زمانش
اگه بخاین سریعتربرسه با پست هایی مثل tnt حدود 4-5 میرسه ولی حدود 55 دلار هزینه پست میخوره که بنظر من مقرون به صرفه نیست.
همینطوری سفارش بدین منتطقی تره باز تصمیم گیرنده شمایید.

.:kamran:.

Registered User
لایک‌ها
95
سلام . چند تا سوال داشتم:
1- چرا بعضی این سایت ها قیلتر هستند ؟
2- از کجا میشه فهمید فری شیپ به ایران دارند ؟
3- به نظرتون با صرفه هست خرید از چین ؟
4- گمرک از کجا قیمت جنس را تعیین میکنه ؟
ممنون

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام . چند تا سوال داشتم:
1- چرا بعضی این سایت ها قیلتر هستند ؟
2- از کجا میشه فهمید فری شیپ به ایران دارند ؟
3- به نظرتون با صرفه هست خرید از چین ؟
4- گمرک از کجا قیمت جنس را تعیین میکنه ؟
ممنون
1-دوست عزيز در مورد فيلتر علي اكسپرس فيلتره ، علتشو من چه عرض كنم;)
2- در مورد free shipping پايين قيمت محصول نوشته shipping نوع شيپينگ كالارو مشخص كرده free shipping
از قسمت shipping كشور رو انتخاب ميكنيد روي iran بهتون اگه رايگان باشه نشون ميده .
تو لينك زير قسمت shipping رو چك كنيد متوجه منظور بنده ميشيد.و كشور رو
http://www.aliexpress.com/item/New-...-s4-case-mobile-window-galaxy/1797924208.html
3- بله در مورد خيلي كالا ها به صرفه هست مثل تبلت و لوازم الترونيك و خيلي قطعات ...(و اگه نبود كه انقد استقبال نميشد ) ولي محصولاتي مثل برند اپل خريد از چين گرونتر هم درمياد از داخل تهيه كنيد به صرفه تر هست و ارزونتره.
4-در مورد گمرك ، اگه محصول شناخته شده باشه برا اساس ليست قيمت گمرك يا price list گمرك قيمت رو كارشناسي ميكنن ولي اگه كالايي ناشناخته باشه و تو ليستشون نباشه براساس سرچ تو گوگل و اينترنت 1 قيمت تقريبي لحاظ ميكنن معمولا

موفق باشيد

Last edited:

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام داداش
اولا که این سایت علی اکسپرس ف ی ل ت ر هست!!
دوما من زیاد وارد نیستم رفتم اونجا با ف ی ل ت ر ش ک ن ولی کلی مورد باز کرد و هنگ کردم!(انلاک چیه?!! :confused: !!)
میشه الجی جی 2 -32گیگ را کمترین قیمتش را پیدا کنی برام?!! :rolleyes:
مرسی

Sent from my ST23i using Tapatalk

سلام دوست عزيز متاسفانه من محاسبه كردم قيمت گوشي g2 براتون از ايران گرونتر درمياد ، از بازار داخل تهيه كنيد مقرون بصرفته تره
موفق باشيد

majestic17

Registered User
لایک‌ها
7
الان من 488 واریز کنم کارمزد شما چقدر میشه؟؟؟ چند روز طول میکشه تا بیاد دستم!!! این از اون کپی ها نباشه یوقت!!! galexy اصل دیگه ؟؟؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
الان من 488 واریز کنم کارمزد شما چقدر میشه؟؟؟ چند روز طول میکشه تا بیاد دستم!!! این از اون کپی ها نباشه یوقت!!! galexy اصل دیگه ؟؟؟
دوست عزيز 488 اون موقع با كارمزد بود منتها امروز دلار گرون شده 60 تومن گرون شده :general208:جمعا ميشه باكارمزد و پست رايگان 496
چه رنگي ميخاين؟ بله ارجيناله فقط ريفربيشه اينو ميدونيد؟

Last edited:

ali_kh70

Registered User
لایک‌ها
55

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام
دوست عزیز یه سوال : اینی که نوشته فری شیپینگ به ایران و زمان هم کمتر از 6روز زده واقعا کمتر از 6 روز میرسه ؟؟؟!!!
این چقدر واسم هزینه داره ؟
http://www.aliexpress.com/item/Mini...e-305-Handsfree-Free-shipping/1363802418.html

Sent from my Samsung Galaxy Note using TapaTalk

نه دوست عزیز پایین قسمت free shipping مقدار delivery رو به روز زده (Delivery: 15-39 days (ships out within 6 days) دلیوریش یا تحویلش از 15 تا حداکثر39 روز هستش ، اون قسمت SHIPS OUT زمان آماده کردن و بسته بندی فروشنده هستش که حداکثر 6 روزه
جمعا میشه 89 هزارتومان قابلتون رو هم نداره ، با پست رایگان
حدود 20 روز تا 30 روز حداکثر زملن میبره معمولا.
اگه سئوالی داشتید بفرمائید.
موفق باشید

Last edited:

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام
http://www.aliexpress.com/item/New-...-Slate-Cut-Prop-Free-shipping/1738572098.html
قیمت نهایی + زمان تحویل رو لطفا بفرمایید. درصورتی که قیمت مناسبی بدید و سفارش بدون مشکل باشه مشتری همیشگیتون می شم ;)
دوست عزیز شب بخیر ،جمعا 33 هزارتومان قابلتون رو هم نداره ، حدود 20 روز تا 30 روز حداکثر معمولا زمان میبره با پست رایگان
با دلار 3500 امروز و 10 هزارتومان کارمزد
سئوالی داشتید بفرمائید
در خدمتون هستم

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
دوست عزیز شب بخیر ،جمعا 33 هزارتومان قابلتون رو هم نداره ، حدود 20 روز تا 30 روز حداکثر معمولا زمان میبره با پست رایگان
با دلار 3500 امروز و 10 هزارتومان کارمزد
سئوالی داشتید بفرمائید
در خدمتون هستم
برای سفارش های بعدی و کلی می پرسم. از کجا باید قیمت روز دلار رو دید ؟ وب سایت بدید.
شماره کارت هم پ.خ کنید که بزودی واریز کنم واسه خرید انشاالله.

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
برای سفارش های بعدی و کلی می پرسم. از کجا باید قیمت روز دلار رو دید ؟ وب سایت بدید.
شماره کارت هم پ.خ کنید که بزودی واریز کنم واسه خرید انشاالله.
ببنید قیمت روز دلار وب مانی هستش تو سایت های مختلفی هستش و 25 تومن کامزد انتقالی هر دلار هستش

ali_kh70

Registered User
لایک‌ها
55
نه دوست عزیز پایین قسمت free shipping مقدار delivery رو به روز زده (Delivery: 15-39 days (ships out within 6 days) دلیوریش یا تحویلش از 15 تا حداکثر39 روز هستش ، اون قسمت SHIPS OUT زمان آماده کردن و بسته بندی فروشنده هستش که حداکثر 6 روزه
جمعا میشه 89 هزارتومان قابلتون رو هم نداره ، با پست رایگان
حدود 20 روز تا 30 روز حداکثر زملن میبره معمولا.
اگه سئوالی داشتید بفرمائید.
موفق باشید
دوست عزیز پست سریع السیر چند در میاد واسم ؟ چند روزه میرسه ؟
ممنون

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
دوست عزیز پست سریع السیر چند در میاد واسم ؟ چند روزه میرسه ؟
ممنون

دوست عزیز با پست مثل tnt 4-5 روزه میرسه منتها 92 دلاره اصلا نمیارزه ، با همین پست معمولی سفارش بدید مقرون به صرفه تره

viiiolet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام وقت بخیر
اگه چند کالای متفاوت از یک فروشنده بخوایم،شما میتونین درخواست بدین که همش با یک بسته فرستاده بشه؟یا بستگی به خود فروشنده داره؟

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
سلام،وقتتون بخیر...

چندتا سوال داشتم قبل از خرید...
اول اینکه من فروشنده ارز مجازی هستم،میخواستم ببینم میشه مثلا من یکسری کالا سفارش بدم که جمعا هزینش بشه 10 میلیون بعد من اینو با دلار پرفکت مانی یا وب مانی پرداخت کنم بهتون؟
دوم اینکه یک کالا به صورت تقریبی چند روزه یا چند وقته به دستم میرسه؟
سوم اینکه وزن ملاک تغییر قیمت در ارسال نیست اگر طبق فرمایش شما نوع ارسال به ایران free shipping باشه؟
چهارم اینکه تعرفه گمرکی برای تبلت و لبتاب و موبایل همشون 4% هستش؟
پنجم و آخرین سوالم اینکه تعداد بالا هم سفارش ثبت میکنید؟ مثلا من از یک مدل تبلت یا موبایل 50 یا 100 تا سفارش بدم؟

تشکر ویژه...

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام،وقتتون بخیر...

چندتا سوال داشتم قبل از خرید...
اول اینکه من فروشنده ارز مجازی هستم،میخواستم ببینم میشه مثلا من یکسری کالا سفارش بدم که جمعا هزینش بشه 10 میلیون بعد من اینو با دلار پرفکت مانی یا وب مانی پرداخت کنم بهتون؟
دوم اینکه یک کالا به صورت تقریبی چند روزه یا چند وقته به دستم میرسه؟
سوم اینکه وزن ملاک تغییر قیمت در ارسال نیست اگر طبق فرمایش شما نوع ارسال به ایران free shipping باشه؟
چهارم اینکه تعرفه گمرکی برای تبلت و لبتاب و موبایل همشون 4% هستش؟
پنجم و آخرین سوالم اینکه تعداد بالا هم سفارش ثبت میکنید؟ مثلا من از یک مدل تبلت یا موبایل 50 یا 100 تا سفارش بدم؟

تشکر ویژه...
سلام دوست عزیز وقت شما هم بخیر
- مشکلی نیست شما میتونید با حساب وب مانی برای بنده انتقال بدید منتها کارمزدخریدتون رو به ریال به بنده بدید
- کالا با پست رایگان همونطور که تو پست اول تاپیک توضیح دادم 20-30 روزه معمولا
- بحث وزن میتونه تاثیر گذار هستش منتها فروشنده که free shipping و ارسال رایگان قرار داده از این بابت مشکلی نیست و براتون رایگان ارسال میکنن.
-بله تعرف گمرک 4% هستش
- در مورد تعداد هم هر تعدادی شما بخاین من براتون ثبت و خرید انجام میدم و مشکلی نیست.
- موفق باشید

بالا