بالاخره سفارش من هم رسید و اینجا جا داره که توضیحی بدم در مورد کار درستی آقای صفایی:
من قیمت کالایی رو درخواست دادم از سوق که آقای صفایی فرمودن از آمازون ارزون تر درمیاد که این از نکات مثبت ایشون هست که اگه بدونه فروشگاهی قیمت ارزون تر میده راهنماییتون میکنه
سفارش من از آمازون ثبت شد و ایشون من رو در تمامی مراحل خرید در جریان گذاشتند و کد رهگیری به من دادن و بسته من قرار شد توسط شرکت آرامکس به امارات ارسال بشه
تقریبا یک ماه گذشت و شرکت آرامکس بسته من رو ارسال نکرد و طی این مدت ایشون پیگیری های زیادی کردن و تماس های متعددی با شرکت آرامکس داشتن ولی به نتیجه نرسید(فک کنم به همین دلیل هست که دیگه سفارش از امریکا رو قبول نمیکنن) و از اونجایی که ایشون باتجربه بودن و سفارش من رو پس پرداخت انتخاب کردن ما سفارش رو کنسل کردیم و از سوق سفارش دادیم و قرار شد من مابه تفاوتش رو پرداخت کنم و ایشون به قیمت درهم همون روزی که من سفارش آمازون رو ثبت کردم با من حساب کردن و این نشون میده خیلی کارش درسته و در مدت سفارش دوم هم ایشون من رو کامل در جریان سفارش قرار دادن و حتی تا زمانی که سفارش به در خونم رسید پیگیر بودن
خلاصه اینکه همچین آدمایی کمتر پیدا میشن
لطفا قدرشون رو بدونیم