mokhtar67
Registered User
دوستان من دنبال وان ایکس سفید هستم قیمت ال دیجیتالم 1250 هست کسی پلمپ یا تست شده داره؟؟شهرستان نباشه فقط تهران
دوستان من دنبال وان ایکس سفید هستم قیمت ال دیجیتالم 1250 هست کسی پلمپ یا تست شده داره؟؟شهرستان نباشه فقط تهران
دوست عزیز فکر نکنم کمتر از قیمت alldigitall گیرت بیاد چون مانور این سایت رو این گوشی هست و به تعداد خیلی بالا خرید میکنه
فردا به من ساعت ۱ اس ام اس بدید ببینم قیمت روز تو دبی چنده خواستید واستون از دبی میارم
۰۹۳۸۵۶۱۹۴۴۳
سایت موبایل بازار 1230 میده
فروشگاه اینترنتی موبایل بازار
پایینترین قیمت رو فعلا این میده 1200
تایوان هم هست اصفهانه
گوشی های فروشی کاربران - خرید گوشی موبایل | HTC One X | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
با اینها باید تماس گرفت ببینید آیا واقعا موجود دارند و یا آیا واقعا بهشون اطمینانی هست .
آل دیجیتال رو که میدونم هست و موجود داره .
اما گاهی بعضی جاها قیمت هایی میبینه آدم که شاخ رو سرش سبز میشه مثلا همین 1200 ای .
قیمتی که من از امارات گرفتم ( حالا گرون یا ارزون 2-3 جا همین بود ) امروز 2350 درهم بود که با درهم 500 تومنی امروز هم میشه 1 و 175 !
یعنی واقعا این رو 25 هزار تومن بیشتر می فروشه ؟ هزینه حمل و ... رو هم حتی اگر حساب نکنیم تازه .
حالا آل دیجیتال عمده سفارش میده شاید بگیم تو بار عمده براش بصرفه 75 تومن بالاتر از قیمت دوبی بتونه عرضه کنه اما دیگه 25 تومن و 1200 خیلی غیر طبیعیه .
از همین آل دیجیتال بگیر . کارش هم حرف نداره من قبلا ازشون چند بار گوشی گرفتم هم صحیح و سالم رسیده هم اگر مورد داشته باشه مرجوع میتونید بکنید .
تا قبل از 10 صبح هم سفارش رو اوکی کنی که تا 12 بسته ات رو آماده می کنند و می فرستند ، فردا صبح میرسه در خونه . زیر 24 ساعت .
بهتر از این قیمت هم بعید میدونم پیدا بشه .
داداش تا حالا من 10مدل قیمت دیدم.....تو روزایی که همه رو 1.450 میفروختن مال من 1.320 آب خورد......این دوستمون هم تو سایت موبایلستان برای 2تا از بچه ها خرید کرده....همینی رو میگم که الان 1.200 زده آقای زشیدی.....بچه های موبایلستان راضی بودن....
من به همشون زنگ زدم همشون از دم مشکی دارن
فعلا رنگ سفیدش نیست
البته موبایل بازار داره اما چین هست میده 1230