سلام هر کی ویزاکارت با کارمزد کم میفروشه لطفا همینجا اعلام کنه با قیمت ها.........
با تشکر..........
سلام
با جناب Zakk در تماس باشید ایشون ویزا کارت امریکا صادر میکنن
باتشکر
من ویزا و مستر کارت با نام خودت از امریکا صادر می کنم. اگر خواستی بگیری بهت مستر کارت رو پیشنهاد میکنم .
اطلاعات بیشتر خواستی تماس بگیر.
02612526927
09358155328
آقا اگه میشه تعرفه ها رو برام بفرست ممنون.........
سلام
درصدهایی که ازش کم میشه مثلاً توی خریدهای اینترنتی چقدر ازش کم میشه و یا استفاده از ATM و.............
از کدام بانک آمریکا هست با ایرانی بودن مشکل نداره ؟
و چقدر وقته تحویل میدید ؟
آیا در دبی هم شعبه داره ؟
چقدر سئوال کردم
عیدتون هم مبارک
خیلی خوشحالی. اون یه چیزی گفت زیاد نمی خواد جدی بگیری. اون اگر هم یک در صد بتونی از بانکی که گفته همچین چیزی صادر کنه همانطوری که تو اون تاپیک پست زده شده نه حساب به نام طرف هست و نه ویزا کارت.
مثلا کافیه 5000 دلار وارد اون حساب شه و صاحب اصلی حساب اون ور مثل اب خوردن از حساب پولو بکشه بیرون. حتی اگر سریع هم خرج کنی می تونه مدعی شه که حسابش هک شده و ویزا کارتش دزدیده شده و خرید رو کنسل کنه و مجددا همه پول رو بر داره.:blink:
1000 تا اشکال دیگه هم تو کاره که به درد همه نمی خوره.
ضمنا من و 10 نفر دیگه ازش خواستیم که اطلاعات رو عمومی بنویسه نه پیام خصوصی که این کار رو نکرد.:blink:
این دوست عزیز هم که صفحه 4 تاپیکش پست زد ،من نمی شناختم وگرنا بهش می گفتم که اون پست رو نزنه.
کسی که انقدر گیجه که همچین سرویسی رو در خواست میده والا چی بگم ...:f34r: ( نرود میخ اهنین در سنگ ):wacko:
مسترکارت گلد 5 ساله 120000 تومات و اولش باید یه موجودی داشته باشی.20 دلار هم برات میریزیم 5 دلار کارمزدش میشه . در مجموع 145000 تومان با 20 دلار موجودی اولیه. البته اگر همون اول 100 دلار هم بخوای بریزی همون 5 دلار کارمزدش میشه. من حد اقل رو گفتم که 20 دلار.
02612526927
09358155328
سلام !
خوب با توجه به پست های بعدیت معلموم شد چرا از کار این بنده خدا ایراد میگیری !!
دلیل = چون خودتم این کاره ای و ترسیدی نونت اجر بشه !
نه داداش روزی هرکی رو خدا میده
درضمن اگه حساب به نام یه امریکایی نباشه پس میخوای به اسم پدربزرگت بزاره ؟!! تا وقتی هویتش چک بشه ببینن که بعله ایرانی هست و باید حسابش بسته بشه ! :lol::wacko::f34r:
یا شما پیشنهاد بهتری دارید ! که من اطلاعی ندارم پس لطفا توضیح بدین![]()
آقا یه سوال کلی داشتم : فقط افرادی میتونن تو بانکهای آمریکایی از این حسابها افتتاح کنن که بعنوان شهروند آمریکایی شناخته بشن؟؟؟ یا هرکی آمریکا باشه میتونه از این حابها برامون باز کنه؟؟؟ با تشکر.........
آقا یه سوال کلی داشتم : فقط افرادی میتونن تو بانکهای آمریکایی از این حسابها افتتاح کنن که بعنوان شهروند آمریکایی شناخته بشن؟؟؟ یا هرکی آمریکا باشه میتونه از این حابها برامون باز کنه؟؟؟ با تشکر.........
اقا چرا نمی خوای قبول کنی. من که سره واضحات نباید بحث کنم.( این کار در هیچ صورت عملی نیست )
دلیل هاش خیلی زیاده و شخصی که کمترین اشنایی با قوانین داشته باشه اینو به راحتی می فهمه.
چند مورد ساده :
1- اقا تو 400 دادی و اینا یک حساب بهت دادن (بر فرض محال) تو چجوری می خوای 5000 دلار وارد حسابت بکنی ؟؟؟!!!
دیگه ساده تر از این نمیشه گفت. اون پول دیگه مال تو نخواهد بود. صاحب اصلی حساب میره اوجا یه چک می کشه و تمام ....
2-مورد اول رو نادیده میگیریم.مورد دوم این اقا به هیچ عنوان هیچ شخصی رو نمی تونه تو امریکا پیدا کنه که همچین کاری انجام بده. دلیل می خوای برو ببین IRS و فرم های 1090 , FDIC و هزار تا کوفته دیگه چی هستند و بعد بیا پست بزن.
من که کارم سیستم های مالی هست و شبانه روز این قوانین و بروز رسانی هاش رو می خونم ( و افرادی مثل من ) به سادگی می تونیم بفهمیم که چه کاری عملی هست و چه کاری عملی نیست.
کار ایشون با کار من هیچ تداخلی نداره و هر کسی به اندازه کاری که می کنه مزد می گیره.
من مسترکارت یا ویزا به نام شخص و مدارک شخص صادر می کنم و فرد خودش می تونه زنگ بزنه به جایی که کارت رو صادر کرده و مدعی بشه که این حساب من هست و ... .
فقط به خاطر تحریم و ... نباید اعلام کنه که داخل ایران زندگی می گنه.( حالا تو اومدی کار من و امثال من رو با کار این ... مقایسه میکنی)
من برای افرادی که اطلاعات کمی دارن و وقتی راهنماییشون میکنی به جای اینکه فکر کنن و برن بیشتر یاد بگیرن شروع میکنن به مقابله با دلیل های بچه گانه واقعا متاسفم .( برید بخونید و یاد بگیرید که نتونن سوارتون بشن )
فقط یک مطلب برای شما دوست عزیز. ( ما فروش اینترنشنالمون روی اون نوع خاص مستر کارت که من دارم همه جا تبلیغ می کنم 140 دلار هست و من به ایرانی ها با وجود اینکه دردسرش چند برار فروش به چین و ... هست دارم 120 دلار می دم. مطمئن باش خیلی ها به من گفتن به خاطر شرایط ایران و ... راحت میتونی 300 بفروشی و ... که من فقط انصاف رو رعایت کردم و ... )
من خودم تو اون تاپیک هیچ پستی نزدم ولی چند جای مختلف به کسایی که از می پرسیدن تذکر دادم. از این به بعد هم ببینم به جای تشکر این جوابها قراره که داده بشه دیگه هیچی نمیگم تا تجربه به خوده افراد نشون بده.
ولی فکر نمی کنی اونوقت خیلی دیره ؟؟؟
سلام
خوب دوست عزیز شما چه تضمینی میدین که ما 10.000 بریزیم تو حسابمون بعد شما بالا نکشید !!؟:f34r:
چون همه مشخصات کارت دست خود شماست و میتونید ....!:f34r:
خوب بعد شما حساب رو به نام خودمون باز میکنید ؟!! یعنی من اقای فلانی که از کشور ایران هستم شما دقیقا به نام خودم من با شماره شناسنامه خود من این کارو میکنید ؟!!
بعد چطور انتظار دارید بانک زنگ بزنه شماره خونه که 0098 باشه و واسه بعضی از کارهای حساب مثه ویرفای کردن و. بهمون زنگ بزنه ؟!!:f34r:
شما که خودتون رو خیلی وارد میدونید بیشتر توضیح بدین یا اگه دلیل قانع کننده ای ندارید از کار دیگران عیب نگیرید![]()
بهترين کار اينه که به يک کشور خارجی - مثل ترکيه و يا يک جا تو اروپا بريد و يک حساب بانکی به اسم خودتون باز کنيد !
کارت ماکسيمم 2 هفتگی صادر ميشه ! حالا که بگيد مورد sos هست و 10 -20 يورو اضافه تر بديد کارد 3-5 روزه صادر ميشه !
بعد هم ميتونيد بيايد ايران و تو ايران زندگی کنيد و استفاده کنيد
خیلی ها پاسپورت ندارن که بتونن از ایران خارج بشن. حالا اگر داشته باشن خرج اون سفر ... .
یه بانکی هست به نام یاشیلدا تو همون ترکیه ( قبرس ترکیه که ما نفهمیدیم معنیش یعنی چی ) که حساب میده و ...
اونم ماهی 9 دلار هزینه میگیره و انقدر تو خرید و ATM و ... کارمزد داره که هر کسی باشه پشیمون میشه.
این بانک های اذربایجانی هم هستند که عین ریگ ریختن تو بازار و نماینده هاشون تو ایران حساب 10 دلاری رو میدن 400000 تومن. ( بله درست میبینید 10 دلار رو تو ایران این فروشنده ها میدن چهارصد هزار تومن !!!) که من با خوده بانک هاش مشکل دارم و دلایلم هم شخصی هست.
حالا اون بانک های اروپایی که بدون اقامت اون کشور حساب و کارت به مشتری می دن یکی دوتا شو معرفی کن ما هم بدونیم. ( من حد اقل میدونم هیچ بانکی تو المان و فرانسه این کار رو نمیکنه . بانک های سوییس هم موجودی بالای 100 هزار دلار می خوان )