f22raptor2014
Registered User
با سلام بنده یک گوشی اس 4 کلون دارم رم را نمیشناسه شما ماژول رم دارید؟؟؟؟
ببین LCD خودش الان تو بازار نیست! میتونی بجاش LCD Q73 نسل دوم دست دوم بخری و استفاده کنی! یا صبر کنی اسکرینش بیاد!سلام
lcd تبلت پیرکاردین PC702 رو میخواستم. تاچش سالمه فقط ال سی دی ترک خورده و روی ترکها تاچ کار نمی کنه.
دست دوم سالم هم اگه هست قیمت بدید.
قیمت نوش چنده؟
اون مشکلی نداره فقط عمر باطری مهمه نه % باطری! اگر کش باطری رو پاک کنی اون % هم احتمالا درست میشه!7518b pc
برادر به قیمتش به نظر من ارزش تعمیر نداره! برد و باطری و شارژرشو جدا 50 تومنم بفروشی و 110-115 بزاری روش بهت یه Y75 نو میدن که خیلی از اون بهتره!عرض سلام و ادب
یک عدد تب وینتاچ مدل کیو75 دارم که به شدت به دیوار اصابت کرده. :general107: اسکرین رو میدونم مرخصه ولی میشه برای شما ارسالش کنم ببینید وضعیتش چطوریه؟
لطفا اگه براتون مقدوره شماره تماس هم ارسال کنید
باتشکر
این مدل هست! حدود 30-35 ومن!ولی IPS و رزبالاتر اگر بندازی روشم درست کار نمیکنه چون تو رام ست شده رزولوشن!سلام تاج این تبلت رو دارین براتون عکس گذاشتم ممنون کمکم کنید ....
شماره سریال تاچ : MA-Z7Z35 بدون ای سی
اسکرین : FPC7005001 رزولیشن 800x480
آیا میشه از اسکرین با رزولیشن بالاتر یا ips استفاده کرد ؟
اگه موجود دارین قیمت چنده ؟
روش نوشته ابعادشو! نوش تو بازار نیست! فقط باطری 2200 پیرگاردنیی بهش میخوره و یا بزور باطری P1000!سلام. این عکس باطری مارشال ME702 هستش. بی زحمت بگو قیمتش چنده. ابعادش هم ۱۳.۵ سانتیمتردر ۵سانتی متره
شاید بتاونی باطری ساسونگ 3500 اصلی رو توش جا کنی! عرص و قطرش یکیه ولی طولش حدود 115 میله!سلام استاد
باطری تبلت cube u9 رو میخوام اندازه اش هم ۱۰ سانت در ۸ سانت در ۴ میله ۳۰۰۰ میلی آمپر ۳.۷ ولت اینم عکسش:
در ضمن اگه آمپر بالاتر هم میشه انداخت بفرمایید
اگه زودتر جواب بدید ممنون میشم
نه متاسفانه!با سلام بنده یک گوشی اس 4 کلون دارم رم را نمیشناسه شما ماژول رم دارید؟؟؟؟
عکس از ریبون تاچش داری؟با سلام
یه تاچ تبلت چینی p1000 لازمم شده. اگه کسی سراغ داره خبر بده.
info [at] mihandesign.in
مرسی
عکس!سلام
داداش تاچ تبلت target رو داری؟ media yek
سرچ کن A13 ریست پترن کلی راه حل هست!سلام .یه تبلت دارم با نام dell البته فیک . مشخصات دقیقا شبیه pc 704 . سی پی یو 1 .a13
گرافیک mali 400.
هفته پیش دست یکی بود روش الگو گذاشت الگوشو یادش رفت. دادم دست نرم افزار کار برنامه بزنه.یه سری برنامه زده الان دیگه بالا هم نمیاد رو لوگو مونده . در ضمن usb debug روشن بوده.
همچنین منوی ریکاوری پیش فرض هم ندارد
به فروش میرسد . البته اگر کسی راه چاره ای داره بگه
برادر اولی رو چقدر مد نظرته؟یه دونه asus memo pad 16g مدل me173x سایز 7 اینچ دارم شیشه میشه شکسته خودش کار میکنه چند بر میداری؟
یه دونه تبلت چینی دارم مدل ccit a726g این شیشه روش از وسط شکسته چند مییشه هزینه تعمیرش؟
من قیمت اسکرینشو فردا دریارم میتونم دقیق بگم باقیش چقدر ارزش داره! اسکرینم از روی ریبونش میشه فهمید!داداش یه قیمت برای خرید جفتش بگو
یه قیمت برای Asus بگو
نوع اسکریتشو از کچا بفهمم؟
نوشته اش مهم نیست! عکس و محل اتصالش و تعدا پینهاش مهمه!دوست عزیز اینم عکس تاچ
روی فلتشم زده
SD-070100V1FPC 2012.11.28
اره هست مثه سایر تبلت های چینی!سلام وحید جان
قطعات تبلت wolf هم داری؟
دوست عزیز اینم عکس تاچ
روی فلتشم زده
دوست عزیز اینم عکس تاچ
روی فلتشم زده
نوشته اش مهم نیست! عکس و محل اتصالش و تعدا پینهاش مهمه!