هروقت جواب منو دادن جواب تو رو هم میدن داداشچرا جواب من رو نمیدین
هروقت جواب منو دادن جواب تو رو هم میدن داداشچرا جواب من رو نمیدین
چرا جواب من رو نمیدین
هروقت جواب منم دادن جواب شمارم میدنهروقت جواب منو دادن جواب تو رو هم میدن داداش
یعنی الان باتری هایر W910 که عکس هم ازش گزاشتم دیده نمیشه که من اطلاعات کامل تر بدم داداش گلم؟دیگه چیشو میخوای بدونی خب؟دوستان توجه کنند من فروشنده قطعه هستم لی پیش بینی کننده و ایینه بین نیستم! 99.99% دوستان اطلاعاتی که میدن برای پیدا کردن قطعات کافی نیست! مقصر من نیستم که شما از دید خودتون اطلاعات میدید! لطف کنید پست اول رو بخونید و مطابق پست اول در خواست بدید! اگر اینجا پاسخ ندادم پیغام خصوصی بدید ولی لطفا کامل باشه! من پیغامهایی مثه اقا فلان تبلت رو دارم تاچش پیدا میشه پاسخ نمیدم چون من واقعا نمیدونم تاچ فلان تبلت با فلان پارت نامبر و و تازخ تولید چیه که بتونم پاسخ بدم!
سلامدوستان توجه کنند من فروشنده قطعه هستم لی پیش بینی کننده و ایینه بین نیستم! 99.99% دوستان اطلاعاتی که میدن برای پیدا کردن قطعات کافی نیست! مقصر من نیستم که شما از دید خودتون اطلاعات میدید! لطف کنید پست اول رو بخونید و مطابق پست اول در خواست بدید! اگر اینجا پاسخ ندادم پیغام خصوصی بدید ولی لطفا کامل باشه! من پیغامهایی مثه اقا فلان تبلت رو دارم تاچش پیدا میشه پاسخ نمیدم چون من واقعا نمیدونم تاچ فلان تبلت با فلان پارت نامبر و و تازخ تولید چیه که بتونم پاسخ بدم!
با سلامخوب! بیچاره شدم اینقدر پیغام دارم در مورد قطعات تبلت:دی اینم تاپیک مجزا هر سوالی بود مطرح کنید من پاسخ میدم! این تاپیکم نفع چندانی واسه من نداره و فقط بخاطر راه افتادن کار دوستان ایجادش میکنم!
هر قطعه میخواید یا لازم دارید بفرمایید من قیمت بدم! در ضمن حتما مشخصات کامل ذکر کنید (اعم از سریال تبلت و سریال قطعه مورد نظر) و از همه مهمتر عکسی از محل اتصال و خود قطعه بزارید! نکات مهم تو عکس تعداد پین های ریبون ها و داشتن و نداشتن چیپ و محل اتصال به برد و رزولوشن اسکرین و غیره هستش و من با اعلام مدل خالی دستگاه نمیتونم کمک خاصی بکنم و حتما باید عکس و مشخصات بزارید تا من دقیقتر بتونم راهنمایی کنم! اگرم تبلت خراب موجود دارید و میخواید بفروشید اعلام کنید من قیمت بدم!
در مورد باطری قیمت حدودی هر میلی امپر ساعت حدود 10 تومنه! یعنی باطری 3000 حدودا 30 تومنه! البته ممکنه کمترم باشه (مثه باطری های تبلت های بزرگ سامسونگ و هواوی و غیره) و ممکنه یکم بیشترم باشه (مثه باطری های 2200 پیرگاردین های کوچیک)
قیمت حدودی باقی قطعات هم ایناست:
برد وینتاچ های Q75 حدود 30 تومن!
برد پیرگاردین های بدون سیم حدود 60 تومن!
برد وینتاچ های سیمخور حدود 120 تومن!
برد پیرگاردین های سیمخور L حدود 90 تومن!
برد پیرگاردین های سیمخور قویتر حدود 120 تومن!
اسکرین 7 اینچ 480در 800 حدود 85 تومن!
اسکرین 7 اینچ 600 در 1024 حدود 100 الی 120 تومن!
اسکرین 8 اینچ IPS با رز 768در 1024 حدود 150 تومن!
تاچ ویتاچ های ارزون قیمت حدود 30 تومن (با قاب جلو) و حدود 20 بدون قاب
تاچ پیرگاردین های بدون سیم و مدلهای 704 و L حدود 35 تومن!
تاچ تبلت های 600 در 1024 ای سی دار حدود 50 تومن (در صورت موجود بودن مدل)
باطری 4000 سازگار با تبلت های 8 اینچ چینی (و 7اینچ بردند دار مثله سامسونگ و هواوی و ایسوس) حدود 45 تومن!
باطری های موجود بجز بالایی:
2.8×65×113 2200میلی آمپرساعت 25 تومن!
4.5×72×82 3000میلی آمپرساعت 30 تومن!
3.6×76×120 3500میلی آمپرساعت 35 تومن!
باقی قطعاتم باید استعلام کنید من خدمتون بگم!