hassanbahmani
Registered User
- نوشتهها
- 485
- لایکها
- 77
خواهشم ميکنم بنظرمن پيزا فراگيرترهست امادر کل بستگى به فعاليت شماداره متلاپى زاواسه سايتهاى کليکى بسيارعالى ومناسب هست
همکار محترم نه بنده نه هیچ دوست دیگری در جواب به سوال این دوستمون تبلیغات اکانتی رو نکردیم که شما راهنمایی بنده رو تبلیغات کاذب تصور کردید در جهت فروختن اکانت پس لطفا بی جهت به کسی افترا نزنیدخوب بودن حساب رو با چه سنگ محکی میسنجید ؟ خوب و بد نداره و دوستان به دلیل ارایه سرویس روی اون حساب و فروش اکانتهاشون به جای راهنمایی تبلیغات کاذب میکنند.
۱) شما باید ببینی واسه چه کاری میخواهید ؟
۲) کدوم نیازتون رو برطرف میکنه ؟
۳) اعتبار کدوم حساب بیشتره ؟
۴) کامزد انتقال وجه، کارمزد دریافت پول، و مابقی کارمزدها (Fees) توی کدوم حسابها بهتره ؟
۵) ارز کدوم رو راحت تر میتونید تهیه کنید یا خرج کنید یا حتی از اون حساب بدون نیاز به واسطه خارج کنید(مانی این و مانی اوت یا همون کش اوت) ؟
۶) میزان گیر دادن سایت به تراکنشها، نحوه وریفای کردن مشتری، کاستومر پروتکشن یا همون امنیت مشتری و پولش، کدوم سایت برای شما بهتر یا راحت تر هست ؟
۷) اهمیت اینکه حساب به نام خودتون باشه یا نباشه چقدر براتون مهم هست ؟
و الی ماشاالله ......
خدمت همکار محترم سلام عرض میکنم تا اونجا که بنده در جریان هستم و حساب پی زا و پی پال وربفاید میکنم
وریفای پیزا با مسترکارت انجام میشه... ارزوان و دائمی...
وریفای پیزا با مسترکارت انجام میشه... ارزوان و دائمی...
پی پال رو هم انجام میدید ؟
کسی نبود ؟با سلام ایا برای حساب های تازه تاسیس وریفای شده پی پال جهت جلوگیری از لیمیت شدن 21 روزه باید 14 روز هیچ تراکنشی از حساب نداشته باشیم ؟
هیچ ربطی به اینا ندارهکسی نبود ؟
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
حسن بهمنی 20قابل توجه علاقمندان به داشتن حساب های پی پال وپی زا
حساب های وریفاید شده پی زا که با ارسال مدارک به سایت پی زا وریفای شده و اطلاعات اکانت با مدارک آن به صورت آنی بعد واریز وجه به مشتری تقدیم میگردد.
از تایلند آلمان کانادا و سوید موجود است
۰۹۳۷۰۶۵۴۴۳۴
Yahoo:bahmani_67
حساب پی پال با مدارک حرفه ای داشته باشید
تضمین تایید این مدارک جهت احراز هویت به سایت پی پال
پشتیبانی کامل قبل و بعد خرید
ویزا کارت بسیار معتبر جهت وریفای حساب با اعتبار ۴ ساله با ۲ دلار موجودی داخل اکانت
vpsاختصاصی جهت ورود به اکانت
۰۹۳۷۰۶۵۴۴۳۴
YaHOo:bahmani_67